|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
10.8.2009 11:36:20   
miklarom
babe žabe, kaj čvekate seveda bomo drugo lepo vse skupaj na čveku in kavici z malimiuser posted image , a to sploh ne dvomim.
september1 in beba75 - obema čimbolj uspešen razgovor in da gresta hitro v postopekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.8.2009 13:09:14   
beba75
september saj še par dni pa bo četr.tukaj!user posted image Poročaj kako je bilo, ker to me pa res zanima.

Ne vem no jaz trenutno se prepuščam toku dogodkov in se ne obremenjujem s tem kako hitro se bo vse skupaj začelo. Važno je da se je zadeva začela , kako dolgo bo pa trajalo do IVF pa bomo videli. Skoraj rajši bi imela dolgi postopek ker je statistika v % uspešnosti boljša.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.8.2009 20:13:31   
september1
beba75 ja jst se tud prepuščam tokom dogodkov. sam me pa ful firbca kak in kako bo potekalo vse to.

kje pa vidiš statistiko da so daljši postopki uspešnejši? ali imamo me vpliv oz. lahko predlagamo da bi rajše imele daljši postopek?

mogoče bova pa se na UZ kdaj srečale.user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.8.2009 20:55:51   
beba75
september saj ne vem več kje sem gledala za to statistiko, zapomnila sem si samo to da je uspešnejša saj telo pač postopoma-dalj časa pripravljajo za postopek. Ni taki bum naenkrat z temi hormoni kot v krajšem.

Za izbiro ne vem če je mogoča, za vprašat pa je. Ja bi bilo faln če bi se kaj srečale, da poklepetama in si krajšama čas med čakanjem v bolnici.

Sicer pa punce povejte( če želite) kdaj bo katera kaj tam pa se mogoče srečamo in se spoznamo.

Lep večer in mirno noč. V MB se ravno pripravlja nevihta, že bliska in grmi.

Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.8.2009 12:40:52   
talika81
babe  žabe, na krtko se vam moram javit, ker mam glih malo cajta.

beba in september, še malo, pa bosta meli pogovor za umetno. močno, močno držim pesti, da bi bilo vse tako kot je treba in da bosta lahko kmalu začeli s postopkom.

midva uživama, zdaj sva bla dav dni v moravcih. je blo super, sva se nakopala, nasavnala in malo pogrela. danes mava mal počitka, za naprej pa ne vem, kam bova še šla.
pri nas ni blo nič neurja, je sam pihalo ko zmešano in bliskalo ... mislim pa, da je blo tud en malo dežja ponoči, ampak nisem ziher.

miklarom, sem zelo vesela, da je ve ok in da vse poteka, tako kot mora. predvsem pa, da bebi raste in se lepo razvija.

nič, mislim, da bom mela veliko dela z branjem, ko pridem z dopusta, ker ste kr pridne pri pisanju. ampak bom vse nadoknadla. obljubim.

mejte se, mejte se radi in se  še kaj beremo. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
12.8.2009 11:13:37   
september1
dan!

spet smo nekam poniknile.sem nas malo dvignila.

talika81 hvala.

drgače pa uživam doma,imam tudi dopust.za vikend pa skočima malo na morje pogledat.user posted image komi čakam!

no lepo preživete ta lep sončen dan.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
12.8.2009 11:50:29   
september1
miklarom a ti si jedla folno kislino pred postopkom?

Neposredna povezava do sporočila: 2007
13.8.2009 17:01:21   
beba75
september kaj si danes zvedela!!! Pooovveeej, zanima nas!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2008
13.8.2009 19:56:42   
miklarom
september1 - ne jaz sem začela jesti folno kislino od dneva punkcije dalje in jo še jem in jo bom do konca nosečnosti, sem pa najprej jedla ELEVIT, pa mi neki ni pasal, zdaj pa jemljem CENTRUM MAMI. In kaj si danes zrihtala, daj povej me firbec matra

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 2009
14.8.2009 9:12:02   
talika81
ja, september, kaj si rihtala včeraj v mb? beba, ti nam tudi poročaj, kaj ste se zmenili.

meni pa se danes zaključuje dopust. sploh ne morem verjet, da ga je bilo tako hitro konec. in v ponedeljek spet jovo na novo ... user posted image  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
14.8.2009 15:16:14   
beba75
Da vam povem. Sem v postopku in sicer ker nisem dobila M sedaj jem PrimulotNor 10dni, potem pa 2dan M začnem z Femodenom. NO ptem pa tako po urniiku iz zelenega lista, nato dipherelne in na koncu gonal.Predviden da puncije bi naj bil 3.11.

Tudi meni se končuje dopust in v pon. jovo na novo. No sicer pa tak dober mesec dni potem pa bom tako mogla najverjetneje v bolniško ker dajanje inj. 2x na dan točno ob določenih urah bo drugače pri meni zeloo težko izvedljivo. Pa še delo je tako ( tudi dvigovanje težkuh predmetov, psihični napori...) da je po mojem boljše če bom doma kot pa da se sekiram v službi in me šefi podj... Zdaj pa morem res pogledat na sebe!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.8.2009 3:02:07   
baby1978
Hello punce....

