|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
23.7.2009 20:23:33   
hel32
GO TA čestitam za sinčeka Nika, in tudi očku, fajn se cartajte.
user posted image user posted image user posted image
Madona ste pa res klofale cel popoldan, ko me ni bilo tuki, sem se pa fino naplavala spet danes, he, he, he!user posted image
Glede glasovanja, jaz mislim, da bo naslednja Flora.
Eee35, škoda, da se mali ni obrnu, nič ne moreš zdaj, kot pa da čakaš na porod, saj bo, če je prišu not, bo še ven!
Miška, pa kam se tebi tko mudi ti si za par dni pred mano, tak, da se ne rini kam naprejuser posted image user posted image , jasno user posted image user posted image .
Ja flora, čist zares gre, fino, ane, saj jaz tudi že komi čakam na porod.
Tulpek, kje si bova skupi do konca tuki samevale!!user posted image user posted image user posted image
Jaz še zdaj nimam postlice naštimane, pa imam še malo časa, pa še pridejo nama streho prekrivat, je toča nardila svoje, jao, upam, da bojo hitro gotovi, če ne bo kriza.
Zdaj pa nehite klofat, ker vas ne utegnem brat, jaz grem papat!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
23.7.2009 20:34:22   
Muca83
go_ta, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Pa veliko cartanja!

eee35, joooj jaz sem pa tako pesti držala user posted image Trmastega user posted image imaš. Ma glavno je, da bo zdrav, nekako bo že ven prišel ane.

Alisa, a ti imaš tudi razgrajanje v trebuhu po vajah user posted image No, jaz sem tudi za danes z njimi zaključila, pa da vidim jutri, če bo kaj rezultatov. Čeprav je moja user posted image pomoje bolj taka kot od eee35.

Aprilčica, a kar pri 109 si dobila železo. Jaz sem imela nazadnje 110 pa ni noben rekel, da je to slabo user posted image Potem so mi pa še kri sploh nehal gledat. Pa saj, a slabokrvnost se kaj čuti? Ker jaz se čisto dobro počutim.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
23.7.2009 20:49:07   
Alisa
Muca83- za slabokrnost je ponavadi bolj bleda koža sploh obraz, pa slabo se počutiš, brez energije.

Pri teh vajah mi je bilo najbolj grozn 20 minut plazit se po kolenih, Anže mi je metal žogo jaz sem jo pa hodila iskat, tako da mi je mal hitrej minilo.
Bom pa vidla kaj bo jutr, če bo kaj drugač.
Nč punce jaz moram našga miša dat spat počas, ker je urca že velik.
Lepo pančkajte!!!!

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
23.7.2009 20:56:39   
kerala
ma ni nujno, moja kolegica, ki je dva sina rodila čez rok, je tretjo - hči, rodila 2 tedna pred rokomuser posted image  Mogoče bo pa tako tudi pri tebi!user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
23.7.2009 21:16:17   
mony5
Ojla souser posted image in mamice!!!

Se že dooollllggggooooo nisem javila, ker žal ni bilo časa! Sem vas pa vseeno občasno prebrala! Mi imamo rok 20.8. tako da se mogoče s kakšno še v lj.porodnišnici srečamo! Zaenkrat smo dobro in nič ne kaže na to da bi šla v porodnišnico! Pripravljeno pa nimam še skoraj nič saj nekaj sobe obnavljamo, pa še tamalo imam še en teden doma, tako da ne morem čisto nič drugega narediti kot se ukvarjati z njo! Upam, da nas ne bo user posted image prehitel!!! V pon. pa imam ctg pa bomo videli, če se mogoče že kej dogaja!

Čestitke vsem mamicam in njihovim sončkom user posted image user posted image user posted image

Upam, da se mi bo v prihonje večkrat uspelo oglasiti!

Pozdravček vsem!!! Upam, da se me še spomnite!!!user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
23.7.2009 21:35:17   
aprilčica07
Muca83: zanimivo je to, da se jst sploh ne počutim slabo, mogoče sem utrujena in bleda, ampak to sem itak vedno... pr meni je bil bolj problem, ker mi je baje (tako pravijo dr) prehitro padelo vse skupaj.. skoraj celo nosečnost sem imela med 130 in 140 vrednosti, pol pa tako slabo in tako na hitro.. pa ker železo ni prijelo v tabletah, sem zdaj na koktajljih.. ma samo, da bo pomagalo...user posted image

