Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma HOJLA!!! no, prvi šolski dan je za nami... ... Baje letos čuti, da jo šola blazno zanima aha,moja ravn tako pravi,da letos se bo pa res ucila.se ravn tako nic ne bojim,da postane-srebarca-to mislis na piflarko?...se nič kaj ne bojim da bi postala strašna štrebarca .....bolj se mi zdi, da bom rabla dnevno , da se mi ne spipa... Za sedmi razred sem plačala reci in piši slabih 200 eurov-brez knjig, lepo prosim. zelo drago.Pa se brez knjig,kako pa je to mozno? Naš bučko gre pa v vrtec s 1.oktobrom in vam moram povedat, da mi je vsak dan bolj . vem, da bo star že 16 mesecev, pa vseeno si sploh ne morem predstavljat, da bo tale naš balonček kar naenkrat šel sam v svet. Kaj če se ne pošteka z vzgojiteljicami? Kaj če se ne bo razumel z otročki? men se že kar meša... tako da se počutim že prav kot slaba mama, ker si nisem omislila privat varstva. Takrat ko sva ga vpisala, sva oba rekla, da je privat za tineta brez veze, ker rabi okoli sebe ljudi, ker je zelo družaben pobček. in še vedno tako mislim!- strah me pa je, kako bo, če se ne bo počutil dobro, če se ne bo ujel z vzgojiteljicami. Če bi se človek vsaj lahko zmišljeval, pa hodil gledat vzgojitelje pri delu, preden vpiše otroka...ja, to je pa itak znanstvena fantastika. Moj prvi vtis, ko sem vidla vzgojiteljico med počitnicami, ni bil dober-in to me zdaj skrbi.Vidla sem tudi pomočnico,ki mi je bila pa ful všeč, pa navsezadnje sploh ne bo ona z njimi, je prišlo do zamenjave. mah-bomo pa varstvo iskali, če se izkaže da ne bo šlo.daj no,kaksna slaba mama,ker ga bos dala v vrtec.varuske imajo ponavadi tisti,ki vrtca ne dobijo,ali jih pa se drazje pride,kot privat-ali ni tako pri Aleji?se pa tudi meni smilijo,ti majhni otrocki,ki morajo tako kmalu od doma.Ampak,po moje,kar uzivajo.Se jim dogaja,pa druzba,jejo bolj pridno,se ucijo se hitreje...pri varuski moras imeti pa ogromno sreco,da pravo dobis.Da ti povem,jaz Meri ne zaupam nikomur,se posebej dokler ne govori.lahko pocnejo z njo,bog ve kaj vse pozdravljam... ...in mene tut že zelo zanima, kakšnega lepega imamo v nemčiji...a...kleo...? za vse ki rabite!!! Grem probat,se malo lezat,me oci bolijo,pa slabo mi je,se od vceraj.
|