mimi30
|
jutro OMG , komi sem se navadla kis namesto mehčalca uporabljat pa že milo kuha ....faca si ulla ni kej vse naj, naj uli za rojstni dan .....luškane slikce in prima tortica in medvedek.....mi imamo doma pojštrček polnjen s piro in kadar so težave s hropenjem v prsih, kašljanjem,..segrejemo ta povštrček in damo na prsni koš pod majčko....ulla s čim si pa delalal ptiča gor? rezka, pozdrvite Plohco in uživajte z malo Meto .....dobro ste to napisali zakaj tudi kravje mleko ni več isto kot včasih....samo še vedno ne razumem kako to, da taščice in mamice ne razumejo, da je danes vse drugače, ko pa tud same živijo drugače kot, ko so bile mlade in valda, če se je vse spremenilo se je tud način prehranjevanja in vzgoja otrok. pri nas doma smo tudi zasipani s knjigami in Nejc jih ima že tudi ogromno....letos za r.d. je bil kar dogovor, da nobenih igrač, samo kakšna knjiga ali tisto kar je rabil za oblečt (od starih staršev).....najbolj ga pa s knjigicami zasipava moj ata.....no, da malo pohvalim svojga ata, odkar je v penziji se je spravil pisat pesmi in bo naslednji mesec izdal pesniško zbirko Anže vrtnica, jaz sem čist razočarana nad našim zdravstvom v povezavi s tole gripo....od moje sestrične otroci so prišli iz Španije in sine (13let) je po 3dneh dobil visoko vročino in ostale znake zato so šli k zdravniku....v petek so ga pregledali rekli, da ima vse simptome in ga poslali domov ter naročili, da se naj naslednji dan oglasi, da mu vzamejo bris in pošljejo v lj....bris so mu vzeli v soboto, ker ga v petek niso imeli kam spraviti za do sobote ....in rezultati bi naj bili že v soboto ali pa v ponedeljek...no, v soboto ni bilo rezultatov, v pon. pa so klicali in so rekli, da še niso poslali v lj ....mali je že vredu, tamiflu bi naj dobil po potrditvi virusa , pomaga pa samo v začetni fazi ....če sklepam po reakcijah zdr.delavcev ta virus sploh ni nevaren al kaj naša malecka obožuje bučko