|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
20.7.2009 10:16:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro

midve vas samo pozdravljama, ker itak nimava kaj pametnega povedat. user posted image Mejte se, punce.

kaj ne, vedno se kej najde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
20.7.2009 10:17:07   
Blueeyes
user posted image  user posted image  user posted image  Z-MAJČEVSKI KONČNI PRODUKTI  user posted image  user posted image  user posted image

FLASK_A in Maja
user posted image

Blueeyes in Gaja
user posted image

maja1488 in Zarja
user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.7.2009 10:19:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja blue...valda samo za slikanje...
a bi rada kej vidla...povej pa bomo ustimaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he.. me zanima kako bi se tvoj strinjal user posted image  user posted image  sem zanč dovolj vidla user posted image
hahahaha.....sej sej...za pokusino si dobila zdej bi pa se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.7.2009 10:19:30   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

VPRAŠANJE - predvsem za tiste, ki dojite - kaj oz. koliko jeste čez dan? Čist tko me zanima, ker imam občutek, da se samo bašem. Ves čas mislim le na to, da moram jesti in piti, da bo dovolj mleka. Ampak koliko je v resnici treba npr. več pojesti, da je dovolj mleka oz. da je mleko dovolj močno?  Ali je pomembno samo, da je hrana "prava" (beljakovine)? Pa še to - ali imate še vedno krčke? Pri nas se mi zdi, da se počasi končuje. Zdaj probavam jesti več zelenjave in sadja, pa tudi kakšno skodelico mleka bi rada poskusila. Mogoče je še prehitro?

jaz sem prebrala, da je potrebno v času dojenja pojesti približno 600 kalorij več. Normalno jemo približno 1200. Za informacijo: v času nosečnosti je bilo potrebno jesti približno 200 kalorij več kot normalno.

Meni je pediatrinja rekla po pregledu v prvem mesecu naj jem vse. In sem več ali manj tudi jedla, na začetku malo bolj previdno (recimo vsak dan sem poskusila eno sadje in opazovala če kaj vpliva), kak dan sem si privoščila svinjino, roštilj, celo čebulo in česem kasneje (majhne količine seveda).

Težave s krčki so bile ampak ni bilo tako zelo hudo. V mesecu in pol sem tako res preklopila na čisto normalno hranjenje. Je pa res da se morda moja "normalna prehrana" razlikuje od koga drugega (jem zelo malo mlečnih izdelkov, nič cvrtja, veliko zelenjave, solato, testenine, skoraj nič kruha, ...). Tudi jaz imam napade lakote, trenutno pojem precej več kot moj dragi. Kile so se mi skoraj že v celoti povrnile (kljub temu da sem pravi lakotnik) na prvotno stanje (sem imela na začetku nosečnosti 60kg, pa sem se za 20 zredila v nosečnosti, sedaj jih imam pa 61.5)

Skratka jaz jem normalno, krčki pa so praktično izginili (mogoče ga 1x na dan res šraufa takrat ko kaka, ampak ni pa več krčkov takoj opo dojenju). Edino kar res še nisem sprobala je kislo zelje .. me čakajo sarmice v zmrzovalniku in pomoje bom kar kmalu preizkusila še to :) no ja pa s pasuljem in ričetom bom tudi še malo počakala user posted image

aja pa še nekaj. Jaz že nekako 3 leta jem dva tipa alg. Spiruline in klorele. Vsak dan. Najbrž tudi to ima svoj vpliv na mleko.

< Sporočilo je popravil meduzica -- 20.7.2009 10:22:02 >

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 829
20.7.2009 10:20:15   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pepenijev nimajo nikjer, jih dobijo baje ta teden enkrat. Očitno je to hit tega poletja.

Kje pa se dobi sezamov čaj?

ta teden jih dobijo v baby centru v lj...sva ga tud midva iskala

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.7.2009 10:20:35   
Blueeyes

a bi rada kej vidla...povej pa bomo ustimaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he.. me zanima kako bi se tvoj strinjal user posted image  user posted image  sem zanč dovolj vidla user posted image
hahahaha.....sej sej...za pokusino si dobila zdej bi pa se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak... zakaj bi se zadovoljila z manj če lajko dobim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.7.2009 10:22:26   
maja1488

Kje je ta pokušina? Sem manjkala en teden, zgleda da sem vse zamudila. Prosim za link user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.7.2009 10:23:41   
Tanja_

Pepenijev nimajo nikjer, jih dobijo baje ta teden enkrat. Očitno je to hit tega poletja.