Tudi midva se ze kr leto trudiva pa nic, klomifen kura je ze za mano, spermiogram tudi-ga mora ponovit. Narocena sva 30.09.2009.
Mi lahko poveste h katerim ginekologom v mb hodite in ce ste zadovoljne.
L.p. b

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.8.2009 13:14:25   
talika81
baby1978, punce, ki sodelujemo na tem forumu, vse obiskujemo ambulanto za zdravljenje neplodnosti v MB. mogoče si mislila, pri katerem zdravniku je katera.
moram ti povedat, da ni važno, pri katerem si v ambulanti v MB, ker so vsi zdravniki zelo vredu.

beba, user posted image   user posted image   user posted image . pa se tudi zate končno začenja postopek. sem zelo vesela za vaju.

september, kaj si pa ti rihtala? hitro poročaj.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.8.2009 1:27:42   
baby1978
Hvala...
Mislila sem katerega osebnega ginekologa imate in ce ste zadovoljne.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.8.2009 7:54:22   
september1
ojla babe žabe.

najprej za opravičilo ker se nisem javla in poročala. ampak je bila gužva. čez vikend sma pa še skočla na morje.

no pr men je isti postopek kot ga je napisala že beba75. jst v petek začnem s Femodenom potem dipherelne in na koncu še z gonalom. punkcija pa okol 3.11. sem pa v dolgem postopku. te zdaj prakticirajo-(so bolj uspešni)

tudi jaz sem končala z dopustom.grem že danes v službo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
17.8.2009 9:00:31   
ziva1
september in beba, kaj sta vidve v postopku IVF ali IUI user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.8.2009 11:51:30   
beba75
živa1 jaz sem v postopku IVF, september1 pa v ICSI. Zadeva je enaka le pri oploditvi jajčeca se razlikuje.
Sem pa pred tem imela 4IUI-neuspešne, tak da če te kaj zanima samo vprašaj.

Danes pa delat, prvi dan po dopustu. Jooj kako mi ni!

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.8.2009 11:57:05   
metuljci
tudi jaz sem že 1 leto stalna stranka v ambulanti v MB user posted image zdaj sem končno v postopku za ICSI

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
17.8.2009 12:01:44   
beba75
metuljci dobrodošla!!!

A imaš mogoče isti datum za predvideno punkcijo kot jaz in september?

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
17.8.2009 12:22:01   
metuljci
ja predvidena je punkcija nekje v septembru. v petek sem začela z inekcijami.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
17.8.2009 12:24:12   
ziva1
beba kako pa poteka v MB postopek IUI, s tem mislim koliko časa čakaš, da lahko začneš s postopkom IUI, kdo ti ga odobri, kako dolgo čakaš na odobritev itd... Sem malo prebrskala po forumu pa sem našla samo kako poteka postopek v GKLj, tam imajo neke konzilije, da jim odobrijo IUI in pridejo na vrsto v roku 3 mesecev. Je v MB isto?

Jaz sicer prehitevam stvari, sam se firbčna. Imam sicer oktobra šele prvi razgovor, pa glede na to da sma načeloma bp, mislim, da naju bodo dali najprej v postopek IUI. Za IVF vem, da je treba čakati eno letouser posted image , da se začnejo stvari odvijati.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
17.8.2009 12:49:26   
daga79
allo

Kaj mi lahko tiste ki ste že na listi za umetno malo poveste kdaj so vas dali na listo.
Midva moreva dati zdaj v sep kri oktobra imava pogovor pred ivf - dali so naju na listo mislim da konec marca jaz upam da bomo imeli v 2010 srečo in da bova tam okrog januarja nared postopek
kaj je pa pri vas potekalo??

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
17.8.2009 12:53:06   
talika81
ziva1, na IUI greš takrat, ko se izkaže, da so vojaki od tvojga primerni za IUI in da je tudi s tabo načeloma vse ok. pri IUI ni čakalne dobe in ko dobiš napotnico za IUI, lahko greš na IUI že takoj prvi ciklus, ko dobiš user posted image .
v MB tud do pred kratkim niso imeli konzilija, sedaj pa je. ampak mislim, da ga ni za IUI, ampak samo za IVF in ICSI. prosim, popravite me, če se motim.
in imajo neko pravilo (z izjemami seveda), da moraš dati skoz 3x IUI s klomifenom in 1xIUI z ampulami. midva bova šla zdaj septembra na 4IUI in če ne rata do novembra, imava takrat spet pogovor in bo dala najino kartoteko na konzilij, da me uvrstijo na čakalno za IVF.
čakalna za IVF je nekje od 8-10 mesecev. se kr dolgo sliši za čaakat, ampak je vredno.

metuljci, dobrodošla med nami ... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
17.8.2009 14:45:42   
metuljci
ujej sem prej ustrelila mimo, jaz sem stranka v MB že 2 leti, ne samo eno user posted image bi mogla priti na vrsto že v aprilu, vendar so mi našli pregrado, tako, da sem se odločila za odstranitev in zato se je vse skupaj malo zavleklo. če bi pa bila na vrsti aprila, pa bi čakala 8 mesecev odkar so me dali na čakalno user posted image

hvala za dobrodošlico user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
17.8.2009 14:56:17   
ziva1
Hvala za odgovor. Talika81 zakaj pa že zdaj ne greš na čakalno listo IVF, glede na to da si že bila 3x in se dolgo čaka. Ali je to odvisno od ginekologa samega.

Naju bo definitivno čakal potem IUI, ker sma že bila na vseh preiskavah, razen hormonskih in je vse ok. Mah sej ne vem ali naj bom vesela, da bom imela IUI, kjer si takoj v postopku, ampak je manj uspešen, ali bi bilo bolje iti kar na čakalno listo za IVF, sicer pa pol leta gor dol, če že tak dolgo čakaš, mogoče pa mi rata takoj. Kakor bo pa bo. Držim pesti za Bebi, september in metuljci upam da se bo prijelo, tebi talika da ne bo treba na IVF in da bo četrti IUI zmagovalen.

Uživajte punce v lepem dnevu

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?