barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha uprašanje: kakšna je M po pordou, a je podobna kot pred zanostvijo, a se še uravnava, glede na to da sm 1 M že dobila, kako bo poj naprej, kako je bilo pri vas??? pr men je bla po prvem porodu M čist brez bolečin in je trajala 5 dni. Zdej jo še nimam, sam upam, da bo znosno. Pred zanositvijo sem imela pa tako boleče M, da sem 2x celo skup padla, prvi dan M sm pa sam ležala, tud jest nisem mogla. Ciklus se je men postavu po parih mesecih, prej je blo pa tko tko. Joj, men je ratal zdele mal dolgcajt. Tine spi, mož je šel pa mal na zrak, Meta je pa že dopoldne šla na počitnice. Se mi je kar cmok naredu k sva se poslovile. Tamala pa vsa naspidirana, komi čakala, da se odpelja. Sva se s sestro zmenile, da se slišva pol k Meta zaspi. IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx čez dan spi od 11.30 do 14.30, pol pa ob pol 8h koma do 4-5h zjutri A ste prepričane, da se to da navadit? Mslim, da se vmes ne zbudi 1x, 2x, 3x,...5x? po pravic povedan ga nism preveč navajala ... edin ponoč okol 2h se mal zbudi, pa mu dam dudo, pobožam in spi naprej ... vsak otrok je drgač ... čeprov sta moja dva okol tega čist glih Zvezdica - mali je odličen Jst si grem pa po en sladoled ...