lastovka79
|
Živjo punce, dopusta žal KONEC , toda vsega lušnega mora biti enkrat konec, a ne? Vidim, da ste se kar fajn razpisale, tako da sem kar nekaj časa brala, da sem vse prebrala. S Femodenom sem že začela in jih pridno papcam vsaki dan - zdaj čakam na začetek septembra, da se bo dejansko začelo in da bomo v letu 2010 vse imele . beba75 upam da bo z muco kmalu boljše Še nekaj bi te rada vprašala. S kom se boš ali si dogovorila za bolniško v času dajanja injekciji. Ker js sem že za dneve ultrazvokov zelo težko dobila bolniško, sem morala svoji osebni zdravnici prnest vse mogoče papirje(ker ona da zelo nerada bolniško - tudi lani ko sem si nogo zvila, je dala minimum bolniške - takoj ko sem lahko stopila normalno na nogo, sem lahko že šla delat). Tudi js delam zelo različno - dopoldne, deljeno in po možnosti tudi še nekaj ur več na dan, kot je dogovorjeno. Tudi pri meni je zelo stresno, dvigovanje težkih bremen, itd. in zaradi tega te tudi sprašujem za nasvet. Pa še vožnja iz NM v Maribor. talika81 želim vama, da bi resno uspelo po naravni poti in da nam boš s tem vlila ogromno optimizma, da taki "čudeži" le tudi obstajajo in čim boljše privajanje nazaj v službo miklarom uspešno nosečnost ti želim še naprej in uživaj ta čas pričakovanja najlepšega darila metuljci dobrodošla daga79 naju so dali na listo lani oktobra, no konec septembra naj bi imela pa že punkcijo baby1978 hodim h dr. Gavrič Lovrec Vidi in sem zelo zelo zadovoljna z njo. Vzela si je čas za naju, vse podrobno razložila, čeprav že imava 2 podtopka IVF za sabo (v Lj). Ker v Lj sva bila prej ven iz čakalnice kot pa noter - vse kot po tekočem traku tassi1 šc šč, stran s takimi misli, seveda bosta imela otroka, samo ni še prišel pravi čas, drugače si pa lahko prepričana, da tudi vaju čaka ena štručka in da boš kmalu srečka . Ravno takrat, ko boš najmanj pričakovala, te bo ujela štorklja in ti prinesla če sem katero pozabila, se ji pa že vnaprej opravičujem. Mejte se!