|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
31.8.2009 19:53:55   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Jaz pa res nimam časa za RRuser posted image . Sem prejšnji teden pekla pecivo za ohcet, ki je bila v soboto. Jutri začnem pečt za ohcet, ki bo to soboto. Gremo pa v nemčijo na ohcetuser posted image . Upam samo, da moja gibanica in ostalo pecivo ne pristane v skrinjiuser posted image user posted image .
Drgač, pri nam nič kaj posebnega. Izabela je v varstvu. Seveda zelo pridna, pogreša me nič in za domov jo moram lovituser posted image .

nya- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Luka Patrika

lunca14- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Eneja

kleopatra- upajmo ,da boš jutri na UZ videla lulija.....če bo pa lulika, pa upajmo da bo še zrastel luli- ima še čas do januarja.user posted image user posted image

slovenka- kako kaj projekt bejbi?user posted image  Upam, da se strogo držiš navodiluser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
31.8.2009 19:59:57   
alea01
RMRM- še par pikalon za Saro in da boste rešili prepis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
31.8.2009 20:22:32   
Anonimen
Evo mene na hitrco, grem mal pred tv.

Z Lukcem je zaenkrat ok, nič več ne menca oči. Čakamo, da mine rdečina - če ne bo do konc tedna, gremo nazaj.
Je pa mel v očesu mini tini tujek - eno smetko malo al pa od peska, nimam pojma. Je pa rekla, da je zdej roženica ok. Sam vseen ga moramo opazovat za vsak slučaj. Ke rše vedno nismo izključili možnosti kake okužbe - no, zaenkrat smo -če se pa stanje ne izboljša, pa mormo tkoj nazaj.

Aja, v službi je zaenkrat kr ok, sploh ene sodelavke so super. Sem pa danes zvedela, da najverjetneje je to res služba za tri mesece user posted image . Eh bo že, vsako zlo za nekaj dobro, kajne?

Za vse prvčke, za vse bolančkane, za vse zobe, za vse...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In hvala vsem, ki ste mi v oporo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
31.8.2009 22:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

MOJI NAJLJUBŠI JUNIJSKI SONČKI !!!!!

ŽELIM VAM, DA SE NOVO ŠOLSKO LETO POČASI ZAČNE IN HITRO KONČA!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM VRTNČARJEM user posted image DA BOMO ZDRAVI!!!

VSEM ŠOLARJEM user posted image DA NE ZAŠKRIPA PRI OCENAH!!!

VSEM MAMICAM user posted image ZA TAKRAT KO NAS BOJO VRGLI S TIRA!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem pod touser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2004
31.8.2009 22:29:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ninny, hvala za prijetno urico. Imaš krasni princeskiuser posted image user posted image

hvala tudi tebi za obisk pa upam, da se kaj prej vidiva - no vsaj še letos user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
31.8.2009 22:30:22   
Anonimen
nya za Luka user posted image user posted image user posted image user posted image in lunca za Enejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
31.8.2009 22:31:34   
Anonimen
RMRM upam, da uredite prepis user posted image

alea- če bodo pa hoteli v skrinjo dat, pa kar nazaj vzemi in meni pošljiuser posted image bres skrbi, ne bom dala v skrinjouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
31.8.2009 22:34:43   
Anonimen
Na hitrico sem vas prebrala, sedaj pa šibam spat,ker moram jutri zgodaj vstatuser posted image Maša že komaj čaka vrtca, ima že vse pripravljeno, naročila mi je, da bo najmanj do 2h v vrtcu, komaj čaka, da vidi prijateljice. Jih na srečo niso nič razdelil tako, da dobijo letos samo 5 novih, ostali so pa že od prej skupaj.
Ema  po starem, dobila je prejšni dan še zadnjo štirico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
31.8.2009 22:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

kleopatra- upajmo ,da boš jutri na UZ videla lulija.....da bo če bo pa lulika, pa upajmo še zrastel luli- ima še čas do januarja.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kam v nemcijo gres?Bi lahko spotoma se kaksno gibanico pri meni odlozilauser posted image

