|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
22.7.2009 7:40:36   
KatMat
jaz tud cedalje manj pospravljam....no ja sej sem pridna ampak ne vsak dan

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.7.2009 7:42:02   
KatMat
ooo dudi,gutn morgen!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.7.2009 7:43:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ooo dudi,gutn morgen!

user posted image
se pripravljam na odhod pa ne vem a sm smotana ker sem brez klimeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.7.2009 7:44:38   
Tanja_
Jutro!
Mi smo imeli pa včeraj grozeeennn dan. Hana ni spala niti 5 minut in ves čas sitnarila, jokala, dojila sem jo na 1 uro. Ne vem, a je bla žejna, al je zdaj kak zagon rasti pa več rabi, skratka, ma koncu dneva sem bla čist izčrpana, sm sam še padla v postlo. Bla sm pri G, je vse okej. Sta me pa obe okregali, da moram počivat in da mora za otroka še kdo drug poskrbet- da naj si vzamem čas zase. Sej si ga bom, dons popoldne upam-grem k mojim do jutri, k je šel mož na pot in upam, da bo dan boljši kot včeraj, da jo bom pustila in lahko šla v Ljubljano- rada bi si kupila ene lepe natikače.
Vidim, da se dobite v Tivoliju-škoda k nisem prej vedla, da se ne bi zmenila za k mojim. No, pa drugič.

blue ker vem, da imaš za Bežigradom ginekologa.. A si si tudi pediatra izbrala tam? In če ja, kako si zadovoljna? Katerega imaš?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.7.2009 7:47:58   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ooo dudi,gutn morgen!

user posted image
se pripravljam na odhod pa ne vem a sm smotana ker sem brez klimeuser posted image

Jst sm šla prejšnji teden s Hano z avtom brez klime, k je moj neki nagajal in je blo grozno, ampak mislim, da bolj zame kot za Hano, k sm se sekirala. Sicer je bil doma avto v senci, pa pol sm šla kr v garažno hišo parkirat, ampak med vožnjo je blo pa za znort vroče. Ampak Hana je bla tiho, edin pol doma je tečkala.A maš deleč do Postojne? Sej zdej še ni vroče, pa v senčko parkiraj mogoče, pa bo. Sej včas smo se vsi brez klim vozil, v jugecih, fičkotih...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.7.2009 7:48:59   
KatMat
zivjo tanči!!!

mi smo pa kr dobr odnesl ucer...jo je spet mal zvijal ampak sam 30 min...spat grem pa s kurami ker z mojmu itak ni nic....evo...pride dam je smotan ga nafutam je mal manj smotan pol greva pa vsak v svoj kot...jaz spat on pa na racunalnik

< Sporočilo je popravil KatMat -- 22.7.2009 7:55:04 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.7.2009 7:53:24   
KatMat
jest pa nimam srca jo dat v moj avto...temen pa se brez klime...vem kako mene obliva kaj bi sele njo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.7.2009 7:53:51   
Anonimen
dobro jutro,

ah glede pospravljanja - eno fato si zrihtajte. Moja je odšla v penzijo, pa si moram sedaj nekaj novega omislit. Sicer je pa to res carsko. Enkrat na teden pride, za cca 4 ure, vse pospravi v tipitopi, pa imamo mir. Ta čas raje izkoristim za otroke, bolj sproščena sem, pa še vem da me čaka pospravljeno stanovanje.

teli vaši kakci so pa fenomenalni - moram rečt, da mi kaj takega, v tolikšni količini ne pridelamo, ker kakamo po 4 krat na dan.

vidim, da se pridno dobivate. No naslednjič bi se vam pa v tivoliju pridružila, danes grem po našega prvega otroka, ki je bil nekaj časa na počitnicah.

vrtec - mi začnemo s 1.9.09 - smo najprej dobili zavrnjeno vlogo, pa smo bil 1. v čakalni vrsti in smo kasneje dobili, da smo sprejeti. Kakor sem se na začetku veselila, me je sedaj iz dneva v dan bolj groza, predvsem zaradi nove gripe. Ampak, izolirati se pa sedaj tudi ne moremo, ker lahko to fašeš tudi na čisto nedolžnih mestih.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.7.2009 7:53:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ooo dudi,gutn morgen!

user posted image

Jst sm šla prejšnji teden s Hano z avtom brez klime, k je moj neki nagajal in je blo grozno, ampak mislim, da bolj zame kot za Hano, k sm se sekirala. Sicer je bil doma avto v senci, pa pol sm šla kr v garažno hišo parkirat, ampak med vožnjo je blo pa za znort vroče. Ampak Hana je bla tiho, edin pol doma je tečkala.A maš deleč do Postojne? Sej zdej še ni vroče, pa v senčko parkiraj mogoče, pa bo. Sej včas smo se vsi brez klim vozil, v jugecih, fičkotih...

