mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan. Ah daj no, takšno ti zine samo baba, ki še nima . Jaz imam hujšo - ko sem še bila , sem starejši kazala trebušček in ji razlagala, da je notri dojenček in mu je dala ljubčka čez trebuščka. Zadnjič pa prileti, mi dvigne majico, poboža po trebuhu in reče "buši moja, moja"... je mislila, da je notri še eden Ko ti nekaj takega reče otrok, ki ga je še sama iskrenost, je pa res hudo IZVIRNO SPOROČILO: Majch In kaj bomo pol s temi trebuščki punce? To se jaz tudi sprašujem IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem dojila Urbana in Oskar mi reče, da bi dal kamenčke tisti mamici, ki je odhaja z igrišča. sem mu rekla, da naj jih rajši da meni pa je kar šel,... jaz pa z Urbanom na joški, hitro podereva kupčka in zatem bruhne ven vse kar je popil,... hitro pobrišem in letim z vozkom za Oskarjem, že na bližnjem hribu in tam se en otroček z očkom dere, da naj ne meče kamnov. vprašam, če je metal kamne pa očka odkima,... Ja, tole mi pa zveni znano. Ko dojim se starejša spravi delat neumnosti - pa najbolj me je strah, kadar je v bajti čista tišina - takrat vem, da je res huda neumnost. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No tko za senčnik pa ne vem kaj naj daredim ker na morju ga bomo pa sigurn rabil a ne??sej čez glavo ma od vozička strehico čez nogice bi še rabu... Pepeny gre praktično na vsak voziček. Pa manj dela imaš z njim kot s senčnikom in nogice so ponavadi tudi v senci. Ja, kako pa vaši sračkajo. Jaz lahko od naše na tenko razmažem, pa ne bo toliko IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja dudi, jaz nimam takega vozička kot ti. ja sej res ja...mislim da ga ima mama11 Jaz imam dva. Quinny Freestyle 3 XL in BabyWelt Moon Fit. Na obe paše. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes se opravičujem, očitno sem edina blesava.... vse govorite o nekih pepenijih... wtf je to?? Poglej tu: http://www.malcek.si/product_info.php?cPath=17&products_id=197 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem sama z obema, tko da krotim pobesnelo hordo in probam kej zlikat, ker mam 5 strojev Ojoj, kako mi je tole znano. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes eno vprašanje glede vlog za vrtec... zdej gledam po netu, pa majo samo za leto 2009/2010... za drugo leto pa še nič... sem samo za en vrtec našla da je 2010/2011.. ne smem pa napisat gor na vlogo za 2009/2010 al lahko?? Seveda lahko. Pa saj je samo standarden obrazec - oz. vsaj v občini Škofljica je eden. IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ah glede pospravljanja - eno fato si zrihtajte. Moja je odšla v penzijo, pa si moram sedaj nekaj novega omislit. Sicer je pa to res carsko. Enkrat na teden pride, za cca 4 ure, vse pospravi v tipitopi, pa imamo mir. Ta čas raje izkoristim za otroke, bolj sproščena sem, pa še vem da me čaka pospravljeno stanovanje. Podpišem. 3 ure na teden ji plačam, da imam čas in živce za otroka. Likam pa še sama.
|