|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
31.7.2009 21:04:02   
beba75
 Jee punce pa se je začel dopust. Jutri potujemo na morje!

Mejte se lepo in se pišemo čez en teden!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
1.8.2009 7:28:10   
september1
jutro
no beba75 imejte se skrajno lepo in se tipkamo naslednji teden.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.8.2009 7:54:44   
zaljubljena23
Miklarom user posted image user posted image za uspešen pregled. Glede spola, upam, da se bo na morfologiji pokazala kaj se skriva za tistim hrbtkomuser posted image

Beba, uživajte na morju

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.8.2009 10:47:39   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

la, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazaluser posted image , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled in morfologijo imam 4.9.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrstuser posted image

čestitke za uspešen pregled!! user posted image user posted image user posted image
Če boš pa kaj hodila v zgornjo savinjsko , se pa javi na kavici user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
1.8.2009 11:29:11   
tassi1
beba- uživaj in fajn se naplavaj!!

Vidim,da se je začelo dogajat na tej temi. user posted image user posted image
Čestite vsem, ki boste začele s postopki in vsem želim res iz srca, da zagledate en velik plusss !!

pr nas je vse po starem, se mi zdi, da sploh ne vem, če boma še sploh šla v nov postopek, sem čist sprijaznjena s tem, da pač ne bom imela nikol otroka,.. user posted image user posted image  

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 12:10:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tassi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
1.8.2009 20:51:06   
pikachu
Pozdravljene punce. Sem nova na tej temi in naj najprej opišem najin problem. KER NAMA TRI LETA NI USPELO ZANOSIT SMA SE ODLOČILA DA POIŠČEMA POMOČ.ŠLA SEM DO OSEBNEGA GIN. IN MU ZAUPALA NAJINE TEŽAVE, TAKOJ NAJU JE NAROČIL NA PREGLED JAZ SEM IMELA HSG, KJER SO UGOTOVILI DA JE PRI MENI VSE V REDU. DRAGI PA JE MOGEL ITI NA SPERMOGRAM NJEGOVI REZULTATI SO BILI SLABI SAJ IMA ZELO MALO SPERMIJEV IN ŠE TI SO ZELO SLABO GIBLJIVI. DOBILA SMA NAPOTNICO ZA NOVI SPERMOGRAM 21.09. REZULTATI 23.09., SMA PA TUDI NAROČENA NA RAZGOVOR 03.12. ALI NAMA LAHKO KATERA POVE KAJ LAHKO PRIČAKUJEMA NAPREJ. KATERE PREISKAVE IN KAKO DOLGO SE ČAKA? HVALA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.8.2009 11:00:38   
miklarom
tassi1 - ojla draga, pa kje se ti hudiča skrivaš, nič te ne zasledim kaj dosti. hvala za čestitke, samo upam da bo do še naprej vse vredu in da končno speljemo do koncauser posted image . zakaj pa ne bi še poskusila s postopkom, morda pa ti vendarle rata sedaj, samo biti moraš polna optimizma in volje, jaz pa slutim da vama bi sedaj uspelo. Okolo bolj malo grem, k sem skos na bolniški, samo kolikor grem na preglede pa na firmo dostavljam bolniške liste, drugače pa sem bolj doma in počivam, lahko se pa ti kaj k meni oglasiš, če hodiš kaj okoli mojega konca.

beba75 - uživaj na morju in se nakopaj še za mene

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.8.2009 7:23:37   
september1
vespazijan in pikachu.

vespazijan naj ti hitro mine tole čakanje oz. da postaneš user posted image že prej.

pikachu na tej temi piše vse o tem kr si spraševala.malo prebrskaj.

miklarom a ti si za posopk tudi morala nove napotnice prinest?kljub temu če so ti stare še veljale.seveda boš izpeljala nosečnost do konca kot je treba.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.8.2009 11:00:33   
miklarom
september1 - ne meni je veljala stara napotnica, katero sem prinesla že lani julija, v postopek pa sem šla letos februarja, edino moj je moral imeti novo, ker mu je stara že potekla