Glede poroda prej: jst bi tudi kašen tedenček prej rodila, 22 08 je še takoooooooooo daleč.. po drugi strani je pa sodelavka od mojga, ki je mahnjena na horoskope in podobne  zadeve rekla, da moram tiščat noge skupaj dokler ne pridemo v znamenje device, ker baje  jakob, ki je bikec z levom ne bo šel dobro skupaj z devico pa da ja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj vem no, meni je to kr neki... v glavnem, da bo dete zdravo, pa naj bo katerokoli znamenje, a ne?

hel32: a ti kr spat greš? tako zgodaj? a spiš pol? jst sem to noč končnoo dobro spala, v bolnici ni blo lih nekega spanca in prej na dopustu tudi ne, tako, da sem včeraj omagala zgodaj in žagala do jutra z tamalimuser posted image sem pa opazla, da bistveno bolje spim, če berem pred spanje, da nisem pred tv-jem ali pa pred računalom.. se bom probala kr tega držat...
alisa: a se ni mali smejal ko si delala vaje? naš se hihlja,  že ko vstajem iz postelje, ker sem tako ljubko okrogla...

Šibam, pridem nazaj.,

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
23.7.2009 22:33:57   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Tulpek, kje si bova skupi do konca tuki samevale!!user posted image user posted image user posted image
Jaz še zdaj nimam postlice naštimane, pa imam še malo časa, pa še pridejo nama streho prekrivat, je toča nardila svoje, jao, upam, da bojo hitro gotovi, če ne bo kriza.

Upam, da ne bova samevali, saj mogoče bo kateri zamujal user posted image .... čeprav želim vam ne, ampak se vedno najdejo take.
Drugače pa imam js še tudi veliko za poštimat... tak da naj kar počaka do 20.8.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
24.7.2009 0:00:07   
23tina
aprilčica-ja to je res mal čudn da ti je tko na hitr padl!jes sm štartala z 116,potem je šla na 94,88,94,90!in mi je dala ginekologinja napotnico za infuzijo,pa mi je niso hotl dat,kao da ni tok slabo in da infuzija ful žile uničuje...upam da te nism prestrašla sam men so tko rekl!!!!!!!

zdj pa jem doma zmiksane stvari ki ful baje pomagajo,lahko probaš ker je res ok-potrjeno!
in sicer daš pol litra terana,suhe slive,suhe fige,rozine in 2 žlici rjavega sladkorja!!!to zmiksaš da pride taka gosta zmes.je pa po izgledu in okusu zlo podobno marmeladi....probi škodit ti ziher ne more,je pa baje res učinkovito ,jes ti bom pa iz lastnih izkušen lohk povedala 30.7. ko mam pregled pa mi bo vzela kri.ta recept mi je dala ženska,ki dela v porodnišnci!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
24.7.2009 1:29:00   
23tina
IZVIRNO SPOROČILO: 23tina

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene je do tega tedna mučila nespečnost,zdj pa bi non stop spala!

mal prehitr sm se pohvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
24.7.2009 4:04:55   
23tina

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene je do tega tedna mučila nespečnost,zdj pa bi non stop spala!

mal prehitr sm se pohvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a se bi katera pogovarjala z mano?????????????sj je sam 4 urauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
24.7.2009 6:42:06   
kerala
ja tinca revcauser posted image , jaz se tudi nekaj hvalim, pa sem danes že od 5.15 budnauser posted image ... no, tko hudo kot pri tebi ni, pa prepričana sem, da bom čez dan vse not prinesla

ma veste kaj sem tuhtala, tudi Ayo se nekaj časa ni javila - kaj če se tudi tam kaj dogaja?

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
24.7.2009 6:48:26   
Anonimen
eh, pa sem mislila da bom prva danes:)
jutro!!!!
tudi mene je zacela dajat nespecnost!joj ubozice, ko ne morete ze mesece spat. pa zadnji teden sem sigurna, da moja stara mama lazje vstane iz postelje, ko jst!
no----juhuhuhuhu!!!!zacetek 37. tedna in prvi dan porodniskeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
zdaj grem pa prebrat kaj ste nacvekaleuser posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
24.7.2009 6:53:18   
Alisa
oj,
Jutro, veš 23tina če bi vedla da je katera gor bi se tud jaz rajš pogovarjala kot pa gledala v luft. Jaz sem tud budna od 3h in se premetavam iz ene sobe v drugo. Ob 1h so me taki krči dajal da sem mislila da bom mogla kar it, nato me je pa srček začel nagajat. Bolelo me je ko user posted image , imama aritmijo in v nosečnosti je očitno še bolj izrazit, ker me je v 1. user posted image tud proti koncu matral. Trenutn me bolijo noge od kolen dol in trebuh je čist čudn, hrbtenica me boli. Edino glava, pa roke so še coll ostalo pa podn, za znoret no.

