|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
30.7.2009 7:11:40   
talika81
jutro, punce!

september, user posted image   user posted image   user posted image  za vaju. sem zelo vesela, da so vaju presenetili s pošto. sej bosta šla pa kdaj drugič na dopust. kam pa sta misla it? če sta misla it kam po slo, še vedno lahko gresta. važno je, da se vama je začelo dogajat. super, sem zelo vesela. user posted image

db, vidim, da si ti že začela s postopkom. upam, da bo tokrat uspešno in da nam boš lahko sporočila, da si srečka user posted image . močno, močno držim pesti za to.  user posted image   user posted image   user posted image

zaljubljena, sej druga ne preostane, če se nočem živčno čisto uničit. ker sem ugotovila pred mojo user posted image , da sem se preveč živcirala in da me je psiha skor uničla. ampak po pogovoru v MB konec marca pa sem si rekla, da je tega dost in da se bom prepustila toku. pa sem videla, da je dosti boljše. tako da resnično včasih psiha ful škode nardi.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.7.2009 7:20:03   
Serendipity
Sem vas po dolgem, dolgem, dooolgeeeem času prišla malo prebrat na hitro in videla mesič od naše bambi:

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Hvala za takšen lep ponovni sprejem.

Miklarom jaz še ne vem točno kdaj bom na vrsti. Imam razgovor  4.8. Glede na to da pa potem do postopka mine nekje dva meseca pa računam na oktober. Torej bi bilo nekje enako kot v LJ,ker se takrat maja nisva odločila za kratek postopek z dr. Drobničem, za dolgega pa ni bilo dovolj časa. Sedaj pa so dopusti in bi se postopek komaj začel nekje sredi septembra. Ker pa sva se z mojim pogovarjala že prej kam iti, je bila to voda na njegov mlin, ker ni bil preveč za Lj in bi še enkrat poskusil v MB. Tako, da sem pristala še enkrat tukaj. Potem bomo pa videli. user posted image

Držim, držim in moooočno stiskam pestke Bambi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In seveda tudi za vse ostale pupe!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
30.7.2009 7:52:36   
beba75
Jutro!

Tudi jaz sem dobila včeraj pošto za IVF. Prvi posvet imam 14.8, september  midve sva pa blizu z datumi. Jaz sicer pričakujem dolgi postopek glede na to da nimam rednih M, zadnjo sem imela ( pa vse tiste nevšečnosto okoli IUI) 17.6, sedaj pa še nič. Tak da mi bojo mogli prvo to zrihtat potem pa postopek.

Glavno da se je začelo. Ja tudi jaz še popošte nisem pričakovala me je lepo presenetila. Z dopustom pa mi gre full skozi, razgovor je ravno zadnji dan.

miklarom super da je vse BP, naj tako tudi ostane!

talika super da tako razmišljaš, bomo me tudi tako začele, a ne zaljubljena saj res ne preostane kaj drugega

db držim pesti za tebe da bo vse potekalo tako kot mora

lastovka dobrodošla med nami!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
30.7.2009 7:55:33   
zaljubljena23
Beba in sseptember user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , sme zelo vesela, da sta dobili pošto in se je vse nekam premaknilo. Bravo

Punce hvala vam, ja talika se popolnoma strinjam, da psiha naredi veliko, včasih se tega zavedamo prepozno

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
30.7.2009 9:09:29   
lastovka79
Daaaaaaan,

september1  user posted image user posted image user posted image za pošto

zaljubljena 23 seveda bova naslednjo leto mamice

db želim ti, da bi čas do punkcije hitro minil

jaz sem bila dana tudi takoj na ivf, čeprav ima naš dobre plavalce. Drugače pa začnem v začetku avgusta s femodenom, v začetku septembra grem pa po injekcije, tako da planirajo punkcijo nekje konec septembra. Upam da bo ta september za nas letos zmagovalenuser posted image .
Še danes sem v službi, potem pa 14 dni odklop! Ne vem, kako bom še danes preživelauser posted image ?

