|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
27.8.2009 12:55:05   
živa
O, kako lepo vas je brat - je konec dopustov, kaj user posted image ?

skuštrana, ti si carica!!! user posted image

2ursae, nisem dobila ZS.

Imam veliiiiko dela v službi, zato samo na hitro. Naslednji teden grem v Srbijo, potem pa začnem čvergija uvajat v vrtec, pa večjega najbrž tudi, ker je imel zdaj dva meseca počitnice user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
27.8.2009 23:57:25   
VANILI
Ojmamčice!

Bom pa šejaz par besed napisala.

Moj dragi je odšel na triglav, vrne se v soboto, tako da kraljujemo v troje.

moja služba - na koncu vseh kolobocij vendarle delav v oš kot psihologinja, kar mi je zelo ok ta hip.

Živa gre v 1.razred, teo bo se še pri tašči pazil, kokr bo mogla sledit temu živemu popru. Jaz česa takega nisem doživela še... npr. zečer smo bli na enih bobnih, poredstavi oz. koncertu, je šel teo kar plesat spredaj, nič ni iskal svojo mamico!! popoldne smo šli v knjigarno oz, papirnico po še kaj, sta oba prebirala knjgice tačas, pa teo zgine nenadoma. "Mami, pusti ga, tu je, kaka!" In res, skril se je v čošak med revije in - kakal. In se ne da motit, je vzel revijo v roko in izjavil: "Mami, tete tata, pejttan!" Ja kaj pol naj?? valda sem počakala, da se je dečko v miru posr**!!

torej mi sene mislimo odvajat pred pomladjo od plenic, ker enostavno se mi še ne zdi čas. Saj pove, ko kaka, a ne bi on šel a kahlico, prav odklanja, zavlče se v kak kot in hoče imeti mir. Pa tud prav. Ko je nagec bil te vroče dni, je že poštudiral, kako mora držat lulčka, ko lula. In se miu je ful fajn zdelo, ko je z lulanjem "risal! po stebričku:))

ker je skos hotel nosit ruzak, smo mu kupili mali ruzaček od mojstra boba in zdaj ga non stop nosi. Ko smo pakirali za čez vikend, je videl živo in še sam zlagal v svojga igračke joj kok lepo videt :)

drugač zaspimo ob dojenju, seše ogromno doji, v bistvu bolj crklja, edino ponoči res pije, ker slišim, kako golta. Saj je res vroče, pa rabi pit. Ne me prašat, zakaj mu ne dam vode. Ne vem, po moje se še nisva odločla za prenehat. no prej sem mu dala na eni joški, pol sem ga pa odklopila in je hotel še, pasem ga stisnila k sebi in mu rekla, da je dost, da ga mam zeo rada, ga božala, on je tulil, jokcal, a na koncu se je vdal ... mi je bilo malo hudo, a ga probavam navadit na drugo obliko zaspanja, počaaaaaasi. saj vem, nehala bom dojit šele takrat, ko se bom saam 100% odločila za to...

drugega ni nič posebnega za poročat.

Ja, gripe se bojim,skrbimo za higieno in močno upam, da se ji bomo ognili. Cepili proti navadni se nismo, proti tej, če ne bo 100% varno, pa itak da ne... no vsaj v nečem sreča,da ne živimo v velikem mestu!!

zdaj pa grem - pospravljat.

lahko noč vsem!!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.8.2009 9:58:33   
*kinnie*
En pozdravček še od mene user posted image

Skuštrana, joj kako se lepo bere to o Lizi in Arsenuuser posted image ....pri nas sta občasno najboljša prijateljčka,...določen čas pa hmmm raje ne pišem heheh, ampak čeprav je Žan manjši...nikoli ne ostane ničesar dolžanuser posted image

Gripa
: jaz nisem za cepljenje in sem podobnega mnenja kot Janja-javni sektor bodo zopet potunkali kot poskusne zajčke....upam, da se mi ne bo treba cepiti....drugače pa sploh ne razmišljam o gripi....

