|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
20.8.2009 21:59:33   
lunca14
Evo uspavanje uspelo,sem mogla zdraven njega spat,moje malo deteuser posted image ........ja rmrm,bom dala kake fotke gor,potem,ko bo še pohištvo zdraven,ker zdej,ko so gole stene,ni ničemur podobno,to ti lahko tud naya potrdi,pa tud zdej bova skombinirala s tem kar mava,no kako stvar,bom prebarvala na novo,kak kos pohištva,tako,da novejše pride mal kasneje,najprej si bo oči naredil zase pisarno,svoj kotiček,potem bo prišla na vrsto jedilnica,pa upam da kuhinja,potem kopalnica,pa predsoba,pol pa še kake malenkosti,aja,majeva pisalna miza pa ena omara,pa tko,skoz bo neki,ampak to bova itak usput,ko bo za koga kaj delal,pa bo še za naju,drugače ne bo šlo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.8.2009 21:59:52   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.8.2009 22:01:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dvojčici sta bili rojeni mislim da v 26. tednu, pol jim je pa še zadnje neurje hišo zasulo, da so se morali izselit, no zdej pa še to. Kot da ni že to že zadost hudo, da so otročki tolk prezgodaj rojeni. Ma res ni pravice na tem svetu. Je ne poznam, pa mi je neizmerno hudouser posted image user posted image user posted image

raje ne berem takih stvari,je pa res grozno,ne bi bila rada v njeni koži,otroci,so res vse,kaj hiša,kaj avto,naši sončkiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.8.2009 22:02:03   
RMRM
Lunca, super.  A bosta vse pohištvo sama nardila? Ful dobr.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.8.2009 22:02:25   
lunca14
user posted image pa ja da nista obe sedaj ušli,imam pa tud smolo,na kvadratuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.8.2009 22:03:48   
RMRM
jaz sem še tukajuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.8.2009 22:04:03   
lunca14

Lunca, super.  A bosta vse pohištvo sama nardila? Ful dobr.user posted image user posted image

.........uf,si še tleuser posted image user posted image ...........ja,že tko,je vse home made,in tudi ostalo bo ispod domačih rok,bo vse eko....................eko,eko,krava pije?................to me maj vsak dan hecauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
20.8.2009 22:04:41   
lunca14

jaz sem še tukajuser posted image

ggggggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
20.8.2009 22:05:59   
Anonimen
jst tud

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
20.8.2009 22:06:09   
RMRM
eko je pa zdej res v modi. A si gledala na Pop-u, je bla reportaža glede eko prehrane

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
20.8.2009 22:07:04   
lunca14
Kako pa kaj tvoj lukas,kako napredujeta?Kako,kaj nebesno modri veliki,zvedavi učkiuser posted image user posted image user posted image .............moj je čista brbljavko ratal,pa zapeljivec,tako,da ga hecam,da bo politik,naslednik Pahorjauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
20.8.2009 22:07:56   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

jst tud

user posted image user posted image user posted image user posted image tud,zate guuuuuuuuuuuuttttttt,važićka,na masažo greš,kam,pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
20.8.2009 22:09:27   
lunca14

eko je pa zdej res v modi. A si gledala na Pop-u, je bla reportaža glede eko prehrane

Ma saj ne bo vse tako eko,sem se mal hecala,ne nisem gledala,ma pretiravanje mi pa tud ni všeč,ker eko ne more več bit,v takem okolju,tud kar doma pridelaš,ni eko,je pa vsekakor bolje,kot kupljeno.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
20.8.2009 22:09:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

jst tud

user posted image user posted image user posted image user posted image tud,zate guuuuuuuuuuuuttttttt,važićka,na masažo greš,kam,pa?

gremo vsi trije, mami in oči en za drugim na masažo, Lukec pa mal plavat v Balneo

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
20.8.2009 22:10:41   
lunca14
..............no,no kje sta,me ne dohajatauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
20.8.2009 22:12:49   
lunca14
A,v naš konec greste,lepo,lepo,a lukatu pa ne privoščiš masažeuser posted image user posted image user posted image ,on bi bil lahko maseruser posted image ,midva si bova tud en vikend privoščila,ko gre tole mimo,bova najela našo varuško,za en večer,midva pa na razvajanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
20.8.2009 22:13:00   
RMRM
Lunca, nikolo se ne ve, mogoče bo pa res, pol bomo pa me važne, da Lun-a pa poznamouser posted image user posted image .

Lukasekl lepo napreduje, počasi, ampak vsakodnevno je kaj novega. Je  naša fizioterapevtka navdušena, da mu gre tako dobr. Sedi že čist samostojno, no včasih ga še mal okrog vrže, drugač pa z rokicami že lepo lovi ravnotežje. Zdej se je začel tud na roke opirat, tko da se na vseh 4 že super obdrži. Čebljat je začel, tko da ni več samo mamamama, ampak tud papapapa, bababa, gbaabmama......
Vpijemo, cvilimo, včasih je kot en mali mucek. Pa končno noče več k vsakemu v naročje, se kar stran obrne, al pa začne jokcat.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
20.8.2009 22:15:23   
RMRM

A,v naš konec greste,lepo,lepo,a lukatu pa ne privoščiš masažeuser posted image user posted image user posted image ,on bi bil lahko maseruser posted image ,midva si bova tud en vikend privoščila,ko gre tole mimo,bova najela našo varuško,za en večer,midva pa na razvajanjeuser posted image user posted image

super user posted image user posted image

Zdej se pa jaz počasi poslavljam, je moj dragi prišel. Mirno nočko vsem skupaj user posted image user posted image user posted image , Nya, vi3 pa uživajte ju3.

