|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
2.9.2009 7:50:34   
Anonimen
kleo - se podpišeš pod tole, kar si napisala polmi - se popolnoma strinjam s tem, da so potrebščine pri nas svinjsko drage in to v zvezi z vrtcem - in jaz tud dokler ne govori, nema vrtcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
2.9.2009 7:51:06   
Anonimen
Dobro jutro vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
2.9.2009 7:52:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Za user posted image in moza...sem raje brez besed.Se pocutim,kot da sem v Iraku.Saj sem vedla,da si zeli sina,ampak nikoli se ni to tako cutilo,kot nuja,da pa mora bit sin,al pa nic.Saj ne vem....bom vidla,cez par dni,kako bo.To,da se lahko spol spremeni,mu nisem rekla niti pod razno.Zakaj le...mislim,glede na vse bolezni v danasnjih casih,sva lahko fejst vesela,da je otrok zdrav in cel.

a tvoj "iraški" mož tole ve?
http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/bo-decek-ali-deklica-vse-je-v-moskih-genih.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
2.9.2009 8:05:59   
Anonimen
kleo za Meri pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
2.9.2009 8:22:31   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Kleouser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz sem upala na fantka samo zato, ker user posted image želi tvoj mož. Ne vem, moških včasih enostavno ni za razumet.
Kot da je od spola otroka odvisna ljubezen staršev. Ampak moški niso user posted image , v njihovih trebuhih nikoli nič ne rase in živi in očitno je, da jim tudi v zgornjih glavah nečesa premalo zrase.
Sem pa vesela, da je bil otroček živahen, da si videla rokice, obrazek....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, nostalgija.user posted image

Polma----glede vrtca sva na istemuser posted image . Lovlo gre tudi s 1. 10. v vrtec in še nič ne govori. Imam tudi mešane občutke. Bi ga imela doma dokler se ne zna vsaj malo branit ali koga zatožituser posted image . A nimam izbire. Raje pa ga dam v vrtec, kot neki varuški, ki je sploh ne poznam, ni nadzora. O.K., če bi katero res poznala ali če bi mi Lovra čuval kdo od domačih in bi šel v vrtec s 3-emi leti, bi to bilo krasno. Tako pa......upamo na najboljše.

RMRM---kako sta s Saro uredili premestitev in kako je bila zadovoljna s šolo? Sem te to pozabila vprašat.

Moja 2 fanta se igrata z legicami( to je nekaj naravnost neverjetno izjemnegauser posted image user posted image user posted image user posted image ), jaz pijem kavo in klepetamuser posted image , vse imam pripravljeno, da grem z Jernejem v vrtec. Danes še bolj informativno, se igrat, nato pa že bolj zares.
Žal mi je edino to, da v Jernejem vrtcu ne bo tudi Lovro.

Lunca---kako urejate dom? Školjka, kuhinjski pult? Kako je Maj zadovoljen s šolo? Je bil Lun že v vrtcu? Kaj pa Maj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
2.9.2009 8:36:33   
Anonimen
Sej res lunca - kako prvček, črvček?

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
2.9.2009 8:37:17   
Anonimen
a_s - a bosta vsak v svojem al kako? grozno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
2.9.2009 8:46:29   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: nya

a_s - a bosta vsak v svojem al kako? grozno

Ja. žal.
Jerneja smo prepisali v drug vrtec. Žal smo ta prepis naredili potem, ko je že potekel rok za prijavo v vrtce, Lovro je bil že prijavljen v bivši Jernejev vrtec.
Mislili smo, da bosta oba v enem, a se za Jerneja ni izšlo.
Tako gre Jernej drugam, v Waldorfski program, Lovro ostaja. In mi je hudo, ja.
Po drugi strani pa HB je Lovro vsaj dobil mesto v vrtcu, veliko jih je tudi v naših krajih ostalo brez.
Tako da, če pomislim na to........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
2.9.2009 12:58:02   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Aja...še to....

Lahko me kličete kar Madona with the big boobies..user posted image .se trudim zadnjih par dni dojit "samo" 3krat na dan in me bo dans razneslo...pa kao boliiiii...auuuuaaaaa....

Tolk o tem, da na začetku nisem imela dovolj mleka...halooooooo user posted image ?

user posted image user posted image user posted image

A ti pa še vedno dojiš?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
2.9.2009 13:06:14   
D.anna 76

oj

se dve uri...madonca se vleceuser posted image

D.anna.kako ste pa prisli do varuske?me zanima postopek...pa tudi,kaksne kriterije si imela ob izbiranju?
Pri nas bo Meri sla v vrtec tam nekje pri 3letih po moje,ce ne bo kaj prej treba.Ze zato,da se nauci jezik,pa druzba...

No blo je zelo na hitro. Na forum RR sem se napisala na seznam tistih, ki iščejo varstvo in prejela nekaj ponudb. Potem sem poklicala dve, ki sta mi glede na lokacijo ustrezali. Ta prva se mi je po telefonu zdela ful o.k., ta druga pa ne tako zelo.