A gre katera v nedeljo v Arboretum?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.8.2009 14:56:50   
janja
Men je pa tako vroče. Komaj čakam, da grem domov. Andraž je danes zadnji dan v vrtcu. V torek gre v 1. razred. No, pa bomo odprli novo poglavje.

Prav smešni so ti naši oktoberčki, kako čvekajo. Urban sicer bolj malo govori. Zdej smo vsi mama, reče pa tudi baba, dedi, dudu (duda), bombo (bonbonček), če mu je kaj všeč vpije jaaaa. Skratka pestro. Kadar sta mulca skupaj, pa se preganjata, vpijeta, smejita... nikoli nam ni dolgčas.

2ursae - samo toliko...men je P rekla, glede raznih cepljenj, da če ni res nujno, potem je bolje otroka ne cepiti. Ker vsako cepivo je le poseg v njegovo telo in vsakič znova vprašanje kako ga bo telo preneslo.

kasija - nisem ti še čestitala, ker si dobila vrtec v bližini. No, upam, da ti ga uspe dobiti še bližje.user posted image

Zdej pa grem. Pa pa.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.8.2009 19:38:51   
mama06
Kasija pozdravljena, te vidim, da si goruser posted image user posted image

*kinnie*
mi gremo v arboretum - upam, da bo vreme OK, sicer se ne bomo vozli tako daleč. A tudi vi greste?

VANILI - ne se sekirat zaradi dojenja, jaz se prepričujem že pol leta, da počasi bova pa zaklučila, amapak še tudi nisem pripravljena. Naš se doji zjutraj in zvečer, ponoči pa si sam postreže z vodouser posted image . To ga je pa dragi navadil

Že odštevam dneve do dopusta - še en teden...., amapak tudi to bouser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.8.2009 21:04:24   
Kasija
mama06 pa sva se zgrešili user posted image

kinnie mi bomo mogoče šli v arboretum v nedeljo Ša kdo? se vidimo upam...

janja nisem vedela, da ne smeš vozit avto,. a ti zdravila ne morejo pomagat?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.8.2009 19:28:38   
10ka
arboretum -mi imamo tudi plan, da gremo jutri tja. seveda, če se bo kaj zjasnilo do takrat.

odvajanje od plenic - v zadnjih treh dneh sta bili samo dve manjši nesreči, pa še to zato, ker je nismo dali na kahlico dovolj hitro. pri kakanju se edino pojavi problem, ker bi ona včasih to delala stoje user posted image , tako da tukaj bo treba še nekaj privajanja. v vrtcu (gre tja 1. septembra po skoraj 3 mesečni prekinitvi) so rekli, da bo tam komot brez pleničke, samo naj prinesemo veliko za preoblečt. jaz sem pa ful v dvomih. v ponedeljek sem ji vzela pleničko in po prvih dveh dneh načeloma ni bilo več problema. v bistvu smo probali bolj tako, za hec. zdaj imam občutek, kot da to nekaj forsiram otroka, pa mi noben ne očita oz. ne postavi nasprotnega mnenja. očka, tašča, vzgojiteljica - torej vski, ki se morajo poleg mene z nesrečami ubadati, čisto podpirajo idejo brez pleničke. jaz pa ful nisem prepričana... kar malo dvomim, da je prav trenutek.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.8.2009 20:57:13   
valči
Zdravo!

Morje konec,bilo kratko,za otroke lepo,midva sva zbolela,jaz tri dni nisem šla v vodo,mož dva dni.S tem,da je mož vročino odležal,jaz pa tri dni vročine pregurala z vsemi tremi,kuhanjem,plažo.Z več kot 39 sem kuhala kosilo,jaz sem mislila,da bo me pobralo,sem se kar tresla.Lekadole sva jedla...Kaj češ,nimava sreče,glavno,da so otroci uživali in da je bilo vreme...

Nina je OK od pikov,le boji se grzovito vsega,kar leta in plazi-še mravljic revca moja mala.Ja,grozno je bilo,k sreči je vse tako,kot mora bit.