Lep pozdrav punce

Neposredna povezava do sporočila: 1955
30.7.2009 9:10:42   
barvar
Babe hvala za odgovore. Me pa vseeno nekaj zanima - a te na prvem posvetu tudi pregledajo? Meni namreč grozi da bom ravno takrat dobila user posted image pa bi si jo potem malo premaknila user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
30.7.2009 9:27:34   
lastovka79
No, glede psihe, da Vam še nekaj povem. Prvič, ko sem bila na ivf, se nisem sekirala, ali bo uspelo, ali ne, no mogoče sem se sedaj malo napačno izrazila, ampak razložila vam bom, kaj s tem mislim. Prvič sem bila prepričana, da z umetno oploditvijo bom 100-odstotno noseča - da bo uspelo že v prvem poskusu - saj z umetno oploditvijo ne more biti drugače, saj ti vstavijo oplojeno celico, in s tem bom sigurno noseča. In res sem uspela - bila sem noseča - toda žal se je končalo s SS - s tem da predvidevam, da je bil vzrok za to, da mi je teden dni pred krvnim testom padla plomba iz zoba in 2 dni po potrjeni nosečnosti sem imela tako hude bolečine v zobu, da nisem mogla ne spat, ne ležat, itd - saj veste, kako to izgleda. Pikice nisem želela ogrožati in sem si rekla, da bom poskusila počakati vsaj 14 dni, preden grem zobozdravniku, da se pikica pravilno vgnezdi. Tako sem vztrajala teden dni z bolečinami, toda to sigurno tudi ni bilo dobro za najino pikico.
Pred drugim postopkom sem pa začela prebirati vse te forume in sem spoznala, da le ni tako enostavno, kot sem si jaz to zamislila, da le ni nujno, da 100-odstotno uspe postopek in da obstaja celo možnost, da ne pridelaš jajčec oziroma da se ta potem tudi ne oplodijo. Tako da sem imela cel drugi postopek ivf samo strah v sebi, ali bo uspelo, ali ne. Pridelala sem vedno dovolj celic in oplodile so se - toda žal drugi ivf ni bil uspešen. Zato vam pravim punce - bodite optimistične in same sebe prepričajte, da bo uspelo, ker sama na sebi sem ugotovila, da če v to nisi sam prepričan, da bo uspelo, potem je tudi verjetnost izredno majhna, da bo uspelo. Seveda si bo zdaj marsikatera mislila, iz katerega planeta je pa ta ženska ušla, da dejansko prvič ni ničesar vedela o postopkih IVFuser posted image ? Toda vsaj pri meni je tako, da je to le še vedno bolj ko ne tabu tema, in se o tem kaj dosti ne govori, kaj šele izve. Ker takoj ko začneš o tem govoriti, ti zna kakšna sodelavka reči, ja, "kako pa to, pri meni je pa uspelo vedno takoj, ko sem si samo hlačke slekla." In podobne pripombe, ki niso vmesne, saj sploh ne vedo, kaj vse pretrpimo za naše user posted image .  Vem, da sem se sedaj razpisala, toda to sem vam morala povedati - bodite optimistične in ne sekirajte se - vsaj ne med postopkom.

(odgovor članu lastovka79)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
30.7.2009 9:44:58   
talika81
lastovka79, na žalost sem tudi že jaz slišala kr nekaj podobnoh komentarjev kot ti, med drugim tudi take kot da ne znama user posted image , al pa da se nimava dovolj rada ipd.
imam na srečo kr nekaj kolegic (med njimi tudi vas), ki preživljajo podobno zgodbo kot midva, in pa tudi kolegic, ki jim je ratalo prvič. ampak od njih še nisem nikoli slišala takih komentarjev, ker se zavedajo, da je dandanes veliko teh težav na svetu in da so lahko res srečne, da so med tistimi puncami, ki jim je uspelo v prvo al pa v drugo zanosit. in sem tudi zelo vesela, ker so te punce z mano v dobrem in zlem. user posted image   user posted image   user posted image

na žalost je vsaj pri nekaterih ljudeh še vedno prepovedano govoriti o določenih stvareh. mogoče po eni strani zato, ker jim je nerodno razpravljat o teh bolj osebnih stvareh, al pa so enostavno premalo razgledani, da bi vedeli, da takšni problemi obstajajo. in da bodo vedno bolj pogosti.
je pa tudi to res, da se nekateri ne zavedajo, da mogoče so v prvo takoj zanosile, da pa se lahko zgodi, da pri naslednjem user posted image  ne bodo. in ne vem, kako bodo lahko stopile pred obraz punci, ki ji je izrekale takšne in drugačne komentarje glede tega.

ampak pustimo te stvari ob strani.

nam je sedaj važno samo to, da nam čimprej uspe, a ne? in da bomo čimprej lahko pestovale čisto naše user posted image , ki nam bodo še v večje veselje kot marsikateri drugi ženski, ker bomo morale me prestati trnovo pot, da pridemo do cilja.

vsem, ki ste že v postopku, in vsem, ki boste šele šle v postopek, pošiljam milijon user posted image   user posted image , da bi tokrat le uspelo. user posted image   user posted image   user posted image

uh, vidim, da sem se zdaj pa jaz razpisala. se opravičujem za to. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 1958
30.7.2009 11:34:42   
zaljubljena23
Prvi pregled je zgolj informativne narave, jaz sem mu morala povedati svojo zgodbo, zakaj sem pač prišla na neplodnost in dobila en kup napotnic, ki jih moram opraviti do naslednjega pregleda (oktobra) in takrat se bomo odločili kako naprej

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
30.7.2009 12:14:35   
miklarom
db - čestitamuser posted image user posted image user posted image , da si začela s postopkom, zdaj pa bo boš videla

beba75 in september1- bravouser posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vaju in vajino pošto, ter da se vama je končno začelo, zdaj ni dvoma da ne bi ratalouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
30.7.2009 12:37:08   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: september1

samo toliko da vam povem danes sem dobila pošto za ICSI 13,8. imava posvet. ful sem bla presenečena ko sem videla pošto.pričakovalo sem jo šele nekje septembra.jupi.

za nazaj bom malce kasnej prebrala.

