Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
. 
se je zagrel za Touarega, čeprav je meni ta avto, ki ga imava zdaj ford C-max čisto odgovarja pa še januarja sma kupila čisto novega, tko da boma verjetno ostala kar na tem.
je to čisto možno. Tako da močno držim pesti zate da bo vse v redu... vem pa kako je, ko takole trepetaš. Vsak ti reče, probaj razmišljati pozitivno, pa je to tako težko. Glavo pokonci, it ain't over 'till it's over.
zdrav. Ljubljen bo čez vse na svetu
En objemček zate
Če bi bili UZ bolj pogosti, jest ne bi prvega rodila v tako slabem stanju, ko je bilo že skorej prepozno. Na srečo je zdej vse ok. Ko sem že pri tem - a si merite pritisk tudi doma? Če si ne, vam polagam na srce, da si ga začnite. Meni je vse kazalo ok, celo ta zadnji pregled sem mela zelo nizkega (115/60), pol sem šla pa čez 12 dni rodit, ker mi ta mali ni skor nč več brcal. Ugotovitve: preeklampsija (k še sinovi dr. v porodnišnici ni bila jasna)
.
,