Pa 22.7.09 je bila črna luna in to tud najbrž mal vpliva, saj naš miš že 2 dni nekaj štrajka, pa sanja in jokca ponočuser posted image , tako da se moram še ponoč z njim ukvarjat hodit do njega in ga tolažit, da ni nič hudga. Joj, joj.
Drugo soboto gre na počitnice mal da si jaz mal spočijem od tega lavfanja za njem, ker je noro tole vse skup.

aprilčica- ja naš mi je metal žogo in govoril da sem kuža Tiki (od kolegov kužek) in da naj mu jo prinesem nazaj.user posted image user posted image
Če mu kaj rečem da ne morem, reče lej jest mam tud bušija in dojenčka not, lahko lahko.user posted image
Tudi jaz prvi dan 37. tedna in 1. dan porodniške - Jupiiiiiiiiiiiiiii!!!
Nč ura je za kofi, vsaj nekaj pametnega navsezgodajuser posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 24.7.2009 6:55:04 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
24.7.2009 7:03:08   
Anonimen
hell:
Miška, pa kam se tebi tko mudi ti si za par dni pred mano, tak, da se ne rini kam naprej , jasno .]/quote]

o, ti nesramnica!!!user posted image vcera bla fuuul pridna. vse poslikala, pol sem se še 2 uri matrala, da sem slikice na racunalnik poknila, ti pa tako.....ze prav, ze prav...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Muca in aprilcica:jsz sem imela 2 meseca nazaj hemoglobina 109, pa sem se pocutila za en veliiiik d.r.ek! nic nisem mogla. spat sem morala vsako popoldan....

kerala:
ma ni nujno, moja kolegica, ki je dva sina rodila čez rok, je tretjo - hči, rodila 2 tedna pred rokom  Mogoče bo pa tako tudi pri tebi!

user posted image user posted image user posted image ti si pa res dobra dusa.....hvala za tolazbo....upam, da bo pri meni isto. 2 fanta cez rok, pupo prej!!!!user posted image user posted image user posted image
hel.....user posted image

mony:
Mi imamo rok 20.8. tako da se mogoče s kakšno še v lj.porodnišnici srečamo!

lahko bi se mi2 srecale. jaz imam 21.8. rok in grem v lj. sam "zal" ne bo nic....bom sla 5.8. rodit ....sve zmenjene z aliso. lahko pa se nama pridruzis okol 18ih na kavi v porodnisnici s popadki

23tina:
a se bi katera pogovarjala z mano?????????????sj je sam 4 ura

o ti revica mala.....drugic bolj zakrici,  mogoce ti uspe katero iz postelje vrect!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
24.7.2009 7:43:06   
Anonimen
kaj zdaj????
kaj ne morete kofetkat za racunalnikom???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
24.7.2009 7:49:25   
Alisa
Saj kofetkamo, sm zraven še letam okrog, iščem, malega rihtam, ker mladenič je danes že navsezgodaj zahteven. 1000 in 1 stvar bi meluser posted image .

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
24.7.2009 7:59:23   
Anonimen
jst si cajcka kuham zdaj:)

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
24.7.2009 8:19:42   
Flora2
O babnice dobro jutro,
tole spanje in vse vrste težav z njim mi že prav presedajo, danes ko bi pa spala pa ne morem, ker imam pregled in je treba vstat, za pop....user posted image no pa kaj čmo jamrat.

Miška, dobro idejo za zajterk si mi dala, sem lačna kot volk.

Aja še to glede tega malinovega čaja, koliko prej je pa smiselno to pit, jaz sem najbrž že kar pozna a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
24.7.2009 8:21:38   
Anonimen
flora, idejo za zajtrk???
caj naj bi se pilo od 36. tedna naprej...

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
24.7.2009 8:23:54   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Ojla souser posted image in mamice!!!

Pozdravček vsem!!! Upam, da se me še spomnite!!!user posted image

Seveda se te spomnimo user posted image - lepo, da si se oglasila in da si ok... Če ne prej, upam, da vsaj septembra kakšen Tivoli "pade" user posted image ..

Evo, še tale dolgi vikend preživim, potem gre pa Brina v vrtec, jaz pa v miru uštimam vse, kar me čaka ( zadnjih 6 tednov je bilo kar divjih in bi bilo kar hudo, če bi šla pekmalu rodit-bi moj user posted image 3 dni dan in noč lahko štimal stvari user posted image )...