Nočko

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
20.8.2009 22:17:46   
lunca14

super user posted image user posted image

Zdej se pa jaz počasi poslavljam, je moj dragi prišel. Mirno nočko vsem skupaj user posted image user posted image user posted image , Nya, vi3 pa uživajte ju3.

Nočko

............pri meni je isto,nočka obemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
20.8.2009 22:18:18   
Anonimen
lahk noč

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
20.8.2009 22:43:36   
Anonimen

Kje je pa kleo? Po moje je šla na sladoled - al pa na pivouser posted image user posted image user posted image

Ne se zaj...je sla tamala sele pred kratkim spat,ker smo pozno domov prisli.Drugac sem sla,oziroma sem se na koruzi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
20.8.2009 22:47:32   
Anonimen

Dvojčici sta bili rojeni mislim da v 26. tednu, pol jim je pa še zadnje neurje hišo zasulo, da so se morali izselit, no zdej pa še to. Kot da ni že to že zadost hudo, da so otročki tolk prezgodaj rojeni. Ma res ni pravice na tem svetu. Je ne poznam, pa mi je neizmerno hudouser posted image user posted image user posted image

O grozno,kaj ene vse doletiuser posted image

Mene pa zanima kaj bo zdaj s tisto bogo puncko,ki jo user posted image mama,kar pod mrzel tus daje.Alja,al kaj je ze,najprej napise kao je je grozno,oh in sploh,zdaj pa kar neki...je ni ona slisala,mogoce sploh ni tko rekla...ja,se ji je moz ziher zlagaluser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.8.2009 22:55:24   
Anonimen
Sem prepozna.

Bravo Lukasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vse bo,samo malo kasneje.
Lunca,pol pa koj fotke hise,me fejst zanima kaksna je.
Nya uzivajte jutri.Tut meni bi kaksna masaza prav prisla.

Lahko noc,grem se mal knjigo brat,pa me bo itak koj zmanjkalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.8.2009 23:33:26   
lunca14
Nočka kleouser posted image ,pobožaj bušijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.8.2009 0:20:04   
polma
Evo mene nazaj!!

Prej me je ven metalo, pol pa nisem več mela časa.

Skratka-lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti...

...lunca- user posted image , tinček pa postaja ena huda faca, pravi user posted image ! Vsi pokamo od smeha-pleše kot rejver, še najraje na ritem od centrifuge, face pa take dela, da ne vem kje jih pobira. nisem si mislila, da bo tko duhovit....in seveda tudi razborit user posted image . dans se mi je na mostu vrgel po tleh, ker ga nisem hotla nest, presneti lump. Jaz sem pa mirno počakal, da odkriči svoje-se vidi, da je drugi otrok. zraven pa padajo komentarji mimoidočih-uf...takoj vidiš, kdo je na mestu in kdo nima pojma o otrocih. Ko se je pobral, sem mu kupila 2 kili čevapčičev, vanilijev kornet in nenega pajacka je dobil v tušu-neka reklama. apetit ima še vedno po mamici user posted image ...doji se pa tut še vedno ko user posted image . Selitev pa-jaz te razumem, ti se kar zjoči user posted image !!! Morate na svoje, tu ni kaj, stari starši pa...pa saj niste kilometre daleč, a?-kolk se boste pa po selitvi videvali?

RMRM-sem že na dopustu, porodniško sem zaključla z 8.8.user posted image Septembra sem dala v vrtec rezervacijo, pol gre s 1. 10. v vrtec-bom lahko delala doma, tako da bo hodil samo do kosila. zdaj enkrat se bom spet prijavila na pregled pri fizioterapevtki in upam, da je konec z "napakami". nogico je zelo popravil, malo je še spodvita, ampak to vidim samo jaz. verjetno bo držalo, da ga je rešilo to, da je shodil pri enem letu-ker, napoved je bila slaba, češ da bo nekje okol 15m. no, na koncu fizioterapije je pa fizio rekla, da se ji zdi da bo v 2 tednih shodil, pa je v enem mescu. Skratka- delo in vaje se splačajo. Pediatri pa...khm...naša se je pri hčerkii ful izkazala, tine je pa ne obrajta. <men je všeč to, da vse kar jaz omenim, upošteva. Imam srečo, res je carica, tine se je bo pa tut navadu, ni kaj! In seveda, tudi zate- user posted image

Kleo- sem zelena od zavisti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya- kdo ti je povedal,  da sem bla na morju?!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti maš neke huuuuuude zveze!!!!

spanje-midva drnjohava do 10h že cel teden user posted image

zdaj bom pa tole kar potrdila, da me ne vrže ven...
pa od tu naprej raje še kaj posebi napišem...

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?