ene 30min. mam do tamuser posted image
pa zdaj bo avto iz garaže in bo hladen...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.7.2009 7:56:24   
Tanja_

ooo dudi,gutn morgen!

user posted image

Jst bi najbrž šla. Sej lahko tam v senčki parkiraš, pa tud ne boš šla najbrž ful popoldan v najhujši vročini nazaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.7.2009 7:57:19   
Dudica1

ooo dudi,gutn morgen!

user posted image

Jst bi najbrž šla. Sej lahko tam v senčki parkiraš, pa tud ne boš šla najbrž ful popoldan v najhujši vročini nazaj?

pomoje tam okrog 12h-13h

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.7.2009 7:58:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
vrtec - mi začnemo s 1.9.09 - smo najprej dobili zavrnjeno vlogo, pa smo bil 1. v čakalni vrsti in smo kasneje dobili, da smo sprejeti. Kakor sem se na začetku veselila, me je sedaj iz dneva v dan bolj groza, predvsem zaradi nove gripe. Ampak, izolirati se pa sedaj tudi ne moremo, ker lahko to fašeš tudi na čisto nedolžnih mestih.

Evo, pri meni je bilo isto. Zavrnjen, potem sprejet, bili smo ful veseli, zdej me pa noro skrbiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.7.2009 7:58:58   
Leela
dobro jutro.

dudi ni panike za klimo, samo da imaš avto parkiran cel čas v senci, da ni razbeljeno.
jaz klime sploh ne pržgem, ker preden se avto shladi mine nekaj časa, klima na ful pa ni dobra za dojenčka.
Za dolge vožnje je pa obvezna.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.7.2009 8:02:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dobro jutro.

dudi ni panike za klimo, samo da imaš avto parkiran cel čas v senci, da ni razbeljeno.
jaz klime sploh ne pržgem, ker preden se avto shladi mine nekaj časa, klima na ful pa ni dobra za dojenčka.
Za dolge vožnje je pa obvezna.

hvala...pridem...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.7.2009 8:17:04   
AKP
Včeraj je bilo super na kopanju user posted image . Sem našla doma majhen čoln za napihnit. Sem dala tamalo v njega in sva šla v notranje bazene, pa je lepo plavala z nama. Oblekla sem jo v en tanki body, da ji ni bilo vroče in je lepo v vozičku zaspala za dve uri. Ko sva se hotela kopat, sva jo postavila v senco zraven bazena in sva se lahko brez problema namakala. Zdaj moram malce pospravit in se kasneje javim.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.7.2009 8:21:06   
Dudica1
akp super za kopanje user posted image ,jaz tud komaj čakam user posted image

Aja kolk mate druge do Postojne...MAJA,LEELA...ZOJA10 itak vem da ma mal daljuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.7.2009 8:21:57   
KatMat
super za plavanje!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.7.2009 8:23:05   
KatMat
jaz sem tud mislila it mal vozickat...pa nasa kr se spi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.7.2009 8:29:48   
Tanja_

jaz sem tud mislila it mal vozickat...pa nasa kr se spi...

Naša tud. Jst bi pa že tok šla od doma. Evo, alarm....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.7.2009 8:33:15   
KatMat
pri nas tudi!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.7.2009 8:37:06   
Dudica1
maj tud spi pa ga bom mogla ob 9h zbudit da poje pa še neki moram v logatcu opravit

aja a bo kera prej tam kot ob 10h

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.7.2009 8:54:20   
maja1488
Dudi jst bom po mojem prej tam. Imam pa 35km. Zdaj enkrat štartam, sam še lulat morem, pa tamalo spedenat.

Se vidmo!

Aja, dobro jutro vsem. Mi smo spali OK, sam moj smrčač me je zbudu ob 4ih in nisem mogla nazaj zaspat. Kavaaaaaaa!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.7.2009 9:13:58   
Kasija
k.tja na avtobus greš gor pri drugih vratih. čeprav potem komaj prideš do voznika plačat? ker bi moral pustit voziček ali kaj? to mi ni bilo nikoli jasno. jaz sem ponavadi zato šla v ta novih busih ker čez ta sprednja. ali vsaj tam dala žeton in potem, ko me je že videl, šla na srednja, če je voznik vztrajal.

dudica jaz tudi imam klimo, pa vozim otroke pogosto brez, ker klima ni dobra ne za njih ne zame. je bolj rezervirana za daljše poti ali za shladit prazen avto preden se odpeljemo. jaz bi šla na tvojem mestu in parkirala v senci. pa lepo se imejte na srečanju!!!