Nya,da je samo od zrnca peska lahko tako bogiuser posted image ...moja mivko vedno tako v luft meceuser posted image Pa fino za super sodelavke,vidis saj bo,jutri pa se otroci.
Kje je Lunca danes,da ni z Enejem kaj slabseuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.9.2009 1:33:32   
lunca14
Hej punce,ne ne,z enejem jeblo dobro,je mel samo nočno bruhanje,in malo še čez dan drisko,tako,da sedaj je ok.Ne nismoše prespali vsi v novi hiški,no zdejle spita tam maj in moj,jaz pa sem šla domov zaradi luna.Semko mesečar,tak dane morem nič,jedva,sem se pripeljala domov,sem kinkala,jao,jao,sem molila,da pridem domov v enem kosu.Lepo se mejte,se šekaj oglasim.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.9.2009 7:42:35   
lunca14
Dobro jutro,hvala za lepe želje ,glede zdravja in šole user posted image user posted image ,kot sem že napisala smo ok,jaz zdejle dirkam,k našima,da gremo v šolo,moram priznat,da imam ,kar malo mravljincev v želodcu.Sploh zAto,ker nimam še vsega poštimanega,ma se kaže sedaj napake,od naših majstrov,tako,da sva naredila pol manj,kot bi,recimo školjka,naj bi bila viseča,jo montirava,in je na višini,kot v vrtcu,jw skor čist na tleh,pa ko spustiš vodo,pušča,pa omare nam nekaj manjkajo,pa postelje še nisva preštrihala,pa kuhinja še ni,ker morava nov pult naročit,pa internet,nam ne dela,ker smo predaleč od glavne omarce,pa take.......................ampak dedi,bi še kar imel feštouser posted image user posted image user posted image ..........nič deklice dirkam,se slišimo,kaj ponoči,ko pridem domovuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.9.2009 13:43:09   
D.anna 76
Mal sem vas prečekirala za nazaj tko da:

nya - upam da bo z učkom vse ok

kleopatra - no ja lulček al ni? mi mamo najverjetneje še nega lulija!

Drugače ima pa Maks obe spodnji šterici zunaj tako da ima sedaj 10 zobkov.

Po mukah in dolgotrajnem iskanji smo le našli varuško. Danes sva bila z Maksom prvič v varstvu pri njej in moram reči da sem bila presenečena nad pozitivnim odzivom. Včerj jo je prvič videl da nes ga je brez problema lahko v roke vzela se z njim igrala, ga peljala na sprehod z vozičkom in ga hranila. Je pa res, da ni bila sama z njim, saj sem bila zraven jaz in nekaj časa moja mami. Jutri bo šlo pa bolj zares. Ga bomo poskušali za kako urco al pa dve samega z njo pustit.

Kako ste ali urejate ve z uvajanjem, a ste si za ta času vzele dopust, bolniško ali kaj? Meni šefinja noče odobriti dopusta tko da bi najraje kar za bolniško zaprosila, če mi jo kateri od dohtarejev lahko da, splošni, pediater oz. ginekolog?! Vsaj 4 ure na dan bi rabla za kak teden!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.9.2009 15:07:14   
Anonimen
oj

se dve uri...madonca se vleceuser posted image

D.anna.kako ste pa prisli do varuske?me zanima postopek...pa tudi,kaksne kriterije si imela ob izbiranju?
Pri nas bo Meri sla v vrtec tam nekje pri 3letih po moje,ce ne bo kaj prej treba.Ze zato,da se nauci jezik,pa druzba...

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.9.2009 20:58:44   
Anonimen
čakam, čakam, čakam...

... da kleo  pride povedat, kaj bodo mel

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.9.2009 22:01:51   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: nya

čakam, čakam, čakam...

... da kleo  pride povedat, kaj bodo mel

Jaz tudi čakam in čakam na Kleo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.9.2009 22:25:12   
Anonimen
Cer
Otrok mi se ne spi,drugace pa,g pravi,da bo puncka.Tako je lustna,je ful z rokicami mahala,pa z ustki cmokala,kot da bi imela zvecilen.Pa zaenkrat z njo vse v redu hb,ampak................mozeva reakcija na user posted image .Sem se v soku,sploh ne morem verjetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.9.2009 22:28:59   
Anonimen
kleo - veš, sem upala resnično, da nosiš user posted image , ker bi ti bilo definitivno lažje. Vendar pa seveda sem vesela zate v vsakem primeru in glavno je, da je malo detece zdravo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.9.2009 22:34:26   
Anonimen
Nya,hvala,tudi sama sem navijala zauser posted image ,ravn zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.9.2009 22:36:48   
polma
HOJLA!!!

no, prvi šolski dan je za nami...user posted image ...

