Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Lepo se vsedi, pa preberi še enkrat, kar si napisala. V skledo lastnih pravic pljuvaš, pa sej ne morem verjet. Kako lahko pričakuješ od moškega, da spoštuje tvoje telo, če ga še sama ne. ah dej kalbo, mal se umiri pa odrasti in preboli fotra. ti bo koristilo. No tale izjava je pod koleni. Veš, veliko, veliko je treba, da preboliš oziroma odpustiš lastnemu staršu takšno stvar. Tebi očitno to ni blo nikol potrebno, zato ti niti ne zamerim tele tvoje provokacije. Izjava, ki si se je znebila pa dokazuje, da potrebuješ ti še kar nekaj do tega, da bi lahko rekli, da si odrasla. lej, iz tvojga pisanja kar veje sovraštvo, zato pač taka moja izjava. ker me čudi, kako en odrasel moški z otroci in družino, en odrasel moški, ki je splošno dokaj razumen, ne more preko tega, ne more gledati nevpletno, z distance. in če bi ti jst o svoji familiji začela, kaj vse je blo, pa o svojmu fotru itd....ma za glavo bi se prjel, verjem sam ne bom....sam jst sem to razpucala, kolkr nisem z njim, sem pač sama s sabo in na odnose in take stvari ne gledam skoz prizmo naše družinske polomije. pač tko je blo, kaj nej zdej vse življenje vlačim to s sabo in se šibim pod težo tega bremena? mi ni, sem lenuh po naravi pa raj grem lagano skoz lajf naprej, brez tega....
|