Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oooo,ponocnjakinji polma,moja je ravnt tko ena ekstremna plesalka.Se tako zvija,pocepe dela,z nogo brca,z rokco maha...ravn tko smesno za crknit .pa super da je Tine v redu.Se dobro,da si sama opazila,da ni vse po jusu,ker P....mene prav skrbi,da pri naslednjem ne bi bilo vse ok,pol pa se ta nemscina RMRM fino za ogrado.Saj je res zoprno zaradi nagobcnika.kako pa drugac kuza,jo se kaj drazijo,al pa cudno gledajo? kaj si sla to urejat k P,al zaradi podaljsane porodniske? Lunca,upam da kavc ni bil pretrd,ceprav ne zastopim zakaj nisi mogla v posteljo tamala se spi,meni je nekaj slabo,grem dol s kompjuterja,pa nekaj spit. Aja Polma,lusten podpis,kaj si imela pa prej?Pa jaz sem tut vedla,da si bla na morju ha, ha, ko sva podrla leseno ograjo okrog in okrog, ni blo žive duše mimo Si predstavljam ja Drzim pesti za podaljsanje porodniske,pa sveda jo moras dobit.Tvoja P je pa res ena,saj ne vem kaj naj recem .Se dobro da si se sama vse pozanimala . Lunca,to je pa zlo zoprno,zaradi spanja.Pol bi bil pri meni ves cas buden,ker hodim na wc,pa piti,pa obrnem se bilijonkrat,ker mi noben polozaj ne pase....
|