polma
|
Evo mene nazaj!! Prej me je ven metalo, pol pa nisem več mela časa. Skratka-lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti... ...lunca- , tinček pa postaja ena huda faca, pravi ! Vsi pokamo od smeha-pleše kot rejver, še najraje na ritem od centrifuge, face pa take dela, da ne vem kje jih pobira. nisem si mislila, da bo tko duhovit....in seveda tudi razborit . dans se mi je na mostu vrgel po tleh, ker ga nisem hotla nest, presneti lump. Jaz sem pa mirno počakal, da odkriči svoje-se vidi, da je drugi otrok. zraven pa padajo komentarji mimoidočih-uf...takoj vidiš, kdo je na mestu in kdo nima pojma o otrocih. Ko se je pobral, sem mu kupila 2 kili čevapčičev, vanilijev kornet in nenega pajacka je dobil v tušu-neka reklama. apetit ima še vedno po mamici ...doji se pa tut še vedno ko . Selitev pa-jaz te razumem, ti se kar zjoči !!! Morate na svoje, tu ni kaj, stari starši pa...pa saj niste kilometre daleč, a?-kolk se boste pa po selitvi videvali? RMRM-sem že na dopustu, porodniško sem zaključla z 8.8. Septembra sem dala v vrtec rezervacijo, pol gre s 1. 10. v vrtec-bom lahko delala doma, tako da bo hodil samo do kosila. zdaj enkrat se bom spet prijavila na pregled pri fizioterapevtki in upam, da je konec z "napakami". nogico je zelo popravil, malo je še spodvita, ampak to vidim samo jaz. verjetno bo držalo, da ga je rešilo to, da je shodil pri enem letu-ker, napoved je bila slaba, češ da bo nekje okol 15m. no, na koncu fizioterapije je pa fizio rekla, da se ji zdi da bo v 2 tednih shodil, pa je v enem mescu. Skratka- delo in vaje se splačajo. Pediatri pa...khm...naša se je pri hčerkii ful izkazala, tine je pa ne obrajta. <men je všeč to, da vse kar jaz omenim, upošteva. Imam srečo, res je carica, tine se je bo pa tut navadu, ni kaj! In seveda, tudi zate- Kleo- sem zelena od zavisti... nya- kdo ti je povedal, da sem bla na morju?!? ti maš neke huuuuuude zveze!!!! spanje-midva drnjohava do 10h že cel teden zdaj bom pa tole kar potrdila, da me ne vrže ven... pa od tu naprej raje še kaj posebi napišem...