Nič, lep dan vam želim, izkoristite ga!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
24.7.2009 8:24:03   
Flora2
user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ne morem verjet kolk sem še zalimana, sem mislila da si napisala da si kuhaš jajčkauser posted image user posted image user posted image , oprostiuser posted image

za čaj sem pa potem sploh prepozna, ampak poskusim pa lahko, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
24.7.2009 8:27:59   
Anonimen
hehehehehe, flora....mi ni blo nic jasno, ker vem da nisem kaj od hrane bluzilauser posted image user posted image user posted image

ugante kaj delam:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
ma ni prepozno za caj....kar zacni, pa je

(odgovor članu Flora2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
24.7.2009 8:30:54   
simonalokar
juro ste pa hitre in veliko ste naklofale.

najperej čestitke gota za sinčka in očku seveda tudi - je kar težak korenjak in upam, da boste kmal doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lena sem ful , kajti slikic še zdaj nisem dala gor se danes potrudim in prilimam.

da tekmujete kdo bo šel prej v Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image . sem se tuk nasmejala. user posted image user posted image user posted image

miška ti pa imaš plane upam da ti res rata da boš 3.08 doma za sinčkov RD - al pa ti bo nagajal in boš takrat lih rojevala in dala lepo darilo sinu user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica ti si pa tud boga, upam da se ti popravi kri in vem da ni lih lušn biti na infuziji. kuk časa pa ti teče.

glede spanja bom raje tiho- kajti danes me je pa vest pekla - včeri mi je moj sine nagajal - dru se. najprej pred trgovino - tko da sva ga sam v avto napokala in šli domov - nato pa je hotel nesti notr stol, ki ga je dobil na zunaj pa mami ni pustila. in glej spet dretje. sem ga dala v sobo da se zdere, ampak kaj je počenjal tko da sem ga po ritiuser posted image user posted image user posted image . meni je tako hudo. ker ne želim tepsti sinčka. pol pa se je obnašal kot da ni nič narobe bilo. meni pa vest peče kot user posted image user posted image . mamice a ve tudi kdaj po riti- ne me napadat ker mi gre že tako na jokuser posted image user posted image .

se pišemo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
24.7.2009 8:31:43   
Drnula
GO_TA ČESTITAM ! ! !

Pa dobro jutro,
jaz za računalnikom kofetkam in z Neco knjigo gledam, še zmeri iste, ker so včerajšnji plani za popoldan čist pogoreli. Neca je zaspala že na poti v knjižico in sem se odpeljala nazaj in jo dala v posteljo. Potem pripravim škatle, kamor sem zbrala cunje in že pridrvi iz sobe in potem vsaj pol ure pregovarjanja in joka al bomo spal al ne, ker če ne je sitna cel dan ... no - ok ne bo nič s spanjem. In v tem se na vratih pokaže en sosed 'če imam kaj časa za obisk'. Tu je bil več kot uro in pogovarjala sva se o tem kaj je skuhala njegova nona včeri, pa pred včerajšnjem, pa kaj je od  tega ostalo in kaj bo porabila naslednjič, kako so eni mački žlehni eni pa ne in je ta žlehne treba postretlit itd user posted image user posted image Potem pride domov moj, komaj pojeva, še čaja ne spijeva in pripelje njegova sestra eno robo in so bili potem tu  z družino kar nekaj časa - no saj njih rada vidim ... pa je bila ura 20.
Pa klinc, se vseen spravim mal v cunjice pa je imela Neca takoj par bodijev čez glavo in raznesla stvari v kopalnico, kuhinjo ... nič. Čez vikend, do takrat pa še ne smem rodit.

aprilčica, jaz imam najboljšo kolegico - ca 22 let ki je levinja in najstarejšo sestro in se super razumemo... za vsak slučaj, če ti ne uspe počakat device.

eee - se ti mudi domov, a ?user posted image Kar pridi še za kak teden in se najej sladoleda pa bosta šla rodit malo kasneje.

Danes pa so v planu spet knjižnica, 4x dario za rojstni dan, nekaj proti muham ker bom znorela od njih in blago za prevleke za blazine. Blago sicer ne verjamem da dobim v PO.

Uživajte, danes bo spet vroče!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
24.7.2009 8:33:00   
simonalokar
flora2 za čaj ni prepozno - pač večjo dozo popiuser posted image user posted image user posted image . da bo bolj vrglouser posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?