Na morju sva se odločila,da jo odstavim od zize,namreč ipično je jokala,skoz bi vlekla,za uspavanje dolgo,dolgo...So me že tako zize bolele,da ko sem šla v morje,so me pekle.In v ponedeljek smo zaključili.Bilo je težko,samo sem se odločila,da res več ne rabi.Sva ji rekla,da mleka ni več,so gs čebele spile in nio ni več,kot dude ne.Saj vem,da je preveč zgubila,samo uspavanje ni več problem,niti nočno zbujanje.Malo pojamra in zaspi nazaj.Je veliko lažje sedaj.

Pa pleničke več ni čez dan,že 5. teden,vsega se je odvadila.Prav ponosna sem na njo,da je tako pridna.

Tiste hlačke za odvajanje-jaz jih ne bi.Ker pač malo več gatic in krartkih hlač v začetku,pa je.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
30.8.2009 21:49:12   
mama06
Zdravo,

take močne zasedbe tu gor pa nisem več vajenauser posted image

Arboretum - smo bili danes in je bilo prav fino. Domov smo se vrnili malo po šesti zvečer, odšli pa zjutraj ob 9:30. Smo bile tri družine in vsi trije malči so bili letniki 2007, tako, da so se prav lepo ujeli. Glede na to, da naš mali mora popoldne spat najmanj 2 uri in je tam v vozičku (ki smo ga btw uporabili po več kot enem letu) spal slabih 40 minut, bil ful dobre volje. Edini problem se je pojavil popoldne, ko smo šli v eno gostilno na kosilo, pa je imel pleničko na sebi, ampak ni mogel kakat v njo, ker ni več navajen in mu je za en grahec ušlo, je tako jokal, da sva šla v avto se kao preobleč, saj sem milsila, da je pokakan, nakar me lepo prosi mami lula, pa ga dam v vinograd in mali komaj čakal, da se pokaka. Moj lupči, se mi je tako zasmilil, ker je tako lepo držal in ni kakal v pleničko. Očitno ga že motiuser posted image

Lepo se imejte jaz pa že štejem dneve do dopusta, ker sem ga resnično potrebna.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
31.8.2009 7:27:39   
10ka
evo vsi (zaenkrat) še spijo. mi smo bili tudi včeraj v arboretumu in je bilo res fajn. je pa v senci že kar mrzlo. med dojenjem pod enim drevesom me je fino prepihalo.

tjaši se je vnel komarjev pik na nogi, je čist vijolčen in vroč. seveda po murfiju je njena pediatrinja na dopustu, pa njeno nadomestilo tudi. jutri pa prvi dan vrtca user posted image upam, da mi bo v našem zd danes vseeno uspelo dobiti kakšnega pediatra.

evo, ena se že zbuja...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
31.8.2009 13:28:28   
pingi
Živjo punce!

Se spet malo oglašam, še vedno 2 v 1user posted image
Naši bejbi se nič ne mudi na svet; očitno čuti, da mami malo cvika glede porodauser posted image  Kr neki.

Včeraj smo bili pa na enem skavtskem pikniku v Kočevskem rogu in me je totalno prešejkal po tistem gozdnem makadamu, pa vseeno očitno ni imelo kakšnega hudega učinka na moje porodne potiuser posted image  Bo že, ane.

Punce, a se spomnite, kako je bilo vsako leto preden se je začela šola? Zavijat zvezke, pa torbo kupit, pa copate...
No, zdaj pa nekatere že svoje otroke vozite v šolo..

Malo nakladam, tako da grem raje malo počivat dokler Jaka še spi.
Vreme se je pa tako lepo uštimalo, da je prav veselje. Pa ponoči ni več vroče.
Rajsko!user posted image

Vsem želim lepe prihajajoče dneve! Ko bo pa kaj novega, pa itak sporočim.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
31.8.2009 20:30:20   
valči
pingi,mislim nate,porod pa bo itak hiter in lep,z lepim darilcem na koncu.Srečnouser posted image

Ja,naše tri jitri peljem,po počitnicah,ki so jih imeli,punci v vrtec,sina v šolo.Že komaj čakajo družbe svojih prijateljčkov.Ja,danes sva zvezke in učbenike zavila,copate in opremo,pa nova torba.Joj,moj mali otrok,ni dolgo,ko je bil še doječek,sedaj pa že šolarček...

