|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
5.9.2009 12:49:11   
lunca14
..........................kdo ma kolo??????????????????????

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.9.2009 12:49:46   
lunca14
.................a,polma,kaj ga pa rabiš,a nimaš torbeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.9.2009 12:50:21   
lunca14
......................a,je kdo murkota videl??????????????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.9.2009 1:31:31   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

......................a,je kdo murkota videl??????????????

....................očitno,nobena,ali pa ga vneto iščeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.9.2009 8:27:06   
lunca14
Dobro jutro,dober dan in lahko noč,jaz odhajam,bomo danes prvič vsi prespali v naši hiški,ker tam še nimam neta,bom malo odsotna,lepo se mejte,čau,čauuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.9.2009 12:55:13   
RMRM
Dan!

Vidim, da vse iščete Murkota na kolesuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, super, super za selitev. UŽIVAJTE

Anja PH, čestitke za user posted image  Klementino.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.9.2009 12:58:00   
RMRM
Aja, pa pozabla sem povedat, da sem dobila odobreno 3 mesece bolniške. Če računam še ves dopust, grem praviloma delat 1. 3. 2010, tko da bova še nekaj časa skup doma. user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.9.2009 20:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Aja, pa pozabla sem povedat, da sem dobila odobreno 3 mesece bolniške. Če računam še ves dopust, grem praviloma delat 1. 3. 2010, tko da bova še nekaj časa skup doma. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.9.2009 19:35:54   
Nea_teja_
didlina imaš zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
8.9.2009 8:32:44   
anaj22
dobro jutro
user posted image user posted image user posted image user posted image

A se me še spomnite?

No vse moje pretiravnje z delom doma in v službi, dirkanje na okoli v prepričanju da zmorem vse in še več, je pustilo posledice. Si je pač treba vzet čas za počitek. V petek me je v službi ful zvilo in me je možek moral peljati v P, sem bla seveda kregana, dobila tablete prosti krčem in bovezno moram mal mirovati. Jutri imam še pregled pari svoji G da pove kako in kaj, važno je sam da se ne odpiram.

Jaka je ne živahen fantič, ki bi sam laufov okoli, imamo 15 zobkov in čakamo še na zadnjo trojkico da pokuka ven. Jemo vse po spisku vačsih malo več drugič malo manj. Ševedno nismo bili cepljene in na pregledu pri enm letu sedaj imamo datum 23.9. in močno upam da tokrat bo pa res vse ok.

Kleo čestitke za user posted image , mi je pa ena mamica enkrt razlagala da če imaš 1. in 2. otroka npr. 2 fanta oz. 2. punčki je 80% možnosti da je v 3. tud isti spol, ker ima moški bolj dejavne semenčeče za določen spol.

Mal z zamudo AS vse naj naj naj za rd user posted image user posted image user posted image

Anja PH iskrene čestitke ob rojstvu Klementine

Lunca je selitev uspela?

Upam da ste vsi zdravi, vidim da se veselo uvajate v vrtce in ste imeli za sabo prve šolske dni.

Lepo se imjte pa sporočim kako je bilo na pregledu

pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.9.2009 11:14:05   
Anonimen
Kje ste vse?user posted image
anaj počivajuser posted image
RMRM bravo za podaljšanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lunca- kako je v novi hiši?

Pri nas je vse po starem, Maša v vrtcu, Ema doma, polna energije, spimo še vedno 2 krat na dan, dobili smo še en zobek in jih imamo 13.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2086
8.9.2009 15:53:38   
anaj22
zdej se pa res vidi kok smo vse zaposlene, služba, uvajanje v vrtce in druga varstva, selitev v novo hiško ....
sploh ni nobene  na  spregled

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
9.9.2009 7:16:41   
Anonimen
Dobro jutro. Kako?

anaj - kako je blo na pregledu?

Mi smo tko tko - Luka je bil nekaj bolančkan - v petek vročino 40,1. Smo potem zbijali. Zdaj sem pa jaz zbolela - me je dosegel uroinfekt, sam je že bolje - seveda s pomočjo ab. Do zdaj sploh nism vedla, kaj to je - zdej pa si želim, da ne bi vedla. V glavnem vreme mi leti, pa niti nimam volje, sploh ko pridem, pa  ni nobene - sej veste samogovori pa to.

