VANILI
|
helu mamčice! na hitro še od mene par besed, ker mam gužvo danes, ampak vseeno. za nazaj: čestitke vsem novopečenim mamčicam in nosečkam, ki to ste že ali še ne veste, da ste!! jaz hočem nazaj na morje!!! meni je 14 dni čisto premalo. se bom držala ene študije, da je optimalen dopust 3 tedne dolg. Minimalen pa 14 dni. No, jaz bi ga mela še dlje. Morja nikoli dovolj!! 2ursae, hvar je res zakon. Mi študiramo za drugo leto, a ka, ko ne vem, ali sota kampi. to pa je za nas odločilno. Ali šolta. Važno, da se pomikamo vsako leto bolj proti dol... do ČG v parih letih včeraj sem kupila delovne zvezke za 1. razred: 90 evrov!! pa to samo delovni zvezki. Toliko o brezlačnem osnovnem šolstvu... in potem popoldne zalotim Živo, kako nekaj navdušeno lepi, riše, barva, piše... pišuka, kar reševala je že dz!! šit, vse je že polimala, kaj naj zdaj??!! Bo rekla turšica, da sem čist prfu****na mama. teo našmali je pa prava papiga. je ni reči, da ne bi ponavljal za Živo. Edino govort on ne bi začel. vse je iz 2 ali 3 zlogov, tako lahko pi pomeni pica ali pisal ali stipica (en konjiček v novalji), ali spi pa pomeni spat ali padel ali še kaj. In potem zveni njegov stavek takole: mami, teta to bu (barbiki bi on čevlje obul). ALi: tete nina ne (ko vidi voziček, on ne bi šel spat). Skratka, dešifrator bi rabila :) Zanimivo, ker živa je že pri 11 mecih stavke delala. Ta pa bolj štrajka. Na kahlo še on ne bi šel oz. si jo prinese, ko se mu zdi, pol se not polula in jo tudi odnese zlit v wc in splahne, odvajat ga še ne mislim od plenic, ker ne kaže interes, bomo prestavili na pomlad, seveda pa papika še vedno rula!!! zdaj me je že začelo malo skrbet, kako ga bom odvadila. In ko zmanjka na eni strani, reče tu ni, mami tete bebi papa (on bi še na drugi strani - vedno je druga joška bebica, taprva pa ati - nimam pojma od kje mu te ideje). ko je videl, da živa plava v morju, ni hotel met več rokavčkov in je hotel kar zaplavat. pa si ga nisem upala spustit. skuštrana bi ga gotovo upala, hehe zaspi še vedno z joško v ustih, ni šans, da bi sam, ker kar pride ven, če ga samega dam spat. čeraj je npr. prišel ob pol enajstih iz sobe in se začel igrat v živini sobi - siprižgal luč in kaj ga briga. tok mi zdaj na pamet pade. ne vem, če sem omenila, zaenrat imam podpisan predlog pogodbe v oš za 100% in v gimnaziji za 40%. upam, da se mi bo uspelo zmenit, da bi delala na gimnaziji 40 in v oš 60. zdj pa zviz in že me ni!!!