Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene babuške moje!!!!! Dolgo me že ni bilo...kaj naj rečem...ne folgam! MAlo mejli, malo facebook, velikooooooo Zarika. In tako mi nne ostane niččasa za klepetanje tukaj, se pa velikokrat spomnim na vas. Naj vam povem, da je naša Zarika zelo zahteven dojenček, čez dan spimo samo 3-4x po 30 min, ostalo pa prebedimo...in ker smo zzelo utrujeni in ne moremo spat, radi trmarimo...tako da sem včasih kot zombi. Ustaljenega ritma še nismo ujeli, tudi noči še ne prespimo...ampak saj bo, važno, da smo zdravi. Kako pa ste kaj ve in vaši krofki in jagode? Vas še pridem kaj pogledat. Papa O pozdravljena Junonca! Tudi Ela je vsak dan bolj zahteven dojenček. Čeprav zadnja dva dni jo imam na sumu, da ji bo vsak čas pogledal kakšen zobek, saj je popoldan in zvečer prava sitka, noče biti niti minutko sama v ležalniku, pa vse jo moti, pa joj kako hlastno grizemo grizalo, potem pa se jezimo, ko začne bolet, pa rokice več ne ubogajo in ne znajo pripeljat v usta . Ah ta naša miška . Sedaj sem bila tri dni sama in sem bila orng utrujena, zvečer sem komajda našla pozitivno energijo za uspavanje. Toda kaj, ko je Ela zjutraj takšen angelček, se mi samo nasmeji, pa pozabim ves jok prejšnjega večera . Pa HB, da ponoči spimo, ker drugače bi najbrž okrog hodila kot zombi .
|