Baje letos čuti, da jo šola blazno zanima...se nič kaj ne bojim da bi postala strašna štrebarca user posted image .....bolj se mi zdi, da bom rabla dnevno user posted image , da se mi ne spipa...
Za sedmi razred sem plačala reci in piši slabih 200 eurov-brez knjig, lepo prosim.user posted image

Naš bučko gre pa v vrtec s 1.oktobrom in vam moram povedat, da mi je vsak dan bolj user posted image user posted image user posted image . vem, da bo star že 16 mesecev, pa vseeno si sploh ne morem predstavljat, da bo tale naš balonček kar naenkrat šel sam v svet. Kaj če se ne pošteka z vzgojiteljicami? Kaj če se ne bo razumel z otročki? men se že kar meša... tako da se počutim že prav kot slaba mama, ker si nisem omislila privat  varstva. Takrat ko sva ga vpisala, sva oba rekla, da je privat za tineta brez veze, ker rabi okoli sebe ljudi, ker je zelo družaben pobček. in še vedno tako mislim!- strah me pa je, kako bo, če se ne bo počutil dobro, če se ne bo ujel z vzgojiteljicami. Če bi se človek vsaj lahko zmišljeval, pa hodil gledat vzgojitelje pri delu, preden vpiše otroka...ja, to je pa itak znanstvena fantastika. Moj prvi vtis, ko sem vidla vzgojiteljico med počitnicami, ni bil dober-in to me zdaj skrbi.Vidla sem tudi pomočnico,ki mi je bila pa ful všeč, pa navsezadnje sploh ne bo ona z njimi, je prišlo do zamenjave. mah-bomo pa varstvo iskali, če se izkaže da ne bo šlo.

vse pozdravljam...
...in mene tut že zelo zanima, kakšnega lepega user posted image imamo v nemčiji...a...kleo...?

user posted image user posted image user posted image za vse ki rabite!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.9.2009 22:41:16   
polma
Aja...še to....

Lahko me kličete kar Madona with the big boobies..user posted image .se trudim zadnjih par dni dojit "samo" 3krat na dan in me bo dans razneslo...pa kao boliiiii...auuuuaaaaa....

Tolk o tem, da na začetku nisem imela dovolj mleka...halooooooo user posted image ?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.9.2009 23:11:23   
polma
kleo- ne sekiraj se zaradi meri, je pač tak tip. moja hči je bila taka-neješča, izbirčna, da se mi je bledlo. V puberteti jo je pa razgnalo, iz suhe punčke se je spremenila v polno dekle.

Edino eno ti lahko svetujem-jaz sem pri hčerki delala napako-nisem jedla z njo. In, ko sem videla svakinjo, ki je nečaka hranila izključno s kašami in sedel je sam, ona ga je pa pitala, sem si rekla, da bo jaz pri drugem naredila drugače. midva s tinetom od 8m (prej mi je zaradi hrbtenice sedel v naročju) naprej sediva za mizo in jeva skupa. res je, da je velik jedec. Res je, da je hitro dobil zobke.  Ampak mislim, da je veliko tudi na tem, da je z nami, nikoli ga nisem hranila posebej in tako se je tudi navadil pit iz kozarca in jest z žlico in vilico. in, da ti ne rečem, kaka svinjarija je to user posted image ..najhuje je ko je polento ali pa gres-to se tako svinjsko zasuši za mizo..briše se pa v lase user posted image ...ampak sem ful vesela, ker tako lepo papa. Ja, jaz mu kar rečem, da papa, ker tako lepo je user posted image .
mogoče bo pa vaš novi dojenček tak jedec, pa se boste vsi trije skupaj  basali za mizo.user posted image
ne sekiraj se, maš pač dve manekenski hčerki!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.9.2009 23:15:38   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Cer
Otrok mi se ne spi,drugace pa,g pravi,da bo puncka.Tako je lustna,je ful z rokicami mahala,pa z ustki cmokala,kot da bi imela zvecilen.Pa zaenkrat z njo vse v redu hb,ampak................mozeva reakcija na user posted image .Sem se v soku,sploh ne morem verjetuser posted image

Halooooo?????
Kako sem pa lahko tole spregledala???

Bravo za user posted image !!! povej možu, da se vse še lahko spremeni-katera je že čakala punčko? A ni bila nya? Lepo, da si jo vidla migat....zavidamzavidamzavidamti!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.9.2009 6:34:09   
Anonimen
Jutro

Ne morem spati.
Polma vceraj me je ven vrglo z neta,tako da ti nisem mogla odgovorit.

Glede Meri in hranjenja.Sigurno je nekaj na tem,da z otrokom skupaj jes,ker,kadar gremo nekam na kosilo,tamala kar pridno melje,ceprav zadnje case se to ne,razen juhe.Po novem,samo za juhco usta odpira,pa za pudinguser posted image ,za drugo jo komaj pripravim da poje vsaj par zlick.
Zdaj pa se kak teden po veckrat na dan kaka,in to ne malo.Ker res veliko popije,ampak samo caj-sladkan ali sok,sem ji zacela spet kuhati kompote.Pa je imela cist temen drekec,sem mislila,da zaradi sliv-suhih ali svezih.Sem ji ga naredila samo iz jabolk,hrusk...nic drugace.Potem sem sok menjala,pa en cas sem ji dajala vodo,katero mi pijemo,sem spet zacela z humano...se je vceraj 4x pokakalauser posted image .Sem klicala P,tako,da imava danes pregled.
Se bojim,da ni kak virus dobila,glede na to,kaj vse v usta zbase.

