malcekvita
|
čestitke vsem za prve zobke! In Sonček kaj zdej si , ali nisi ? Midva kar kondome uporabljava, jst nočem kontracepcije zarad dojenja. Naš Jakob je danes tudi skoraj cel dan prejokal, kosilo sem komaj skuhala, se mi je vmes še vse prismodilo, da sem morala prestavit dobre ostanke v nov lonec . Potem pa seveda z nisva mogla v miru pojest, ker Jakob ne bi bil sam, sem ga morala vzet v naročje intako jest. Pa je sledil z očmi vsaki moji žlici, da sem mu morala na koncu odpret bananino kašico, pa je ni hotel. on bi tisto, kar mamica papca. pa sem vzela njegovo žličko s kašico se nardila, kakor da sem zajela v svojem krožniku, si nesla žličko k ustom, on pa spet glavico obračal za žličko, ja pol je blo pa dober, k je mislu, da je tisto kar mami papa . običajno ni tak jokavček kot je bil danes, najbolj mi pa grejo na živce sosedje, ki komentirajo, danes pa veliko joka, ane? Jaaaaaajme, to mi komentirajo tisti, ki svojega življenja nimajo urejenga