Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... sem mislila, da je lačen pa sem mu dala pred spanjem hippovo kašico za lahko noč pa je spal samo 3 ure .... te pa je že prosil zizo ...... kdaj bo spet naš mali spal skupaj 6-7 ur
Tudi Ela je vsak dan bolj zahteven dojenček. Čeprav zadnja dva dni jo imam na sumu, da ji bo vsak čas pogledal kakšen zobek, saj je popoldan in zvečer prava sitka, noče biti niti minutko sama v ležalniku, pa vse jo moti, pa joj kako hlastno grizemo grizalo, potem pa se jezimo, ko začne bolet, pa rokice več ne ubogajo in ne znajo pripeljat v usta
. Pa sem ga morala spustiti čez ta vikend, ker dragega ni bilo doma
, ker se gremo danes stehtat in zmerit, pa na en obisk, tako da bo gužva. Se tipkamo jutri,
alo punce
eno vprašanje....moj mi skos govori kao da se dojenček ne sme v ogledalo gledat da ne bi škilil????? Jst tega prej nisem čula a ve katera a to drži
, aja facebooka pa še nimam