|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
3.9.2009 13:07:57   
polma
Anja PH !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRODOŠLA

KLEMENTINA!!!

user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
3.9.2009 13:08:29   
polma
ouuuuuuujeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
3.9.2009 13:14:12   
polma
kleo-jaz sem tut po sebi sklepala, da je fantek, ker sem bla jaz taka pri tinetu (meso, slabosti). Pa po eni strani je razumljivo, da si je tvoj mož želi fantka, ker ga še nimate, pa ker si večina moških želi, da bi se njihovo ime nadaljevalo. Sem preverla pri vseh, ki jih poznem-in vsi tisti, ki si odkrito želijo imet punčko, so mi priznali, da je pomembno, da se ime nadaljuje, torej bi imeli sinove.
Ti kar lepo idi v trgovino, pa kupi kaj rozastega.....ti zavidam....user posted image ....

VSEM JUNIJSKIM KRALJICAM VPIJEM: IMEJTE SE LEPO; HOJLA-RIJA-RO!!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
3.9.2009 13:17:34   
polma
Oh, ntole moram pa kar posebej napisat:

didlina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tole tvojo intelektualko! blagor ti, sigurno se ful nasmejite njenim foram. jaz si zaenkrat še sploh ne predstavljam, da bo tine kdaj govoru user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
3.9.2009 16:44:10   
Anonimen
Dan.

AS čestitke še tukaj za tvoj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej, pri nas ni niti s hrano problem v vrtcu. Je brez problema pojedla vso juho, krompir in meso ter omako. Ješč torej ostane, taglavna ovira je mimo.Sama je povedala da bo še jedla (reše še) in potem na koncu je rekla vzgojiteljici, da ne bo več (več in odkima), pa seveda reče da bo pila.user posted image Jutri gremo v vrtec ob 8-ih in ostanemo še na kosilu, spanje bomo še videli. Drugače pa v ponedeljek naslednji teden štartamo na polno.user posted image

Polma, ko še sprašuješ če se kaj smejemo njenim foram: včasih crkujem dobesedno od smeha. Dopoldan je najboljše volje za učit se novih besed.user posted image Njena prefriganost ne pozna meja, nas že vrti okol prsta. Govori že 2 besedi skupaj, včasih ji rata tud 3. Take najpogostejše so: oči kaka, deda hoda, mami kuha, mama gob (mama gre na grob),medo čiča,  ko se oblačimo pomaga in govori še ena (ko slačimo eno roko in nato drugo), ali reče še dugo (drugo)...skratka, nam je res luštno. Pa igrače se je navadila pospravljat za sabo, pri kopanju natančno ve kako gre cel proces, kopa kopa, brisa brisa, mazi mazi (s kremo), česa česa, ketko (ščetko za zobe)...pa še ogromno besed, ki se jih ne spomnim trenutno.

Drugače pa se ta mesec odpravljamo na daljšo pot, 8 ur vožnje in še študiram, da bi šli zarad tako dolge vožnje kar po 3 uri zjutraj, da bo večji del še spala.user posted image Kaj pravte na to?

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
3.9.2009 23:00:56   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Je mnogo stvari,ki si jih zelis
in je mnogo stvari,ki si jih zapomnis...
So skromne besede,ki pomenijo veliko
in so prijateljstva,ki obstajajo.
Naj bo tvoja pot posuta z rozami srece
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh za vse.

AS,vse najnajnajboljse!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole,vse najboljše draga prijateljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še na mnogo lepih letuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
4.9.2009 0:49:03   
Anonimen
Polma,lepo risesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didlinaa,jaz se tudi moji vsak dan tolk nasmejem,ceprav se ne govori nasega jezikauser posted image .Ima tale fore...tamali so res posreceniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zaradi potovanja pa,mogoce je res bolje da greste tako zgodaj,bo vsaj polovico prespala,ceprav se boste morali velikokrat ustavit,da se otrok malo razgiba,ker ves cas sedet v tistih sedezihuser posted image ...meni se moja vedno smili,tudi ko spi,ker mora biti v tisti prisiljeni drzi.Kam pa greste?

....evo,mi spet utripa baterija.Grem se mal knjigo brat.Lahko noc.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2057
4.9.2009 0:50:58   
Anonimen
Aja se to.Marisi ni vsec voznja v temi,ima vedno stransko lucko prizgano.Samo tvoja Sara je tako pridna in prilagodljiva,da bo slo sigurno brez vecjih problemovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
4.9.2009 11:04:05   
Anonimen
kjeeeeeeeeeeee steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????

