Erdbeere
|
Dober dan še do mene...sem danes tako utrujena, no noge me bolijo, sej drugače je vse ok. Smo imeli včeraj eno poroko, se je od moža sestrična poročila in sem celo noč preplesala, tako, da danes me pa noe bolijo samo kaj naj, če je bilo pa tako fino. Sva pa prišla domov ob 5-ih zjutraj in sem še nenaspana, tako da najbolje, da hitro otroke skopam pa v posteljo vržem, potem pa grem še sama Evo še jutri pa v torek grem v službo, potem pa dopust Ena je želela, da pridem še k njej likat, žal ne bo šlo, sej to drugače zelo rada delam, samo v taki sopari kot je zadnje čase pa še svoje komaj zlikam....se tolažim, da zdaj ko bom doma bom zjutraj kmalu ustala pa hitro polikala, kar bo pa bo potem mir. Evo padla je tudi odločitev, da voziček bo še kar isti kot sva ga imela za prva dva dober tudi za tretjega. Jah recesija, pa se mi zdi škoda denarja še za voziček, ker temu resnično nič ne manjka. Edino lupinico mi bo mami preoblekla, pa bo kot nova in bom jaz spet vesela. Ker ta kombinacija ki jo imam z vozičkom in lupinico mi je ful všeč, ker vzamem lupinico, dam otroka notri in potem potrebujem samo podvozje in mi ni treba še kompletnega vozička s seboj vlačit, npr. če grem v trgovino ali po kakšnih krajših opravkih, ker če grem na sprehod potem imam vedno voziček tudi zgornji konec s seboj, da ni otroček ves skrivljen ampak da lahko v vozičku pančka. Jaluca in eletea tudi mi nimamo sobice za 3.otročka bo tudi kar pri nama v sobici. Bo pa kasneje bolj luštno, ker se bomo selili v hišico...komaj čakam že. Evo naj bo zaenkar dovolj, grem pod tuš in spat
|