KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat Kako pa maš nastavljeno ti tole kamero? . na tok skrito da sem se jaz komi opazla da se ga vid k v gatkah mem hod IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Blue, super za seznam sračk. Kati kaj pa za nas, ki nismo v živo? Leela, Dudica, meni je sreda tudi boljše kot petek. Lahko kr ob 10 zaradi mene. Važno mi je, da pridem do 14 domov. treba placat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes PUNCE, KAJ NČ NE SPREJEMATE ČE VAS KLIKAMO ZA PRIJATELJE??? meni ne prime IZVIRNO SPOROČILO: lake Ampak nimam kamere . Glih do Postojne se mi ne ljubi vozt, tko da bom počakala da se dobimo v Ljubljani. midva mava navadno kamero gor priklopljeno IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, se bom potrudila, da ne bom več pesnila ampak ko sem v čustveni krizi, mi možgani šibajo in šibajo, prsti pa za njimi ja, še s cimetom bom poskusila,... ampak zdaj jih ni HB! KatMat, saj imaš dovolj mleka, boš povečala proizvodnjo? (zaradi sezamovega čaja,...) pr nas pocasi usiha mlekec IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro Me2 sva že pokonci celo uro... Zdaj bo zaspala bosta pa druga2 ustala. Nalakirani nohti,hm..Na rokah niti slučajno,ker ne bi zdržalo več kot en dan,za noge si pa nekako najdem čas pa si jih napackam.Pa dolgih nohtov nsa rokah si tudi ne predstavljam. Včeraj sem zvedela,da ima od kolegice mali bakterijski meningitis,je zelo hudo.Še hujše pa je ,da smo bili v stiku z njim in nam ni noben povedal,da moramo biti 7 dni pozorni na kakršne koli znake-glavobol,bruhanje..Bratec njegov je pa z našim skupaj v vrtcu. Včeraj je minilo 7 dni.Tisto bruhanje recimo da ni bilo od tega,edin glava me boli že 3 dni,sam pomoje je kaj drugega.Mene bo kar pobralo,ker to ni več normalno toliko enih bolezni.Pa da Tina dobi kaj takega? Gremo spat.. ooo bogica! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Odkar smo bili na morju, se je naša princess odločila, da prespi celo noč Nafutram jo ob osmih, devetih, potem pa se zbudi okrog petih, šestih. Majka! Pa dobro jutro drugače Tako bi mi kavica pasala, pa je ne smem. Upam, da kmalu mine še ta mesec. super!!!mi smo danes tudi spali tako!!! IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dobro jutro! zdaj pa prec nazaj med otroke! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tebi tudi in jaz tudi a bo dovolj nazorno??
|