Polma,ves kam grem?????user posted image user posted image naaaaaaaa mooooorrjjeeeeeeeeuser posted image user posted image ..........res da samo za 2dni,pa tudi vreme ni ne vem kaj,pa saj je vseeno.Moramo po tali,pa sem sprva hotela ostat doma,ker samo za 2d,a sem si premislila...bolje ista nego nistauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
4.9.2009 13:12:15   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

oči kaka, deda hoda, mami kuha, mama gob (mama gre na grob),medo čiča,  ko se oblačimo pomaga in govori še ena (ko slačimo eno roko in nato drugo), ali reče še dugo (drugo)...skratka, nam je res luštno. Pa igrače se je navadila pospravljat za sabo, pri kopanju natančno ve kako gre cel proces, kopa kopa, brisa brisa, mazi mazi (s kremo), česa česa, ketko (ščetko za zobe)..user posted image user posted image user posted image CARICA!!!

Drugače pa se ta mesec odpravljamo na daljšo pot, 8 ur vožnje in še študiram, da bi šli zarad tako dolge vožnje kar po 3 uri zjutraj, da bo večji del še spala.user posted image Kaj pravte na to?

Itak! Mmi smo šli na Korčulo ob polnoči-da sta spala celo noč. So tako manj utrujeni, ker vožnja vsakega ubija, sploh pa če moraš bit še zapet user posted image . Kje so stari dobri časi...ko smo bli mi otroci,  smo v avtu en čez drugega viseli,nismo bli niti zapeti, brat je spal pa kar pod našimi nogami na tleh user posted image ...pa se nismo nič pritoževali- smo vedli, da bomo po 17 urah vožnje plavali user posted image ! pa še celo Bosno smo prečesali podolgem in počez...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
4.9.2009 13:16:41   
polma

kjeeeeeeeeeeee steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????? EVO MENE, LIH MAL RIŠEM!!!!user posted image user posted image user posted image

Polma,ves kam grem?????user posted image   naaaaaaaa mooooorrjjeeeeeeeeuser posted image user posted image ..........res da samo za 2dni,pa tudi vreme ni ne vem kaj,pa saj je vseeno.Moramo po tali,pa sem sprva hotela ostat doma,ker samo za 2d,a sem si premislila...bolje ista nego nistauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
4.9.2009 13:17:54   
polma
bolje ista nego nistauser posted image

Dobre stare foreuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.9.2009 13:24:10   
polma
http://www.youtube.com/watch?v=lyuOXuD_SIc

Prosim, poglejte si tadva model, če še ne poznate tega posnetka user posted image user posted image user posted image mene vsakič raznese, ko to gledam user posted image user posted image user posted image .

To je izpred par let, ko je po velenju nekdo požigal in je bla cela panika. No, in tadva sta oČITNO hotla nekomu ukrats kolo in še torbo, nakar sta v torbi začutla nekaj trdega in sta mu rekla: ti si ziher požigalec! user posted image user posted image user posted image Za crknit! Najboljša fora mi je pa tele, kako je tip sklepal, da je kolesar sumljiv- ker je mel torbo user posted image user posted image user posted image ! "Kaj ti bo torba, če maš kolo?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poglejte si, men je za umret smešno...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.9.2009 13:27:49   
Anonimen
pogleda samo,ce si ti pogledala Murka zadnjicuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.9.2009 13:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

http://www.youtube.com/watch?v=lyuOXuD_SIc

Prosim, poglejte si tadva model, če še ne poznate tega posnetka user posted image user posted image user posted image mene vsakič raznese, ko to gledam user posted image user posted image user posted image .

To je izpred par let, ko je po velenju nekdo požigal in je bla cela panika. No, in tadva sta oČITNO hotla nekomu ukrats kolo in še torbo, nakar sta v torbi začutla nekaj trdega in sta mu rekla: ti si ziher požigalec! user posted image user posted image user posted image Za crknit! Najboljša fora mi je pa tele, kako je tip sklepal, da je kolesar sumljiv- ker je mel torbo user posted image user posted image user posted image ! "Kaj ti bo torba, če maš kolo?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poglejte si, men je za umret smešno...

ta jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi Holmesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dej poglej mix od damjana,jest sm umrla skoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
4.9.2009 13:38:35   
polma
http://www.youtube.com/watch?v=aVE4PvmKSJA&feature=related

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj vse so si zmislili iz enega samega prispevka...za crknit!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
4.9.2009 13:39:16   
polma

pogleda samo,ce si ti pogledala Murka zadnjicuser posted image

nisem-čak, ga poiščem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
4.9.2009 13:44:29   
polma
srečen ker je moški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
4.9.2009 13:47:02   
polma
pazi zdej moj nov podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
4.9.2009 14:20:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

pazi zdej moj nov podpis user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tooooooooooouser posted image user posted image ,grem zdej cunje pripravit

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
4.9.2009 15:32:46   
aleksandra silvija
Hvala vsem za voščila tu in tam.user posted image user posted image
Pa ve to resno, da sem SPET imela RD?user posted image

Kleo--uživaj.