Potem sem se z obema dobila na njihovem domu skupaj z mojim dragim in Maksom.
Tako sem se odločila glede na najin filing in odziv Maksa, ki je pri prvi bil neverjetno dober, pri drugi pa tako kot ponavadi do tujih ljudi, nezaupljiv, zadržan,.... Tako sem se odločila za tisto prvo in mislim, da je bila odločitev prava.

Glede na to, da je Maks bolj zadržane sorte in ni vajen nekega hrupa, za sedaj ni primeren za večje skupine, sem zelo vesela, da bo za sedaj moja varuška imela samo njega v varstvu, čez kake dva meseca pa bo dobil družbo še enega varovanca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
2.9.2009 14:26:06   
Anonimen
Oj

Meri je zdrava.Zakaj tolk kaka ne vem,dr.pravi,da je lahko zaradi zob,pa ni nujno,da kaksen ven pokuka.Naj ji ne dajem prevec mehke hrane(mlecni izdelki),ne vem ce sem sploh prav razumelauser posted image ,samo tega itak noce ne vem koliko.Sem se potem doma spomnila,da se je pricelo,odkar sem ji dajala ovcji in kozji jogurt,ter kozje mleko.No,vazno,da ni kak virus,gripa...me je bilo strah,da ni kaj hujsega dobila,ker vse v usta nese,ceprav se zdaj ze zboljsuje tudi to.

Nya,saj vem,da moski odloca o spolu,pa tudi mozu sem ze zdavnaj povedala,samo ´to nic ne pomaga.Misli,da pri drugi bi sigurno ratalo,tu sem jaz "problem"user posted image
AS,hvala  za podporo.Moj ima zg.glavo itak samo za posel,za drugo je vse spodnja.
D.anna,kaj res,tu si dobila varstvo?Sem brala tisti forum,pa sem si mislila,le kako kaksna varstvo dobi,ko je pa toliko povprasevanja?Samo,da vam je vsec,se posebej Maxu.

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
2.9.2009 15:03:48   
D.anna 76

Moj ima zg.glavo itak samo za posel,za drugo je vse spodnja.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
2.9.2009 15:29:18   
polma
kleo-povej svojmu, da naj proba za sina: 1. sexat manj, 2.sexat na ovulacijo al pa takoj po ovulaciji, 3.v škornjih in pri zaprtem oknu-saj veš, da tiček ne zleti ven user posted image user posted image user posted image !!!
No-vsaj prvi dve točki sta znanstveno dokazana pogoja za spočetje moškega potomca, ni pa to seveda pravilo-lahko pa probata za 4. user posted image !user posted image
Za zvezke-oziroma neke mape in liste si je letos zamislila, sem dala okol 40 eurov, za delovne zvezke pa zaenkrat 115 eurov, ampak še manjka en delovni zvezek, pa dva kompleta (neke škatle z materialom ) za tehnični pouk. Tko da to je potamalem še 40 eurov.   user posted image

D.anna-super za varstvo in super, da dobi potem še družbo vrstnika. Idealno! In, ja- še vedno dojim user posted image .

as-krasne otroke imaš! naš bumbar in lovlo imata isto frizurco- punčka styleuser posted image user posted image user posted image !!! Kar se pa tiče vrtca-mogoče je pa prednost v tem, da se ne bosta vidla fanta v istem vrtcu, mislim-da ne bo recimo lovro po jerneju jokal, ko bojo šli vsak v svojo sobouser posted image . Zate je seveda težje-ampak ti si itak supermamauser posted image .

nya-a niso tebi napovedali user posted image ?

lunca
-kjeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiii??????

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
2.9.2009 15:44:08   
polma

.Misli,da pri drugi bi sigurno ratalo,tu sem jaz "problem"user posted image .

PA P......................................................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

............ JEL TO JASNOOOOOOOOOOOOOOO

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
2.9.2009 18:13:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

.Misli,da pri drugi bi sigurno ratalo,tu sem jaz "problem"user posted image .

PA P......................................................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

............ JEL TO JASNOOOOOOOOOOOOOOO

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komuuser posted image .....si me nasmejala.

Men je,sam za njega ne vem.
No,sicer se mi je ze opravicil,da ne ve kaj mu je bilo,naj pozabim kar je govoril...je treba prej do 10stet,preden take meces ven,on bi moral pa do ene 1000000user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
2.9.2009 19:55:56   
RMRM
Dan!

Ojoj, Kleo, kaj beremuser posted image . Mogoče so se pa le zmotili.Ti zaradi ljubega miru močno želim fantka, čeprav je res tko kot si napisala, VAŽNO DA JE OTROČEK ZDRAV.

No, če bo ju3 vreme zdržalo, bo ograja fertik, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .

Pa Sarca se je uspela prepisat, je kar žarela dons user posted image user posted image . Pa domov je prišla vsa porisana in popisana z alkoholcem, po obrazu, rokah, no, in sedaj ta user posted image ne gre dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
2.9.2009 19:58:46   
RMRM

D.anna, user posted image user posted image za varstvo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
2.9.2009 22:16:03   
Anonimen
Čer.user posted image

Kleo, sem razočarana tudi jaz.user posted image Ampak zaradi tvojega možauser posted image user posted image user posted image user posted image   Sem vesela, da bo še ena lulica pri hiši.user posted image

Pri nas zaenkrat uvajanje uspeva, jutri bo tam na kosilu in mogoče že spala.user posted image Prvi dan naju tud pogledala ni v celi uri.user posted image user posted image Danes je bla eno uro kar sama brez obeh, je pršu moj nazaj jo iskat, ga je kar ven poslala vzgojitelca, ker ni nobenih problemov. Skratka, uvajanje po pričakovanjih. V skupinici jih je samo 12, ker je še eden odpovedal, je pa v skupinici 10 punčk in 2 fanta.user posted image Je pa govornik ena a, vse pove kaj bi rada, kar je velik plus pri vsem skupaj.user posted image Torej, za njene potrebe ni treba skrbet, si postreže sama. user posted image

Upam, da tudi vam uspe pri uvajanju v vrtcu, zasebnikih, ostali otroci pa da lepo vstopijo v novo šolsko leto.user posted image Kakor berem vam lepo uspeva, sem vesela za vas.user posted image

Pa čestitki naši AnjiPH za punčko.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
2.9.2009 22:28:21   
lunca14
Poročilo na kratko,mi delamo,delamo,premikamo se pa zelo počasi,no jutri bo v hiši skoraj vse gotovo,tako,da bosta lahko prišla tudi enej in lun.Počasi dobiva naša hiška svojo podobo.Potem,pa se morava lotit še delavnice,je čist zametana z materialom.Maj naš prvošolček,je tako važen,da hodi v šolo,da ga kar nosi,malo v višave,mu je všeč šola in novo okolje in prijatelji,jih pa je v razredu 28,od tega je kar 18 deklic.Enej začne s ponedeljkom uvajanje v vrtec,potem,pa je na vrsti še lunček.
kleo..............ne bom nič komentiralauser posted image ,tvojega,rekla ,ti bom samo,bravo,za zdravo dete,in rodila boš prekrasno deklicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
polma............vem,kako ti je glede vrtca,meni se tud srce trga,ko pomislim na luna,ampak,saj bo,bomo zmogli,kajneda?valda bomouser posted image user posted image user posted image user posted image
rmrm..........bravo za sarco in ograjouser posted image user posted image user posted image
aleksandra,naya,d.anna76...........user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lahko noč,lepo spiteuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
2.9.2009 22:30:08   
lunca14
didlina...........super,za tvojo super puncouser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
3.9.2009 7:54:15   
Anonimen
jutro

AnjaPH čestitke za Klementinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
3.9.2009 7:56:42   
Anonimen
Kerstin vse najboljše za tvoj rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
3.9.2009 10:42:12   
Anonimen

Je mnogo stvari,ki si jih zelis
in je mnogo stvari,ki si jih zapomnis...
So skromne besede,ki pomenijo veliko
in so prijateljstva,ki obstajajo.
Naj bo tvoja pot posuta z rozami srece
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh za vse.

AS,vse najnajnajboljse!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
3.9.2009 10:52:34   
Anonimen
OJ

Lunca,super da napredujete,pa da je Maj vesel v soliuser posted image user posted image user posted image .Se malo in boste uzivali na svojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pol zur za tasta bouser posted image user posted image
RMRM,user posted image user posted image user posted image za Sarin uspesni prepis in ograjo.Zdaj bo kuza veselauser posted image user posted image .
Didli,kolk je fajn,da Sara ze tolk govori.Jo lazje das nekim tujcem v oskrbo.Drugace je pa tamala facka,kako se vsepovsod koj prilagodiuser posted image user posted image user posted image .

AnjaPH,cestitam ob rojstvu user posted image  Klementineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce,hvala za cestitke in podporo.Se je moz ze unesel,ampak on tooolk hoce sina....je bil preprican,da zdaj pa res bo,je ze okol govoril in se hvalil.In to samo zato,ker je bilo meni bolj slabo kot prej,pa meso sem zacela jesti...je kar videl en kup znakov,da bo fant,zato ga je popolnoma sokiralo.Jah,ne mores imeti vsega...zdravje je najpomembnejse,drugo ze bo.
Me pa tolk mika,da stecem v kako trgovino in nekaj roza kupimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
3.9.2009 13:04:17   
polma
as!

Vse najboljše!

Si res prava as-ica!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Kaznovanje otrok
binyy

Kako kaznujete svojega otroka (če stori nekaj,kar ni lepo,..koga udari,užali,kaj zlomi,..če je to potrebno)?

pošljem ga v kot (17%)

prepovem gledanje risank (21%)

ne dovolim mu najljubših igrač (8%)

posedem ga na stol cca. 10 min. (23%)

nikoli ga ne kaznujem (8%)

se zaderem nanj (23%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!