Februarka08
|
Ninasiki dobr si ga mahnila, ni kej Aniita, ja prava umetnica je ratala, kot si rekla tud na UZ mi je skoz kolcala, pa ni G nič rekla, da bi blo to kaj narobe... mal preveč se plodovnice napijejo, potem pa kolcajo Gorenka, sem se prav nasmejala tisti punčki Ja, takle bo pol, boš vidla uf, kaj nas še vse čaka Michelle super da ti je ratalo slikco dat gor prav luštno maškarco imaš doma Muca*maca kako je blo na pregledu Boob, hitro nalepi bušija jaz ga bom jutri ko imam poln teden Mi smo šli danes popoldne na hit spet mal v trgovino, sem mogla tamali nest ene čevlje zamenjat, pa so me kuj nate**** ampak ne bom o tem... pa za eno sem šla iskat oblekco k jo gremo v soboto gledat joj, kolk luštne stvari za samo jaz za našega nisem še nič gledala, niti kupovala, je še čas, nočem nič kaj prehitevat pol sva ble s tamalo zunaj, tako da nisem nič počivala popoldan zdaj spi, jaz pa samevam upam da moj čimprej gor pride... No, zdaj grem pa še mal drugam pogledat če je kaj zanimivega, potem pa pod tuš in spat počasi... mam pa kuhno v totalnem razsulu, ampak bo počakala do jutri pa kopalnico bi blo treba mal zrihtat, pa... mah, polno dela, meni se pa nič ne da... Nočko!