vrtec sem tudi že oddala vlogo za 2. ampak vem, da bo zavrnjen. ampak ga vpisujem, da bomo dobili točke od zavrnitve in potem čakam na čudež v septembru? Sicer pa je res, da so vrtci pol prazni poleti, ampak vzgojiteljice koristijio dopust, to je tudi res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.7.2009 9:36:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

k.tja na avtobus greš gor pri drugih vratih. čeprav potem komaj prideš do voznika plačat? ker bi moral pustit voziček ali kaj? to mi ni bilo nikoli jasno. jaz sem ponavadi zato šla v ta novih busih ker čez ta sprednja. ali vsaj tam dala žeton in potem, ko me je že videl, šla na srednja, če je voznik vztrajal.

ja, pri drugih vratih greš gor (in upaš, da ti bo kaka dobra duša pomagala...). jaz sem šla 2x do zdaj, parkirala voziček in potem nesla žeton do voznika, ko so bila vrata že zaprta.

klima - kako vam rata vozit brez klime v avtu? naša je naštimana na 22-25 C, odvisno od temperature zunaj, da ni prevelike razlike. pa pred vožnjo dobro ohladim avto. na daljše relacij mu je še zmeraj vroče, ampak brez bi se pa skuhal (pa je avto svetel)

Lina - Fate so zakon user posted image prej sem jo mela 2x mesečno, zdaj vsak teden. da polika (mamo kup srajc vsak teden) in bolj generalno pospravi - v vsakem primeru potem pospravljam sproti, pa posesat je treba vmes, ampak vsaj bolj generalnega čiščenja ni treba user posted image

lepo se mejte na srečanju danes!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.7.2009 9:47:56   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. user posted image user posted image user posted image user posted image I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan.

user posted image  Ah daj no, takšno ti zine samo baba, ki še nima user posted image . Jaz imam hujšo - ko sem še bila user posted image , sem starejši kazala trebušček in ji razlagala, da je notri dojenček in mu je dala ljubčka čez trebuščka. Zadnjič pa prileti, mi dvigne majico, poboža po trebuhu in reče "buši moja, moja"... user posted image  je mislila, da je notri še eden user posted image user posted image user posted image  Ko ti nekaj takega reče otrok, ki ga je še sama iskrenost, je pa res hudo

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
In kaj bomo pol s temi trebuščki punce?user posted image

To se jaz tudi sprašujem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
sem dojila Urbana in Oskar mi reče, da bi dal kamenčke tisti mamici, ki je odhaja z igrišča. sem mu rekla, da naj jih rajši da meni pa je kar šel,... jaz pa z Urbanom na joški, hitro podereva kupčka in zatem bruhne ven vse kar je popil,... hitro pobrišem in letim z vozkom za Oskarjem, že na bližnjem hribu in tam se en otroček z očkom dere, da naj ne meče kamnov. vprašam, če je metal kamne pa očka odkima,...

Ja, tole mi pa zveni znano. Ko dojim se starejša spravi delat neumnosti - pa najbolj me je strah, kadar je v bajti čista tišina - takrat vem, da je res huda neumnost.

No tko za senčnik pa ne vem kaj naj daredim ker na morju ga bomo pa sigurn rabil a ne??sej čez glavo ma od vozička strehico čez nogice bi še rabu...

Pepeny gre praktično na vsak voziček. Pa manj dela imaš z njim kot s senčnikom in nogice so ponavadi tudi v senci.

Ja, kako pa vaši sračkajo. Jaz lahko od naše na tenko razmažem, pa ne bo toliko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja dudi, jaz nimam takega vozička kot ti.

ja sej res ja...mislim da ga ima mama11user posted image

Jaz imam dva. Quinny Freestyle 3 XL in BabyWelt Moon Fit. Na obe paše.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
se opravičujem, očitno sem edina blesava.... vse govorite o nekih pepenijih... wtf je to??

Poglej tu:

http://www.malcek.si/product_info.php?cPath=17&products_id=197

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Jst sem sama z obema, tko da krotim pobesnelo hordo in probam kej zlikat, ker mam 5 strojev user posted image

user posted image  Ojoj, kako mi je tole znano.

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

eno vprašanje glede vlog za vrtec...

zdej gledam po netu, pa majo samo za leto 2009/2010... za drugo leto pa še nič... sem samo za en vrtec našla da je 2010/2011.. ne smem pa napisat gor na vlogo za 2009/2010 al lahko??

Seveda lahko. Pa saj je samo standarden obrazec - oz. vsaj v občini Škofljica je eden.

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
ah glede pospravljanja - eno fato si zrihtajte. Moja je odšla v penzijo, pa si moram sedaj nekaj novega omislit. Sicer je pa to res carsko. Enkrat na teden pride, za cca 4 ure, vse pospravi v tipitopi, pa imamo mir. Ta čas raje izkoristim za otroke, bolj sproščena sem, pa še vem da me čaka pospravljeno stanovanje.

Podpišem. 3 ure na teden ji plačam, da imam čas in živce za otroka. Likam pa še sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?