Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je bil čisto miren zgleda da je spal
,
lepo bije veliki pa smo 10,5 cm kar je zelo vredu je rekla
Ma se pač bolj pazim pa zelenjavo in sadje fuuul umivam, tak da grem včasih sama sebi na živce
priviligirane da dobimo to cepivo pred ostalimi.
, da majo za razmišljat.
. Poznam pa osebno par ljudi, ki so zboleli za prašičjo gripo in so jo preboleli čisto vsi na enak način, doma so par dni ležali in bili res bogi, jemali čisto navaden Lekadol proti bolečinam in vročini, en tretji dan so zakuhali na 40 stopinj in ko je prišel ta vrhunec so bili čez dva dni spet na nogah. Saj ne rečem, da se je ne bojim, samo tako zelo pa spet ne, pravzaprav ponavadi kar vse preslišim, ker res ne vem kako naj se zavarujem, otrok hodi v vrtec, sošolci iz vrtca hodijo na dopuste, mi smo bili in še gremo na dopust, hodimo v trgovine, pošto, banke, zdravstvene domove.......ah, povsod se lahko nalezeš tega
). Trebušček pa tudi kar raste, se mi zdi, da me posebej zvečer ful napihne, pa tudi zjutraj je že kar vidno
..btw-h kateremu gin. hodiš?če mi lahko zaupaš...moj Miloševič gre v penzijo in pojma nimam kam bi šla!..??
..drugače mi je bilo danes tako pre... vroče da sem se potila kot en pujsek...groza...pa še v salonu imamo klimo pa ni nič pomagalo...