Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
(čudn ker doma pokaže več:P), hemoglobin je mal nižji, ampak ni sile, prav tako pa imam spet visok pritisk (142/79- zgornjega). Vodo sem dala, upam, da ne bodo klical spet

Zalbi danes je pa tvoja kavica res super duper in nisem tko zaspana kot včeraj!
Mmmm....najs najs. Upam, da kej dobiš v benettonu. Jst sm bla včeri v emporiumu in so mel kr precej nosečniških cunj na njihovem oddelku - več kot zadnjič. Kej lepega si kupi
Sem se zmotila? Da da dokupuješ vse posebej se je pa meni zdela prednost, ker ti ni treba vse naenkrat kupit- zdaj naročiš podvozje in košaro in lupinico, plačaš. Potem si nabereš novih moči (denarja
) in kupiš še športni del. Bi pa mogli še preverit če gre lepo v našga starga golfa.
, pa nisem mogla nič zbrat- sploh še ne znam ocenit kaj vse bom rabila...... Ojej, sem čist še na začetku kariere
In potem nas čaka strožje počivanje... in verjetno carski rez. Ne vem pa, če mi bo naredila tudi morfologijo. Poročam jutri...
in okoli 95% se do 28t že lepo dvigne. Po 28.t
. Jst si v prvo nisem nič posebno želela, kaj pa vem, mela sem en filing da bo
, pa me je filing prevaral. Sem pa full vesela da je punčka, ker če bo zdej res
rekel, da je njemu čist fajn če bi imela še eno punčko - no bomo vuidl drug teden na MF, na NS je rekla da se ji zdi da bo