Za user posted image in moza...sem raje brez besed.Se pocutim,kot da sem v Iraku.Saj sem vedla,da si zeli sina,ampak nikoli se ni to tako cutilo,kot nuja,da pa mora bit sin,al pa nic.Saj ne vem....bom vidla,cez par dni,kako bo.To,da se lahko spol spremeni,mu nisem rekla niti pod razno.Zakaj le...mislim,glede na vse bolezni v danasnjih casih,sva lahko fejst vesela,da je otrok zdrav in cel.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
2.9.2009 6:35:11   
Anonimen

Aja...še to....

Lahko me kličete kar Madona with the big boobies..user posted image .se trudim zadnjih par dni dojit "samo" 3krat na dan in me bo dans razneslo...pa kao boliiiii...auuuuaaaaa....

Tolk o tem, da na začetku nisem imela dovolj mleka...halooooooo user posted image ?

user posted image user posted image user posted image

Ti pa si prava mlekaricauser posted image user posted image .Pa res ne razumem,kako da meni to dojenje nikakor ne zalaufa.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.9.2009 6:42:46   
Anonimen

HOJLA!!!

no, prvi šolski dan je za nami...user posted image ...

Baje letos čuti, da jo šola blazno zanima aha,moja ravn tako pravi,da letos se bo pa res ucila.se ravn tako nic ne bojim,da postane-srebarca-to mislis na piflarko?...se nič kaj ne bojim da bi postala strašna štrebarca user posted image .....bolj se mi zdi, da bom rabla dnevno user posted image , da se mi ne spipa...
Za sedmi razred sem plačala reci in piši slabih 200 eurov-brez knjig, lepo prosim.user posted image zelo drago.Pa se brez knjig,kako pa je to mozno?

Naš bučko gre pa v vrtec s 1.oktobrom in vam moram povedat, da mi je vsak dan bolj user posted image user posted image user posted image . vem, da bo star že 16 mesecev, pa vseeno si sploh ne morem predstavljat, da bo tale naš balonček kar naenkrat šel sam v svet. Kaj če se ne pošteka z vzgojiteljicami? Kaj če se ne bo razumel z otročki? men se že kar meša... tako da se počutim že prav kot slaba mama, ker si nisem omislila privat  varstva. Takrat ko sva ga vpisala, sva oba rekla, da je privat za tineta brez veze, ker rabi okoli sebe ljudi, ker je zelo družaben pobček. in še vedno tako mislim!- strah me pa je, kako bo, če se ne bo počutil dobro, če se ne bo ujel z vzgojiteljicami. Če bi se človek vsaj lahko zmišljeval, pa hodil gledat vzgojitelje pri delu, preden vpiše otroka...ja, to je pa itak znanstvena fantastika. Moj prvi vtis, ko sem vidla vzgojiteljico med počitnicami, ni bil dober-in to me zdaj skrbi.Vidla sem tudi pomočnico,ki mi je bila pa ful všeč, pa navsezadnje sploh ne bo ona z njimi, je prišlo do zamenjave. mah-bomo pa varstvo iskali, če se izkaže da ne bo šlo.daj no,kaksna slaba mama,ker ga bos dala v vrtec.varuske imajo ponavadi tisti,ki vrtca ne dobijo,ali jih pa se drazje pride,kot privat-ali ni tako pri Aleji?se pa tudi meni smilijo,ti majhni otrocki,ki morajo tako kmalu od doma.Ampak,po moje,kar uzivajo.Se jim dogaja,pa druzba,jejo bolj pridno,se ucijo se hitreje...pri varuski moras imeti pa ogromno sreco,da pravo dobis.Da ti povem,jaz Meri ne zaupam nikomur,se posebej dokler ne govori.lahko pocnejo z njo,bog ve kajuser posted image

vse pozdravljam...
...in mene tut že zelo zanima, kakšnega lepega user posted image imamo v nemčiji...a...kleo...?

user posted image user posted image user posted image za vse ki rabite!!!

Grem probat,se malo lezat,me oci bolijo,pa slabo mi je,se od vceraj.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Ste že kdaj...?
binyy

Ste že kdaj sexali v dvigalu?

da (4%)

ne (66%)

ne, ampak si želim (17%)

ne, najraj sem na postelji (12%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!