Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Naš Nejc je bil zelo živahen user posted image v trebuhu. Alex prav tako. POTEM IMAMO MI BOLJ LENO PUPO V TREBUŠČKU _melody_ jaz v prvi tudi nisem ne vem kako tega brcanja zaznavala, v drugi pa fejst. Skratka brca tudi ko hodiš, se muvaš in ga ne občutiš tako fejst kot če miruješ. Na koncu pa itak zmanjkuje prostora v garsonjeri in se umirja . Iiiiii lušna ženin in nevesta, ki pod mizo štruklje jesta Zmajčica welcome v klub Dolenjk in Belokranjk, pa srečno in enga zdravga dojenčka zate in za januarčka 2010 . Valentinčica30 in super za poroko. Se moram ožent iz enega razloga - moj priimek . Vsi me pokličejo, kličejo Petrovič, namesto Petrovčič in tudi danes je bilo pri dohtarci tako, pa se mi s sestro, ki je nadomeščala ni dalo kregat zaradi mojega priimka . Moram mojega naluštat da gremo na Otočec pod šotor enkrat, da tisti riž za vrat dobim namest za v piskr . No poročila bi se itak zaradi ljubezni in dveh sončkov . Alex - vaš Aleks je pa razcartan pri babi in da je gres. Moja ga ne mara. Naj uživa ob bazenu, ti pa tud uživaj z Nejcem in možem. IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 o kuk ste pa ve fensi šmensi kar kozmetičarki hodite , lepo se crkljate. hudiča sem vam kar fouš , jaz pa časa nimam za te atretmane ( lepotne , masažne itd) še k frizerju grem k sosedu k ma frizerski salon , no sam da ne bo pomote , meni je odličen sem zlo zadovoljna heh v življenju sem bla ene dvakrat. Nisem ena tistih pridnih, ki skoz tam visijo. Bi se pa šla mal pocartat. Hvala enako, jaz bi se z veseljem pocartala s kakšno lepotilno kuro obraza, pa s pedikuro. Jaknik zanimivo tvoje branje o mušketirjih. Uživajte. Btw - kaj je pa s Krempeljčkom da se nič ne javi? IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 evo, pa nam je uspelo. Naš Nejc je čofa čofa . mami in Nejc za prvo čofotanje, upam da je užival in da ga vodica pomirja. IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 mi tudi kar na koruzi nobena svinja še ni od koruze crknila si vedno rečem... Ufff si me nasmejala Majch. No sem od ginekologinje po porodu in kondomi so že v predalu na zalogi , če bo mojga kaj prijelo. Tako da hb vse ok tam spodaj in lahko začnemo . Druge kontacepcije zaenkrat ni, kot dol s Šiške ali pa kondomi . Tamala je pa tudi zdržala dopoldne v varstvu brez da bi ji tašča flašo porinla. Zdajle zadovoljno brclja v ležalničku in opazuje živalice. Uživajte mamike in nosečke.
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 6.8.2009 14:19:40 >