Zvezdica
|
vpr: že ene 3 tedne se mi velikokrat na dan vrti?? a je možno da sm slabokrvna al kva je to za en Po moje pritisk in utrujenost. Počivaj, zdaj si bla res pridna. , jaz komi čakam da je konc poletja, res, ni to zame, matr bom šla nekam v skandinavijo živet a nisi ti pozimi težila kako ne maraš snega? pol bi v skandinavijo, ne ga srat no, pa da naša tamlada zmrzne Še to moram napisat kaj se je danes zdelo super zabavno moji tašči. Je pila ledeno kavo s smetano in je mali ful gledal ko ga je imela v naročju in je noter pomočil prst, mu je dovolila in nesel v usta mal smetane. To me je ful raz***. verjamem . in kako sta rešili? Upam, da si ji povedala, da NE pomeni NE. Men se zdi da kakšnima mamam taščam ne dela absolutno nič ko so v naši bližini. no jast sem očitno izjema :) Moja je zdaj super. ok a pol lubenica res ni kul, zakaj ne?? user posted image ne res me zanima, k res ne vem men je patronažka rekla da lahko, sem mu jo dala, bi jo jedel kar naprej. Dala sem mu jo sam 2x, bom pa še dala. krtexx, sam da ste zrihtal. In prav je da sta šla drugam. Lupčka za brito in naj se čimprej pozdravi. Mislim, da ste nekatere že pač piasle o tem samo me vseeno zanimajo izkušnje o menstrualni posodici. Ali katera ima to in kakšno je njeno mnenje o tem? sem jo zadnjič dobila, uporabila pa še nisem. imaš pa na spletu veliko tega. Verjame, da je super, bom pa poročala. No, pa k je že kiara vrgla eno za razmišljat, pa še jaz - kaj pa pralni vložki za ženske? tam kjer prodajajo menstrualne skodelice - lunnete ali lunette Barba, lepo se mejte. kam pa letite na morčka? Mi smo doma, obarvana sem ko da sem bla na morju in se pržila 24 ur. Jah mulci. Liam je uival, patrik pa tud. Smo kar dam prši k je kutr tak napovedan. Zdaj sem pa čist crknjena, pa grem sam spat. Nočka
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 17.7.2009 23:41:02 >