Nč bejbe, lepo bodite - pa upam, da kmal zalaufamo v službah, vrtcih, šolah, da bomomlahko potem spet čvekale.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.9.2009 9:01:40   
anaj22
dobro jutro

Jaz sem iz pregleda in nisem prav nič dobre volje, posteljice se je še spustila namesto da bi se dvignila, MV je hb še zaprt in se ni nič spustil, imam visok pritisk in unrin ni ok. No vsja zredila sem se malo  in kri je tudi ful vredu.  Čez 14 dni imam ponovno kontrolo do takrat sem pa na bolniški in moram počivat.

nya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim hitreje pozdraviš

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.9.2009 16:38:31   
RMRM
Vsem bolanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bila pa danes v službi, pa se mi je kar luštalo spet mal začet s tem delovnim tempom. Se mi zdi, da bi zelo hitro nazaj notr padla, sem stresla iz rokava kam sodi ena stvar, ki smo jo pred 2 leti naročili, so bili ostali kar začudeni, da sem točno vedela, za kam je bla ta stvar planirana, sem kar za nekaj cm zraslauser posted image .

Ker vidim, da vsaka pride ob različni uri na RR, no, jaz bom okrog 19. 30 prišla mal okrog, če bo še katera tuki. user posted image

Pogrešam pa Slovenko. Za Lunco vem da v novem domu nima neta, Kleo pa je na počitnicah.

Dijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.9.2009 20:09:36   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Ohceti so za nami, riti polne hrane, denarnice prazneuser posted image .
V glavnem, pot v nemčijo je bila v redu. vozili smo se 9,5 ur v eno smer. Izabela pridna, brez kakršnihkoli problemov...po pričakovanjihuser posted image . Je pa v nemčiji dve urci neutolažljivo jokala in se zvijala, smo pol hitro leteli v lekarno po svečke in sem ji eno kar dala...tudi, če ni imela vročine. v sekundi se je pomirila in potem je bilo spet vse v redu. neki je verjetno morala pojest in ji ni pasalo. Ohcet je bila lepa, ampak mal preveč kičasta za moj okus..no , ne samo moj...še za marsikogauser posted image . Je pa nevesta rusinja in je bilo ogromno rusov in vodke se je pilo na tone. Hrana je bila pa samo morska in slovenci smo bili lačni....če pa ne jemo kaviara , pa rakcov, pa polžov....
Drugače, pa pri nam vse kul. V varstvu je zelo pridna, varuška je ne more prehvalit. Glede nato, kake težave smo imeli s hrano, je zdaj pravi gurman. Je vse po spisku razen mesauser posted image  in to ogromne količine, brez kakršnih koli težav.. Zobov imamo 8....komaj..in to sta štirki prilezli ven pred dvojkami..nam vse čudno ven lezeuser posted image .
Govorimo toliko, da nismo lačni in ne žejniuser posted image . To je pa vse kar zna povedat, razume pa popolnoma vse in seveda uboga.

slovenka- verjetno dela na projektu bejbi in nima časauser posted image

RMRM- user posted image  za podaljšano bolniško

anaj- ojoj,...čuvaj se bejba..pazi nase in na pikico svojouser posted image user posted image user posted image

nya- za Luka Patrika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.9.2009 21:20:39   
Anonimen
oo Alea, jaz sem pa računala, da malo tvojega peciva dobim po poštiuser posted image user posted image Nič bom zgleda sama mogla kaj spečtuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
9.9.2009 21:22:12   
Anonimen
anaj počivaj, počivajuser posted image

slovenko pa tud jaz pogrešam, zgleda da res dela na user posted image pa res nima časauser posted image user posted image

rmrm za dober spominuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.9.2009 23:41:51   
slovenka
pupike zdravo,

joj, ja, imam res slabo vest, da me ni naokrog - pa ni delanje na bebiju (glavni) razlog user posted image  Sem res čist v knjigi, še šefa sem postavila na stran in odlagam, kar mi da za naredit, pa po 30-40 mailov na dan dobim od študentov ipd. - si to predstavljate? In potem imam zelo omejen čas za računalnik in grem zmeraj najprej malo knjigo pisat, potem še kak mail in se že Sofija zbudi... no, saj sem hodila prve tri dni ta teden na faks, a vseeno. Zdaj pa imamo zidarje, ki delajo omete na garaži, danes sem kuhala kosilo, jutri moram tudi, potem pa fertik to delo... Knjiga pa raste, samo hkrati tudi moj izračun, koliko strani bo na koncu - enih 500 jih bo. Pridna ne? Samo saj v kratkem bom spet bolj pridna na RR - sedaj sem namreč v enem špehastem poglavju, ki se vleče in vleče in ne bi rada izgubila rdeče niti...

Glede bebija pa bomo videli čez dober teden user posted image  Samo nimam preveč velikih pričakovanj, ker nisva bila preveč pridna user posted image

Alea, zanimiva hrana - meni bi bilo fajn user posted image
RMRM, ful dolgo boš še doma user posted image user posted image user posted image

Anaj, pazi se...

Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.9.2009 23:43:32   
slovenka
Aja - a greste kaj v trgatve ta vikend? Mi gremo v nedeljo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
11.9.2009 0:09:58   
polma
Hoj!
Naša miškota sta se prehladila-najprej tavelka, pa je prenesla taminijnu, ker se tolk lupčkata. Rihtam s fiziološko in Just kremcami (tea tree, materina dušica, izparilnik z evkaliptusom čez noč) in ni šlo naprej.

user posted image Kaj bi še povedalauser posted image ? nič takega se ne dogaja-pa vseeno ne pridem do vas....user posted image

tineta sem hotle postrič-samo, da mu malo pristrižem pri ušesih, pa je tako migal, da sem ga zastriglauser posted image . Ja, pol sem ga pa morala postrič na fantkauser posted image , pa mu tut paše. Čeprav je bil meni prej z dolgimi laski user posted image .... zdej je pa pravi pobalinuser posted image .

Moram ga pohvalit-sam pride prosit za kahlo čez dan user posted image , tako da mu bom takoj ko preraste tele pokrivne hlačke od bombažnih plenic, snela plenico še ponoči. Upam, da ga vstop v vrtec ne prestraši preveč, ker itak vem, da ga bo zmedlo.

Zobk ima 16. Doji  se še vedno user posted image . ampak zelo pridno je tudi vse ostalo.

Smo zaposlene in zmatrane, a ne user posted image ? nič hudega! važno, da nas naši otroci ne pogrešajo, pa tut če RR trpi!!!

uživajteuser posted image !

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
11.9.2009 0:11:54   
polma
anaj, pazi nase user posted image !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
11.9.2009 20:50:04   
Anonimen
Uf, ste pa res zgovorne.user posted image

Pri nas vse po starem, smo pridni, zgovorni, učimo druge otroke govorituser posted image , ljubimo vzgojitelco in pomočnico, gremo s težavo domov, zjutraj komaj čakamo v vrtec...Skratka, luštno nam je. Imamo pa zadnje noči dretje zarad novih zobov in posledično dlje spimo v vrtcuuser posted image

Se pa pozna, da smo vse po službah, skoz eno hitenje, skrbi in potem RR trpi, ampak nič za to.user posted image družina je na prvem mestu.user posted image

LP

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.9.2009 20:47:15   
Anonimen
A bomo dokončno zamrle?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.9.2009 23:04:02   
Anonimen
ceeeruser posted image

Sem vas komaj prebralauser posted image ...no,mi smo koncno doma.Pocitnice so se nepricakovano podaljsale,jutri pa ze sola.Bom sla s Tali seveda.Ker pa mora bit ze zelo zgodaj tam,niti ne veva kje tocno se sola nahaja,bomo sle kar s taxisej...da ne bi slucajno ze prvi dan imela zamudo..user posted image

Drugace nic novega.Tamala govori kot strgan dohtar,vendar se kar svoj jezikuser posted image ,za kahlo se  ne pove-ker je nimauser posted image ,se je pa naucila rect neeeeeuser posted image ..prav cudno,od kot ji to,ker drugac vseee ubogauser posted image user posted image user posted image .Madona sem enih smeskotov prilimala,pa mi niti ne gre tolk na smeh,ker sem zaspana,smo se spet cel dan vozili,pa zgaga me daje....

Anaj,daj merkaj se no,upam da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kdaj se pri Lunci prikljuci net,se zeloo pozna,da je niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alea,grozna hrana,prav res,imas prav.Vi ste pricakoval krvavice,zelje,peceniceuser posted image user posted image user posted image
RMRM,super za podaljsanje porodniske,samo kaj zdaj v sluzbom skaces..user posted image
Kje je ASuser posted image
Slovenka,ze nestrpno cakam na rezultatuser posted image
Nya,kako pa da tako pozno domov prides iz sluzbe?Kdaj sploh pricnes?Pa super,da ti je drugace vsecuser posted image
Polma,ejjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pol pravis,da si tamalga postrigla kar naaaa.......................................................................................................
..............................faaaaaaaaaantkaaaaaaaaaaaaa????????HAAAALOOOOOOOOOOOOOO??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Didlinaa,kdaj pa vi potujete v bosno?Drugace pa,mi smo danes startali ob 10h zjutraj,prispeli ob 20h.Smo sli vmes se v mrkator,pa po burek,pa parxar se vstavli,mal za pretegnit kosti,spet je bil dren...ampak voznja pa zelo dolga.Je tamala zelo tezko zdrzala.Samo jaz jo vzamem malo v narocje(saj vem...)ker tolk casa v sedezu....

Drugace sem v redu,nosecnost BP zaenkrat,zgaga me daje sicer fuuull,pa sapa,lakota....

...no,pa lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?