Se opravicujem, ker skacem v temo:
Kdaj pa so vaju dali na cakalno listo? user posted image
Pa, cimprej plusek, ja?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.7.2009 13:18:40   
september1
biba77mene so dali 5.12.08

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.7.2009 14:24:05   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: september1

biba77mene so dali 5.12.08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, moram priznat, da me to kar dviguje s stola, saj sem jaz na listi od 4.1. letos, kar je samo en mesec razlike. user posted image user posted image user posted image
Hvala za lepo novičko in uspešen postopek!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.7.2009 14:26:59   
talika81
biba77, potem pa res lahka upaš, da kmalu dobiš njihovo pošto. močno držim pesti, da bi jo res ...  user posted image   user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
30.7.2009 14:38:05   
biba77
user posted image Hvala.user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.7.2009 16:05:32   
september1
talika, biba77, miklarom, zaljubljena,lastovka79 hvala

biba77 men so sprva rekli decembra da je čakalna doba 8 mesecev se pravi da bom avgusta v postopku, če ne pa septembra 100%(zaradi dopustov). letos marca sva imela še krvne preiskave in je rekla da se je čakalna doba za 2 meseca podaljšala. no pr nama se ni. upam da se pr vama tud nebo.lahko pa se zaradi dopustov.

kar se tiče dopusta se nič kaj preveč ne sekiram. bomo pa drugo leto šli trije na dopust.user posted image

beba75 user posted image user posted image user posted image tudi tebi za pošto. škoda da nimama skupaj datuma. no jst imam redno user posted image in upam da bom v takratkem postopku.

lastovka79 držim pesti.a si ti v kratkem postopku?no jst sem zares optimistična. z mojim se pogovarjava  kot da nama je že uspelo. slabih misli sploh nimam.(Samo bojim se potem prevelikega razočaranja). kdor se trudi kakor me nas definitivno razume. kateri pač rata v prvo pa ne bo nikoli razumela kaj prestajamo. s fenomedom začneš v času user posted image al kako?
barvar mene na prvem posvetu niso pregledali.samo povedla sem ji kdaj sem imela nazadnje user posted image da so mi določili UZ v času O.moj pa je dobil datum za spermiogram,

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
31.7.2009 8:19:59   
lastovka79
Jutroooooooooooo,

september1, ja, s femodenom začnem v času user posted image , s tem da sem v dolgem postopku. Na čakalni listi sva že od oktobra, in sem mislila, da sploh letos ne bova prišla naa vrsto, saj so nam rekli, da naj bi prišli na vrsto že v mesecu juniju, ampak za naše user posted image  vse pretrpimo, samo da nam rata, a ne?

beba 75, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pošto, še malo, pa se gre zares

biba 77, čim hitrejšo pošto, da bi jo dobila v kratkem

Joj, danes se mi je pričel dopust - jeeeeee - jutri pa z možem in hčerko v hribe - jupiiiiiii.

Uživajte punce

Neposredna povezava do sporočila: 1967
31.7.2009 9:19:44   
talika81
lastovka, jaz pa samo še danes, potem pa tud 14 dni oddiha .... jjjjeeeee, že komaj čakam ... user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
31.7.2009 9:22:43   
db
Oj lastovka potem pa sva midve skupaj v postopku tudi jaz jem fendomen 27 avgusta grem po inekcije gonal pa še nekaj,punkcijo pa načrtujejo po 23 septembru

Neposredna povezava do sporočila: 1969
31.7.2009 10:09:54   
lastovka79
db js začnem s tabletkami v začetku avgusta, ko pride moja user posted image , tabletke jemljem do 14.09., 04.09. začnem s Diphereline, 17.09. pa z Gonal-F, punkcijo naj bi pa imela po 30.09.2009

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
31.7.2009 10:33:50   
september1
dan in lep pozdrav iz službe.

lastovka79 dolg postopek je če nimaš redne M a ne?al so kake izjeme tudi?

jst še pa naslednji teden delam pol pa dopust.tak da mi bo tudi dopust hitro minil ker bom komi čakala na četrtek ko grema v MB.

Neposredna povezava do sporočila: 1971
31.7.2009 11:22:13   
lastovka79
september1, js imam zelo redno mentruacijo, ponavadi na 28 dni, tako da vsaj pri meni ni tako, da so me dali zaradi tega v dolgi postopek, saj sem tudi v Ljubljani 2x imela dolgi postopek. Sem pa slišala, da naj bi bil dolgi postopek bolj uspešen - če je pa to res, pa ne vem?user posted image

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
31.7.2009 11:37:06   
september1
ja šment ti, jst sem pa bla prepričana ker mam redne M da bom v kratkem postopku.kar bojo določli to pa bomo imeli.sam da bo uspelo. in da pridemo do user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1973
31.7.2009 15:06:35   
miklarom
la, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazaluser posted image , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled in morfologijo imam 4.9.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrstuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1974
31.7.2009 20:56:49   
september1
miklarom super da je vse vredu. kar se pa tiče spola je pa pomoje vseen kaj je a ne? al si ful želita vedet kaj bo.jst stavim da bo fantek.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?