Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
tudi meni teče ko v potokih če predolgo štrajka,enkrat se mi je zgodilo da je v treh curkih tako polno curljalo,pa kaj curljalo..špricalo,da bi bilo vse okrog mene mokro če nebi plenička ustavila,ker še Patricija ni folgala
To, da Žiga, ko ga dam na trebuščka poskuša narest "mostiček "meni nekako kaže na to, da se bo počasi začel plaziti - vsaj tako je bilo pri Nejcu in niti za sekundo nisem pomislila, da je to napačen gib
Ker skor vse, kar moj otrok počne ali pa rad počne, je po mnenju razvojne narobe oz. ni priporočljivo...
in takrat ni rekla nič, da bi bil moj otrok kaj drugačen. Danes je žilav, živahen in poln energije 4. letnik (včasih malce štorast)
P pri zadnjem pregledu dvignil za rokice v sedeč položaj, je tud mal ritko dvignila, pa je rekel, kje pa imaš ritko, da bi pa rekel, da smo za v RA pa ne. Tak da, če bi bilo kaj fejst fejst narobe, bi verjetn nas poslal naprej.