Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
kam odpeketala. 
Jutri ali pa v četrtek ga predam.
), pa sestra mi že od začetka govori, da je punčka, pa G je prejšnjič rekel, da se mu bolj zdi, da je punčka (sicer je bila med nogicami popkovina, ampak je rekel G, da vidi, da je sečnica ali nekaj takega bolj kratko in da je to ponavadi pri punčkah). Sicer pa bo najbolj ziher januarja
) in če bo punčka, bom kupila nekaj takega
, eh bom že zdržala zdaj bom mela pa en čist navadn telefon brez kamere in brez vsega sam za klicat da se ne bom več sekirala če mi ga kjer spet vkrade...
se je odločil da se nama ne bo javil. ker sem bolj panične sorte me je začelo biti strah da ni kaj narobe z njim in potem se mi je celo noč sanjalo da je umrl, da sem začela krvaveti...v glavnem groza!!! Ker pa se
saj vem, da je še čas, ker sem komaj v 20. tednu, ampak se mi zdi, da ste nekatere čutile ful hitro in da zdaj že skoraj vse čutite brcike tudi čez dan med gibanjem... bom zelo vesela kakšnega odgovora.
verjetno so te naše male pikice še vseeno premajhne, da bi jih čutile vedno in močno
že za nami, tako, da še malo, pa bomo že vse cartale te naše male pikice