Skuhaš si ga sama. Daš 2 žlički sezamovih semen, ki jih prej streš- jst jih kr z nožem mal nasekljam, daš v 2 deci vode, zavreš in potem pustiš 20 minut vret. Ko se ohladi spiješ in poješ semena.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.7.2009 10:25:44   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Skuhaš si ga sama. Daš 2 žlički sezamovih semen, ki jih prej streš- jst jih kr z nožem mal nasekljam, daš v 2 deci vode, zavreš in potem pustiš 20 minut vret. Ko se ohladi spiješ in poješ semena.

A če imam dovolj mleka in tole spijem ga bom imela še za na bolho?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.7.2009 10:27:57   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

A če imam dovolj mleka in tole spijem ga bom imela še za na bolho?

user posted image user posted image Probej....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.7.2009 10:28:20   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja jaz tud v postojni za kolke in ma oba 1a pa mi je isto rekla da do 3 meseca ampak jaz že dolg sploh ne povijam več ker je prevroče

Sej jst bom po mojem tudi sam še teh 10 dni. Ne da ne cenim zdravnice, ampak se mi zdi, da od ortopeda mnenje mal bolj šteje kot od pediatra. Mogoče bom do tretjega meseca samo ponoči.

jaz sem že zdaj ko je blo tko vroče samo ponoči zdaj pa že nekaj časa ne več...pa tud ne bom ker če ma 1a se pomoje ne more poslabšat al kajuser posted image

Moj jih ima tudi 1a pa mu ne bom več široko povijala. Maja potem ste zrihtal kolke - super.

Lahko se dobimo v sredo ali petek. Jutri jaz še ne bi, ker sem brez glasu.

Zunaj se lahko dobimo pri Epicu pri igralih je tak fajn pokrit prostor. Pa ponavadi malo pihlja tako da ni vroče.Ob 10h pa odprejo.
Notri je pa najboljš Mercator, sta dva kafiča.
Kdaj vama ustreza povejta vidve, jaz se bom prilagodila (bi pa raje sreda).

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.7.2009 10:29:13   
KatMat

Kje je ta pokušina? Sem manjkala en teden, zgleda da sem vse zamudila. Prosim za link user posted image
aha!!!....evo...vroca roba....

sam ona je gledala v zivo :))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.7.2009 10:29:52   
Dudica1
maja leela men je sreda ok...samo še ura??

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.7.2009 10:30:14   
KatMat
sibam jest na en izlet do moje mamice...se beremo popoldne...papa punce porednice!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.7.2009 10:34:21   
Tanja_
ej,punce.
A vas je kej strah tele gripe?Zarad user posted image mislim? Mene kr mal je...K ne vem, kako tako mali otrok to prenese....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.7.2009 10:36:31   
Leela
blueeyes men se zdi, da je bila še ena pokakana fotka.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.7.2009 10:37:00   
Blueeyes

to pa vidiš če maš msn in kamero user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.7.2009 10:38:03   
Blueeyes

aha!!!....evo...vroca roba....
sam ona je gledala v zivo :))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  juhu zame user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.7.2009 10:39:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

blueeyes men se zdi, da je bila še ena pokakana fotka.

upam da ne bo jezna tista od katere pokakana ritka je bla.. pa da jo bo še enkat objavla... k se mi pa zdej ne da za tok nazaj gledat... smo preveč pridne s čvekanjem

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.7.2009 10:39:43   
lake
KatMat Kako pa maš nastavljeno ti tole kamero?user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.7.2009 10:39:46   
maja1488
Blue, super za seznam sračk.

Kati kaj pa za nas, ki nismo v živo?

Leela, Dudica, meni je sreda tudi boljše kot petek. Lahko kr ob 10 zaradi mene. Važno mi je, da pridem do 14 domov.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.7.2009 10:40:06   
Blueeyes
PUNCE, KAJ NČ NE SPREJEMATE ČE VAS KLIKAMO ZA PRIJATELJE???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 847
20.7.2009 10:40:49   
Dudica1
nč grem dat enga spat z drugim pa na teraso...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.7.2009 10:42:17   
Dudica1

Blue, super za seznam sračk.

Kati kaj pa za nas, ki nismo v živo?

Leela, Dudica, meni je sreda tudi boljše kot petek. Lahko kr ob 10 zaradi mene. Važno mi je, da pridem do 14 domov.

dobro torej v sredo ob 10h pri epicentru(baby centru)...olive??

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.7.2009 10:46:15   
Dudica1
maja iz kje si že ti??...sory k si ne zapomnem

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?