|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
21.8.2009 0:20:32   
polma
O, user posted image , kakšna klobasa je ratala...

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.8.2009 0:21:08   
polma
ouuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.8.2009 0:34:50   
lunca14
Hej polma,bravo za tineta,da je taka faca ratu,a,da densa.faca ni kajuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.8.2009 0:35:23   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lunca, nikolo se ne ve, mogoče bo pa res, pol bomo pa me važne, da Lun-a pa poznamouser posted image user posted image .

Lukasekl lepo napreduje, počasi, ampak vsakodnevno je kaj novega. Je  naša fizioterapevtka navdušena, da mu gre tako dobr. Sedi že čist samostojno, no včasih ga še mal okrog vrže, drugač pa z rokicami že lepo lovi ravnotežje. Zdej se je začel tud na roke opirat, tko da se na vseh 4 že super obdrži. Čebljat je začel, tko da ni več samo mamamama, ampak tud papapapa, bababa, gbaabmama......
Vpijemo, cvilimo, včasih je kot en mali mucek. Pa končno noče več k vsakemu v naročje, se kar stran obrne, al pa začne jokcat.

Ti men kar direktno povej, če sem preveč radovedna, ampak jaz te moram prašat- kdaj si pa ti ugotovila, da je Lukas kandidat za RA? ker pri nas se je vidlo pro 4m, da je zategnjen in smo potem "pravočasno" popravljali-pravočasno kao zato, ker je boljš prej porihtat. A si zato nezadovoljna s P? Pri nas je blo tko, da sem jaz rekla, da ga težko držim v položaji "lupinice", pa je naša P rekla:ja, res je v ramah trd-bom napisala napotnico za RA. Čem rečt- brez problema je napisala, čeprav sem jo mela na sumu, da če jaz ne bi rekla, bi ona tega ne vzela kot neki hudega.  tuki je bla moja prva zamera do naše P. Ampak sem se že pomirila zdaj user posted image . Sori, morala sem prašat user posted image ...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.8.2009 0:36:08   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Hej polma,bravo za tineta,da je taka faca ratu,a,da densa.faca ni kajuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Kje si ti, moja nočna dolenjka user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.8.2009 0:37:56   
polma
Ja, lunca-čist rejverski stil imauser posted image !
user posted image tkole muva user posted image

user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.8.2009 0:40:37   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dvojčici sta bili rojeni mislim da v 26. tednu, pol jim je pa še zadnje neurje hišo zasulo, da so se morali izselit, no zdej pa še to. Kot da ni že to že zadost hudo, da so otročki tolk prezgodaj rojeni. Ma res ni pravice na tem svetu. Je ne poznam, pa mi je neizmerno hudouser posted image user posted image user posted image

O grozno,kaj ene vse doletiuser posted image

Mene pa zanima kaj bo zdaj s tisto bogo puncko,ki jo user posted image mama,kar pod mrzel tus daje.Alja,al kaj je ze,najprej napise kao je je grozno,oh in sploh,zdaj pa kar neki...je ni ona slisala,mogoce sploh ni tko rekla...ja,se ji je moz ziher zlagaluser posted image

P...A, no!!!
Jaz ne vem, zakaj se usoda z enimi tko nemarno poigrava!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.8.2009 0:42:56   
polma
Ok, sama sem tuki....D-AAAAA?!?! Ob tej uri, valda.
Mislim, da si grem spremenit podpis, ke r se mi zdi ob takih groznih zgodbah kar naenkrat butast in plitek user posted image user posted image .

Lepo pančajte.......user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.8.2009 0:49:53   
lunca14
Lepo pančkaj polma,mene je maj gor vrgu,sedaj pa čakam,da lun trdno zaspi nazaj,ker drugače bom morala spet v dnevni spat ,tam mam pa eno trdo gobo,ki me že vse boli od nje.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.8.2009 0:53:08   
lunca14
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.8.2009 0:54:07   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tine je caruser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.8.2009 1:04:08   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tine je caruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si smotka

No, tale podpis mi je bolj všeč.

nočko!!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.8.2009 1:05:00   
polma

tole so pa tvoji trije frajerji
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.8.2009 1:05:46   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

YO, YO; YO, mama, check it out!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.8.2009 1:07:24   
polma

Lepo pančkaj polma,mene je maj gor vrgu,sedaj pa čakam,da lun trdno zaspi nazaj,ker drugače bom morala spet v dnevni spat ,tam mam pa eno trdo gobo,ki me že vse boli od nje.

user posted image halooooooooooooooo???? user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.8.2009 3:07:11   
lunca14
user posted image rko,jo grem sprobat--gobouser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.8.2009 8:43:34   
Anonimen
Oooo,ponocnjakinjiuser posted image

polma,moja je ravnt tko ena ekstremna plesalka.Se tako zvija,pocepe dela,z nogo brca,z rokco maha...ravn tko smesno za crknituser posted image .pa super da je Tine v redu.Se dobro,da si sama opazila,da ni vse po jusu,ker P....mene prav skrbi,da pri naslednjem ne bi bilo vse ok,pol pa se ta nemscinauser posted image
RMRM fino za ogrado.Saj je res zoprno zaradi nagobcnika.kako pa drugac kuza,jo se kaj drazijo,al pa cudno gledajo?
kaj si sla to urejat k P,al zaradi podaljsane porodniske?
Lunca,upam da kavc ni bil pretrd,ceprav ne zastopim zakaj nisi mogla v posteljouser posted image

tamala se spi,meni je nekaj slabo,grem dol s kompjuterja,pa nekaj spit.