Sara----Res si CARICA.
Polma, jaz si tudi sploh ne predstavljam, da bo Lovlo kdaj kaj govoril.user posted image

Sicer imamo kar pestro.
Tako kot drugod, a ni res?user posted image
Jernej uživa v vrtcu, nasploh se je začelo prevažanje v šolo, vrtec, na dejavnosti in še kakšen opravek.....

Se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
4.9.2009 20:47:15   
Anonimen
Čer.user posted image

Ja, bomo šli v Bosno in bo pot res dolga. Zato gremo tako zgodaj, da bo spanja vsaj malo več kot ponavadi v  avtu.user posted image
Kleo, uživaj na morju.user posted image

Naš otrok se je danes smejal vsem ostalim otrokom, ko so jokali eden za drugim, vzgojitelca je rekla, da ne more verjet, da niti verižnega joka ne šlivi Sara.user posted image Kot da jih ni blo tam. Pa skregala se je z vzgojitelco, ker jo je mogla dat na silo iz peskovnika.user posted image ti-ti-ti ji je kričalauser posted image

Ampak jaz pa tega Murkota tud videt ne morem nooooooooooouser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
5.9.2009 10:24:55   
lunca14
Samo na hitro vam voščim in zaželim en lep vikend,pa čeprav je deževen

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
5.9.2009 12:00:03   
Anonimen
Dober dan.

Jaz oa odkar hodim v službo, vem, zakaj tale naš forum zamira. Ker ko pridem domov ob pol petih, pojem kosilo, izkoristim čas, da sem z Lukcem, zveče sem pa enostavno preveč zmatrana, da bi računalnik sploh prižgala. Včeraj sem sicer mislila, sam je mel Lukec 40 vročine, tko da zdaj imamo še bolnika. Pa bo že.

Drugače pa, v službi je kar ok, sam je pa dejstvo, da imam dobre pol ure vožnje v eno smer - in če nazaj grede padem v gužbo, je to 40 minut in več. Veliko raje bi bila nekje bližje, pa bi bila doma vsaj 20 minut prej. Eh, pa bo že - tudi zame enkrat ena kul služba.

In kako ste kaj drugače?

kleo - kako si ti? in tvoje bejbe?
a_s - kdaj greš ti delat? a ti boš mela tud polovični delovni čas?
lunca - ste se že razpakirali?
didlinaa - ja, nimam besed - naš sicer tud govori, sam Sara je z njega učitlcauser posted image
polma - a kolo maš?user posted image user posted image user posted image
AnjaPH - user posted image user posted image user posted image  za Klementino
d.anna - super za varstvo - da nisi v skrbeh še zarad tega
RMRM - še dobr, da je Sari uspelo, drgač bi imela po moje kar težko leto - jo čist razumem
ninny - kako ste kej princeske? Ema in Maša sta prave male carice.
alea - Izabela je pa itak najbolj pridna

Hm, sem še koga pozabila? Če sem, se iskreno opravičujem, sam zdejle pa moram it, mali joka v posteljici, upam, da ni narasla vročina.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
5.9.2009 12:48:36   
lunca14
naya...........upam,da ni narasla vročinauser posted image user posted image user posted image ,glede službe,pa saj veš,da bo kmalu sanjska služba user posted image
.................kar se tiče razpakiranja,ja sem skoraj že vse uredila,še par malenkosti,tako,da večini je že,danes mimoj namontira še korito v kuhinji,potem pa si moram izbrat še štedilnik in pečico,pa bo moja kuhinja gotova,no tapravo,nobel kuhinjo dobim čez kako leto,tako pravi moj,sem rekla,da sem čist zadovoljna s to,on pa ,da mi bo naredil lepšo-ok.V pon.začnem z uvajanjem z enejem,potem je navrsti lun,sam moram priznat,da me je zelo strah,zaradi bolezni,saj se tolažim,da jih je veliko dobil že lani od eneja,tako,da bi moral bit že malo bolj imun,na to-upam.
Pa ne me grdo gledat,ker zadnje čase ne komentiram veliko,ampak,enostavno zmanjka energije,vas berem in mislim na vas,na vseuser posted image user posted image user posted image ........sej bom zalaufala v polno čez kak teden,ko nam priklopijo net,tud pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!