khurde
|
čer, punce, mala je pomoje ok, hvala. sitna je isto kot ponavadi , razigrana tudi... sam se mi je pomoje življenje za kako leto skrajšal . jancci, ej, ful fajn, da bosta prišli naokoli če se še katera odloči za skupinski obisk arboretuma, kar pogumno, the more the merrier . ti pošljem mojo cifro na zs, pa bomo na vezi sonček, iz čičerike nardim jaz humus al pa falafel. drugače jo pa tut sam v solato dam, pa je kul. men je ful dobra stvar (čičerika na splošno). ulla, jaz mam tut nelicenčni spss, pa mi skos ok dela, mi ga je en tko zrihtal. sem mela pa na začetku probleme, k je pretekel "rok trajanja", pa k bi mogla za vsako stvar na faks laufat in tam delat, kjer imajo na kompih ta program. pol pa ne vem kaj je en kolega od bivšega naredil, da mi dela, pa še eni kolegici sem cd posodla, pa njej tut še kr ok dela. punce, katere žitarice so še brez glutena? vem za ajdo, proso, koruzo in kvinojo. a je pol še kej? zdej mal to GH probam naštudirat pa kdaj lah že kakšno ajdo? mislim, bolj zarad velikosti zrnja kot česarkoli drugega. k pasira se je verjetno ne, jaz take brozge od ajde ne bi mogla vase spravit, pa sem prav fan tega zrnja.
|