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.8.2009 19:24:18   
bojka
Punce se lahko tudi jaz pridružim debat, menda sem že enkrat sodelovala potem pa sem malo zapustila forum.
No tudi jaz sem začela prvi postopekIVF. Sedaj semzačela jemati tablete Femoden, nekje okoli 10 septembra bom šla po injekcije Dipherelne in potem konec septembra še Gonal-F.ž
V začetku oktobra me čaka punkcija. Potem pa bomo videli kako bo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.8.2009 19:26:21   
bojka
Aja še eno vprašanje. Ker se lako odločim za narkozo pri punkciji vaš nasvet.
Ja ali ne. Kaj ti sploh naredijo - vprašanje za tisto ki je že imela punkcijo.
Hvala za nasvete in lep dan še naprej.

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
4.8.2009 9:45:12   
biba77
Ojla, bojka,

glede narkoze, tako kot si napisala, naj ti svetujejo punce, ki so že imele punkcijo. Jaz za sebe vem, da jo bom imela, če bo foliklov več kot 3.user posted image

Pa, vso srečo!user posted image

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
4.8.2009 12:25:19   
miklarom
bojka - jaz sem obakrat vzela narkozo, in mi ni bili žal, ker tako sploh ne čutiš nič in tudi po narkozi jaz nisem imela nobenih bolečin, sem se čist fajn počutla, je pa res da ti zdravnik sam svetujer za narkozo če imaš več kot 3 celice. Tako da ti jo kar vzemi. Želim ti že zdaj vso srečo in velik +

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
4.8.2009 20:28:27   
bojka
Hvala vam za lepe želje.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.8.2009 11:07:59   
talika81
živjo, bejbe ... se bom sedaj 14 dni bolj poredko oglašala, ker sva na dopustu, pa ni toliko časa ...

dobrodošle nove soborke user posted image   user posted image   user posted image

da vam poročam, kako je pri nama ... moja draga user posted image  se je prikazala in jo je že konec, tako da greva v nove boje. ta mesec ne bova šla na IUI, ker imava čas do konc novembra ... pa tud moj nima nove napotnice, tako da niti ne moreva it. ker ne more dobit nove,m saj je njegova zdravnica na dopustu.

drugače pa uživava na polno, včeraj sva bila na kopanju v laškem - bilo je super. in kr paše, da smo malo doma. da si malo oddahnem in naberem novih moči za naprej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.8.2009 19:38:31   
september1
talika lepo da uživata.

jst grem pa še jutr v službo pol sem pa tud fraj do 17.8.

miklarom kaj se je dogajalo na pogovru pr tebi za IVF? podpisali ste razno dokumentacijo, a terapije so ti dali že kr al si mogla počakat do M ? samo en teden še mam z počakat pa sem tok firbčna.pa a ti takoj povedo al bo postopek dalši al bo krajši.mi že živčki malo delajo, kaj šele bo.drgač sem ful optimistična sam firbca me kako bo vse to potekalo.user posted image

bojka ti si v dolgem postopku? kolkr berem bo to kr neki časa trajalo do punkcije?

lep večer vam še želim naprej.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.8.2009 19:57:47   
bambi75
Ojla

Sem sedaj odprla RR pa ste bile na vrhu. To pa mislim da se mi še ni zgodilo, sem vas morala stalno iskati. Pridne, da malo več pišete.
Miklarom seveda bo tokrat vse ok do konca, nič skrbet.
Tassi pa tudi ti ne obupat. Jaz sem si rekla , da skoristim vsaj te postopke , ki mi jih plača država, potem bomo pa videli. Me je opogumila ponovno punca, ki je rodila punčko prejšnji teden in je bila v 13- tem postopku.

Jaz pa sem bila včeraj po nekaj mesecih spet v MB. Torej zaradi moje napotnice, ki je še veljavna v LJ smo morali malo prestaviti postopek, tako, da bo punkcija nekje konec oktobra. Torej nekje po 11 mesecih od prejšnjega postopka v MB. No mam pa vsaj lep roza list, čeprav mi je bil tisti rdeči, ki bi ga mogla dobit bolj všeč. No pa bo že. Teden gor ali dol.
Se mi zdi september, da bova nekje skupaj v postopku, če imaš razgovor naslednji teden, ali pa me boš za kakšen teden prehitela, če skupina še ne bo zapolnjena do naslednjega tedna.