Aja Polma,lusten podpis,kaj si imela pa prej?Pa jaz sem tut vedla,da si bla na morjuuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.8.2009 10:31:53   
lunca14
Kleo............upam,da ti ni več slabo,zakaj spim na gobi v dnevni,zato,ker je lun v spalnici in ima rahel spanec in vsakič ko se vstanem se on zbudi,potem raje ostanem v dnevni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.8.2009 10:43:06   
RMRM
Dan!

Polma, ni problema, ti kar vprašej. Jaz sem že pri 3. mesecu vidla, da ne sledi z očkami, tko da sem pri 4. mesecu zaprosila za napotnico, tud v RA naju je koj napisala, ni blo nobenga problema, samo opažam, da dokler otroka voziš samo na ceplenja, oz. ima otrok tiste klasične otroške bolezni, je čist ok, ko pa je kaj drugega, pa nima pojma kaj počet z njim. Jaz bom dala prošnjo za "izredno"bolniško, in to P da napotnico in pošlje z izvidi na pediatrično kliniko, in naša P o tem nima pojma, ker tega še ni nikol delalauser posted image user posted image . Ni čudno pol, če pravijo, da redko komu odobrijo. Seveda, če pa nihče staršem ne pove, da imajo to pravicouser posted image user posted image . Očitno je res tko kot je Lunca napisala, vse moraš sam izbrskat, stežit....... Najbolj me je pa ujezilo ravno to, ko nima niti interesa se pozanimat. Tud če mi odobrijo, mora P potem poslati celotno zadevo imenovanemu zdravniku na ZZZS, ampak ona tud o tem ne ve nič. V glavnem danes grem še enkrat k njej, da mi celotno zadevo vrne in sama pošljem naprej, pol bomo pa videli kako bo. Fino bi že bilo, če mi odobrijo vsaj kak mesec, čeprav bom dala prošnjo za 6 m. Držte pesti.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.8.2009 10:44:07   
RMRM

polma,moja je ravnt tko ena ekstremna plesalka.Se tako zvija,pocepe dela,z nogo brca,z rokco maha...ravn tko smesno za crknituser posted image .pa super da je Tine v redu.Se dobro,da si sama opazila,da ni vse po jusu,ker P....mene prav skrbi,da pri naslednjem ne bi bilo vse ok,pol pa se ta nemscinauser posted image
RMRM fino za ogrado.Saj je res zoprno zaradi nagobcnika.kako pa drugac kuza,jo se kaj drazijo,al pa cudno gledajo?
Lunca,upam da kavc ni bil pretrd,ceprav ne zastopim zakaj nisi mogla v posteljouser posted image

Aja Polma,lusten podpis,kaj si imela pa prej?Pa jaz sem tut vedla,da si bla na morjuuser posted image

ha, ha, ko sva podrla leseno ograjo okrog in okrog, ni blo žive duše mimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.8.2009 11:10:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

A,ni to hecno,ko vidiš,da smo na tem forumu,sam bolj dolenjke ostale,pa gorenjke,ostale regije so se pa kar poskrileuser posted image user posted image

pa slovenka - ko je tle

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.8.2009 11:10:46   
slovenka

A,v naš konec greste,lepo,lepo,a lukatu pa ne privoščiš masažeuser posted image user posted image user posted image ,on bi bil lahko maseruser posted image ,midva si bova tud en vikend privoščila,ko gre tole mimo,bova najela našo varuško,za en večer,midva pa na razvajanjeuser posted image user posted image

lunca, naši sosedi so tudi ta teden v vašem koncu user posted image  Se namakajo... mi je soseda pred odhodom prinesla bučke z vrta, ker jih sedaj ne bodo rabili user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.8.2009 11:10:54   
slovenka

YO, YO; YO, mama, check it out!!!

No, to poglejte:

user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.8.2009 11:12:36   
Anonimen

ha, ha, ko sva podrla leseno ograjo okrog in okrog, ni blo žive duše mimouser posted image user posted image user posted image

Si predstavljam jauser posted image

Drzim pesti za podaljsanje porodniske,pa sveda jo moras dobit.Tvoja P je pa res ena,saj ne vem kaj naj recemuser posted image .Se dobro da si se sama vse pozanimalauser posted image .

Lunca,to je pa zlo zoprno,zaradi spanja.Pol bi bil pri meni ves cas buden,ker hodim na wc,pa piti,pa obrnem se bilijonkrat,ker mi noben polozaj ne pase....

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.8.2009 11:15:05   
Anonimen
Sofija v pozoru...koga pa je imela v paciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?