Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in bi si pol premislila.
. kaj mi lahko prosim pove katero barvo je imela (malo reklame, vem ja)?
tud od mene po dolgem času
. upam da boste preživele to vročino, ki pa meni zelo odgovarja. takoj podpišem, da je tako vse leto...samo še morje v bližini
, poleg tega je veljalo, da se zgornje pralne pleničke uporabljajo do 3mesecev takrat je na našem koncu pregled kolkov.
. na kratko: jaz bom barvala itak v belo, pa zanima samo še, če se ta brava lepo prime ali kej zelo kaplja? bom ti pa probala še kasneje poslat odgovor, ker neki ga biksa tale rr zadnje čase.
Jaz imam sicer zelo rada toploto, ampak prejšnji teden me je pa vročina čisto dotolkla, popoldan sem videla samo kavč.
za vse!
čvekice!!! Ste se pa kar naklepetale v teh dveh tednih, ko me ni bilo!
je očitno totalno užival in ni bilo nobenih problemov. SUPER, dolgo se že nisem tako relaksirala!!!