|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 196 197 [198]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
30.8.2010 13:00:45   
košuta
Oj, oj!

Da se vam javim spet po pribljižno 100 letih...user posted image  Najprej hvala vsem za vaše čestitke in dobre želje za obe naši žverci.

Pa bravo Erin! Čestitam za lepo novičko! user posted image user posted image user posted image

Katja - držim pesti zate, da bodo rezultati dobri in boš tudi ti kmalu user posted image . Služba pa tudi ni vse, vsaj zame ne... Saj penzije itak ne bomo dobili, otroci nam bodo pa le ostali... Tudi sama sem brez službe, pa kar gre, mi tudi drugi kaj podarijo..

Bella - čestitke za obletnico! user posted image

Mi smo se povečini že "uštimali". Teo je sicer huda žverca in me je kar strah, kako bo pozimi, ko ne bo mogel bit zunaj večino dneva. Ko je zunaj, nanj zdaj pazita tast in tašča in ful rad "pomaga" pri delu na njivah in travnikih. Lidija je pridna pupa, ona bi kar spala (Čisto nasprotje Teodorja...), pa jo pogosto zvija, bogico. Včasih res že ne vem več, kaj bi sploh lahko pojedla, da je nebi... Eh...
Ratujem rahlo depresivna, ker že tri tedne nisem bila nikjer (samo v hiši, ki je na samem), še na poštenem sprehodu ne... Sem se tri dni veselila, da bomo šli včeraj se malo pokazat h babi in dediju (moji familiji), pa je "spet" prišel en obisk, nenajavljen... Mi pa že oblečeni... Bi se najraje zjokala...user posted image user posted image  
Dobra novica - napredujemo z našim stanovanjem in že pridno izbiram pohištvo ( po netu in katalogih ogledujem), samo moram videt v živo preden kaj kupimo... Pa še ne upam sama z malo v trgovino, komentarji bodo itak tudi čez en mesec.

No, mala je postala lačna, zato moram nehat. Pa upam, da se bom hitreje spet javila - če bo ta naš pre**** net delal...  

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
30.8.2010 14:55:49   
gajka
Rok spi že 2 uri, Zara pa malo drema, malo bedi. Smo bili dopoldan zunaj, ker Roka ni bilo več notri za prenašat, dežno prevleko na voziček, Roku palerino in smo šli malo do strica, tam je Rok moral vse traktorje in prikolice preverit, večkrat(!) user posted image .
Sem naročila par artiklov pri Nextu, da vidim, če se bo obneslo. Majice sem vseeno vzela 3-4, ene hlače in trenirko 2-3, pa še eno trenirko 3-4. Če bo preveliko, bo pač kasneje nosil. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
30.8.2010 15:16:34   
Erin
oj punce! še 1x hvala za čestitke =)

Kot prvo HVALA gajka za nasvetuser posted image

Katja - držim pesti da bo bris okuser posted image user posted image

Zoja Miša - ma ni blema, se bomo že stisnli, sej se mamo rad ;).. hehe, šalo na stran, v
sobici bosta po porodu tilen in G., jaz in dojenček pa v dnevni, ko bo kako leto star se pa
oba otroka selita v sobico, mi2 pa v dnevno, drugače ne gre.

bella - držim pesti za izpituser posted image kar se tiče novega dela naše teme pa velja, bom takoj uštimala..
A je še katera na preizkušji za novosti na RR... men je tko čudn pisat, sem kr zmedena, je
pa fajn, k vam lahko en fajn komad sem pripopam =)




_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
30.8.2010 15:23:55   
Erin
Punce, GREMO!!! Selimo se....


user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
30.8.2010 17:06:29   
Vilika
Hejla!

Se vam malo javim ... me stiska, stiska, tako kot ostale katerih malčki grejo prvokrat v vrtec user posted image .

Zadnje čase na polno dogaja - Videk je imel 2 leti, jaz pa 30 user posted image - in so ble  2 fešte za pripravit, vmes smo skočili na morje, priprave na vrtec, ni da ni..
Sva bila z vidkom na internem sestanku v vrtcu in mi je všeč lokacija vrtca, vzojiteljici sta naredili dober vtis, prijetna skupinica (14 otrok od tega 5 novinčkov, pretežno deklice, ki jih naš obožuje) Ni mi pa všeč sam vrtec - malo je dotrajan user posted image - upam da to ne bo igalo prevelike vloge in se bomo lepo imeli.

Nekaj komentarjev za nazaj, sem preletela kar nekaj strani (v 2veh dneh user posted image )

Kahlica - Vid je enkrat aprila šel kar sam nanjo, potem smo jo 1 teden prakticirali na polno, potem pa ene 14 dni ni bila zanimiva in nismo nič težili... v maju pa smo bili na morju in po tistem je hodil dokaj redno lulat - z manjšimi izgredi  (smo imeli skoraj vsak dan kaj polulano - se je zamotil v igri in pozabil), pa opominjat ga je blo treba ar naprej... Zdaj pa že 2 meseca lepo lulamo in 1 več kot mesec tudi kakamo v kahlico - vendar samo čez dan. Sam prosi za oboje - reče 'mami lulu boš' user posted image .
Ponoči ima še vedno pleničko - je včasih suha včasih pa polna, tko da ne vem če naj jo ponoči ukinem.

Govor - naš je čisto po meni - klepetulja user posted image . Že lep cajt vse pove. Včasih mu kar rečem naj bo malo tiho, ker enostavno ne morem mislit, kr naprej nekaj naklada ... Naprimer v avtu - 'bagi biu mami ves' pa sem tiho in še ekrat 'les bagi biu mami' pol pa recem aha ,ja ,bla bla, takoj zatem 'mami punto'' aha 'mami lena lucka' čeprav je rdeča user posted image , potem kriči 'mami voziii' če ustavim in čakam na križišču 'babiki gemooo' če peljem mimo babikinga bloka.... v glavnem včasih že skor pozabim kam sploh grem user posted image In ja - tudi naš že dolgo pozna velik velik avtomobilov - ne po znamki, po imenu - pa včasih zameša clio in megane, pa včasih bravo in punto... itd

Mere - ufff mi pa smo napredni - prejšnji teden na sistematskem je pokazalo 18 kg user posted image in 96cm (v nogice se je potegnil fuuul, čeprav zarad kg ne izgledajo nevem kako dolge user posted image ), št stopalca je pa 25. Številke oblačil imamo pa kar 104 večinoma.

Telovadba - jaz sem za. Če bi blo po mojem bi ga tud dala povsod, ne želim ga pa silit. Tko da zdaj je naprej vrtec, ko bomo top prebrodili pa imam namen ga čez zimo vpisat na neko telovadbico, sploh ker bo bolj notri in da se malo zlaufa. Pri nas je mislim da 2x tedensko 30 evrov na mesec.

hahaha - joj je naš tamau smešen, hahah
evo ravno zdaj je šel user posted image na stranišče in reče - 'ges lulat oti', 'mas lulek', 'si fant' . jao - sem mu morala zadnič vse razložit ko mi je na stranišču rekel - mami daj lulek not. Evo kako je hitra ta naša mladina.


< Sporočilo je popravil Vilika -- 30.8.2010 17:07:27 >


_____________________________

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 196 197 [198]
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 196 197 [198]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?