KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja sj, če primerjaš, da plačuješ najemnino, pa še nikol ni tvoje, je sranje. Pr nas mamo tako narjeno, da nama gre najemnina v odkupno ceno, če boma odkupla. Sj po eni strani, je fajn, imama že vse porihtano, vse novo pohištvo, opremljeno vse, stanovanje staro zgolj 6 let, ampak po drugi strani pa nevem če je to to, da bi skos živela v stanovanju. Meni manjka luft, pa sprehodi po parceli, ....tega sem bla vajena od malega. Po drugi strani, pa hišo bom skos mogla renovirat in bojo skos eni stroški, ko jih pr stanovanju nebo tolk, razen adapt. in inv. dela vsake tolko, pa še to ne tolk hitro, sj je kr novo stanovanje. Kolk stare in velike pa gledata? Sj pr nas so tudi cene tu nekje... mal boljša hiša, da ni treba takoj strehe menjavat, pa fasado delat. Nočko Kati, lepe sanje! Mi pa ne gremo na sprehod, ko zunaj piha ko na Krasu. Bomo se šli okopat, jest pa spat pol. Sam kaj ko še mali spi. Zraven atija mu je najlepše spat, mala maza atijeva. nama je pomembno da so okna nova-da vsaj gifta pa da je streha se kr uredu-da nam ne spusca ze ob prvem nalivu...drugac znam pa dost tud sama postorit,najboljsi kolega je štromar,moj je majster za barve in materjale ki se uporabljajo pri malarstvu moj brat dela pa kauf pa okna vrata itd...sej se da ustimat...vazn je da ko se vselis da je kolikor toliko uredu za zivet...gledam pa tam nekje 10-15 let stare hiske z vsaj eno adaptacijo...drugac pa nekaj majhnega... mava pa tud enga ki bi nama za 13.000 eu postavil ala "bruno" na kljuc 92m2 pol se da pa se galerijo narest...tko da pride upostev tudi da kupim zemljo z vsemi papirji pa da se to gor postavi...bova videla IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Aja pokica res bi te že rade vidle. Lahko pa ti kati naštima kamero, pa se gledamo v živo jp komot...ampak pol mors nastimat svojga da vsaj topless mem hod... ce jo pa ze mas pa ni problema!!!me mamo vse msn! dudi!!kok sta uzivala tvoja dva fanta!!! ja vrjetn bos očala dobila...mogoce se ti je fokus na enmu od okic premaknu...ni panike...cebi bilo karkoli neuroloskega nebi bilo na doloceno daljavo bp ampak bi imela skoz zamegljen vid oz neBi videla...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 24.7.2009 8:31:42 >
|