Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Dragi v sredo šiba v Beograd, tak da boma 3 dni same. Hja...sej drugače pa tudi samo spat hodi domov. Pismo, sploh ni fajn ker cele dneve dela. Ko pride domov, gre mala že kmalu spat, tako d ase bolj malo vidita. Hja...c'est la vie.
, malo se igračka, pol pa spet jokca, da bi spat...kaj jo to meče ne vem. Drugač je pa pridna. Zdaj že ful lepo kravice pase pa tud prijema stvari. Se pa pozna, da je skor mesec mlajša od enih vaših z-majčkov. Je pa fajn, ker tu debatirate, kaj že znajo, pol pa vem, kaj me še čaka
.
Pismo...to maš zdaj rundo za vse nazaj al kako?
no ja
ful in ful močni; menstruacijo sem po porodu imela 2x preden sem zanosila v drugo (dobila 7 mesecev po porodu), brez kakršnihkoli bolečin. Zdaj je pa še ni (in je tudi ni treba).
), zato nas je napotila v razvojno ambulanto; kaj pa vem, mogoče jo bodo pa znali tam bolje zanimirati (meni je tudi že zaspala, ko sem jo dala kravice past
).