Kaj pa dobivate se še kaj v CE na kavici? BI se pa mogoče še jaz kdaj pridružila, sedaj ko spet bolj spadam v MB.user posted image

Ja pa pozdravljene še vse nove na tej temi, čeprav bi bilo bolje, da takih tem sploh ne bi rabili.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 5.8.2009 19:58:37 >

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.8.2009 20:18:40   
miklarom
september1 -  na posvetu dobiš vsa navodila, se pravi tisti barvani list, na katerem ti piše terapije, UZ-ji, tabletke in vse kar moraš imeti in vedeti, pove ti tudi kdaj začeti s tabletami, kako se jemljejo, kdaj prideš po inekcuje, skratka vse ti bodo povedali in kdaj začneš. Jaz sem začela s femodem tbl. takoj ko sem dobilauser posted image .
full ti privoščim da ti rata v prvo in držim mučo pesti zateuser posted image user posted image user posted image

bambi 75 - tudi tebi privoščim da ti uspe in mučo držim pestke zate user posted image user posted image user posted image

jaz pa še tri tedne in bom na polovici, mali lepo raste malo me že žoka pod rebre, sploh kadar mu ne paše da ležim na levem bokuuser posted image , moj pravi da bo pravi športnikuser posted image , v album se pripopala tudi slikico UZ-ja od petka, kako rastemo

Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.8.2009 20:43:04   
september1
miklarom hvala za info.in hvala za želje

bambi75 bilo bi fajn da bi bile skupaj v postopku. res ti želim da ti tokrat uspe.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.8.2009 19:46:18   
beba75
Evo mene iz dopusta. Sva se vrnila dan prej ker sem jaz morala do G po novo napotnico( ki je sploh nebi rabila-kot sem prebrala- ker mi stara še velja) ker gre drugi teden na dopust. No pa še drisko smo staknili, midva sca se že skoraj  pozdravila, z muco pa je kar hudo in upam da bojo tbl. primla ker drugače bo mogla iti v bolnico-veterinarju da bo na infuziji.
Drugače pa smo se imeli fajn, za vsako od vas ki ne morete na morje pa sem se še dodatno namočila.
Kot zgleda nas bo nekaj skupaj v postopku, bomo skupaj držale pesti druga za drugo!

Me pa prav zanima kaj bojo meni rekli ker jaz M prejšnji mesec nisem dobila, zadnja je bila 17.6. ( z vsemi tistimi zapleti). Upam da bo ta mesec prišla , da se mi zadeva nebo preveč podaljšala zaradi tega. No pa saj bo, glavno da se je začelo.

Še enkrat vsem tukaj lep pozdrav, tistim ki ste že user posted image lepo nosečnost do konca, tistim ki zbirate pogum za novi postopek ne obupat, sedaj pa bo ratalo; in nam ki smo končno dočakale to pošto le pogumno naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.8.2009 10:40:58   
zaljubljena23
Beba, dobrodošla nazaj....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.8.2009 10:55:26   
miklarom
beba75 -hello, že nazaj z dopusta. No lepo da si se nakopala še za nas, kaj pa kakšno pivičko več si tudi spila za nasuser posted image . Kdaj greš zdaj v postopek?

za vse držim pesti da vam v tem postopku vsem rata , da pridete lepo vse za mano in bomo pol drugo leto šle skupaj z malimi user posted image  na kavicouser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.8.2009 20:17:16   
beba75
miklarom razgovor za postopek imava 14.8., pa bova videla kako kitro bo šlo. Saj je vseeno kako hitro, glavno je da sva dočakala to pošto zdaj pa bo že šlo dalje.

me veseli da je pri tebi vse o.k in da lepo napredujete! Za kavico pa sem jaz takoj, joj kako bi bilo lušno ko nas bilo čim več z user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.8.2009 10:25:43   
september1
beba75 dobrodošla nazaj.

že odštevaš dneve? jst komi čakam četrtka.
ja bi blo pa noro če bi se drug lete dobivale na kavici z user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?