matcar
|
Evo mene! Mi je končno ratalo na RR prit. Maks je bil sprejet,vsi so nas po rokah nosli,sem samo gledala čudno.Pa kr naenkrat je lahko v svojih oblačilih-takrat ni smel bit,pa za flaško tudi ni problem,jo lahko dobi zjutraj in zvečer.Svašta! Vglavnem vsi sladki kot med,če bi jim rit nastavla,bi mi jo ziher polizali v nulo. Ga je pa prišel Dr.Lumi pogledat in je rekel,da se mu je začela leča meglit(beri siva mrena rast),tako da mu bo jutri tudi to kar porihtal,drugače bi ga čez 2 meseca spet morali mantrat,pa spet anastezija,pa bolnica,itd.Zato bo kr jutri porihtal,da ga čim manj mantrajo.Je pa bil ful živi spet,cel oddelek je bil njegov. HB,da je tašča še zraven bla,je ona z njim ostala.Sem pa šla do predstojnice,ker sem dala pritožbo za oni 2 sestri takrat,so jih takoj obravnavali in na razgovar klicali.Se mi je ful opravičevala,kot da je ona kaj naredla.Eno uro sem bila v njeni pisarni in seveda mi je dlal prav.Zato pa so tudi bili vsi tako prijazni. Nič,grem spat počasi,ker sem ful adijo,pa še ju3 grem spet k Maksu. Lepo spite! Nočka!