Vse ostale,mejte se pšrav lepo,glede cepljenja samo to napišem.
Ulla,popolnoma se strinja s teboj,do pike,ker tole meni tako smrdi,gre ser za redčenje...Saj,če tioste linke,ki sio jih pripopala,greš malo na big brother-big face,malo videe poslušaš,ti je vse jasno.Naju to zelo zanima,moj že preveč ve.O čipiranju ljudi,ki bo v prihodnosti,od narejenih bolezni,ki jih v laboratorijih naredijo,joh preko takšnih cepiv pošljejo med narod.Grozljivka,ki se je in se bo vedno dogajala.Taglavni bankirji bodo uničili...Eh,ni mi za to pisat tu gor,da vas ne spravim v depro.

Samo,ko eno stvar zveš,kpaš dalje,kot moj...Ni to dobro.Bolje,da ne veš.

Ja,noči so hladnejše,dnevi prijetni,poletje gubi svojo moč.Pridne mi bodite,lep 1. september jutriuser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
1.9.2009 21:14:23   
Ulaa
pingi:  se malo pa bo, a ne? Ti zelim en lep, hiter porod in eno krasno diseco bebico.

No kako je bilo danes? Prvi crvi?! Ce ne drug, je bila Ziva od Vanili?

Mi smo ze cist not ampak me vsako leto presine misel: a je ze konc pocitnic? Pa kok velikega mulca imam ze. No baje je vse po starem, se razradnicarko ima lansko.

A se lahko malo pohvalim??  Vzojiteljica in pomocnica od N sta se s tem tednom vrnili z dopusta. In ker sta super, sta se takoj strinjali, da ce je doma v gatkah, da bo tudi v vrtcu. In sedaj je bil 2 dni tudi tam brez plenic (razen za spanje) in je bilo vse o.k. Potem pa smo se zmenili, da bi probali se dudo dat stran, ker jo ima poleg nasega samo se eden v skupini (je pa res da sta najmlajsa) in je danes ze drugi vecer, in prvi dan v vrtcu, ko je zaspal brez dude. Moj mali skrat user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
1.9.2009 21:21:48   
2ursae
kasija in majoli, nekaj sem vama še dolžna odgovorit o Zavali, predvsem tebi, kasija, ki si me spomladi spraševala, kam se splača it na Hvaru pa sem ti rekla, da takega prostora, kot ga iščeš, ni, čez par tednov sem pa vzdihovala nad Zavalo, kolk je tam lepo. Skratka, da veš, da ti je nisem že spomladi priporočila zato, ker si ti iskala ne le lepe plaže, ampak tudi bližino mesteca, večernega dogajanja. Zavala je naselje apartmajev ob lepi plaži. kaj pa tam počnejo zvečer pa nimam pojma - tam ni lokalčkov s sladoledom, ni rive, če hočeš kaj takega greš v avto in v Jelso (20 min vožnje). sam tko no, da ne boš mislila, da sem čudna user posted image , pa tebi Majoli, da veš, da gre le za res lepo pokrajino, za bolj dinamično dogajanje pa je treba v avto in na pot user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
1.9.2009 21:22:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

No kako je bilo danes? Prvi crvi?! Ce ne drug, je bila Ziva od Vanili?

jasnin Alan user posted image . kako je bilo, punce?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
1.9.2009 22:19:04   
valči
2ursae,ja naš prvošolček že spi.Kako lepo je bilo,lep sprejem in vse krasno.Še čarovnik je nastpoal.Kako zrastejo hitro!Prehitro.Kdaj gre tvoj sine-Anže,drugo leto?
Kako kaj študij,si proti koncu?

ulla,bravo za brezpleničarja,je fajn,ne?
Naša Nina se je v vrtcu po 12 dnevih doma kar dvakrat polulala v gatke in enkrat pokakalauser posted image Doma pa ok!user posted image Najbrž rahel stres.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
2.9.2009 21:35:29   
majoli
2ursae, hvala za podrobne informacije glede Zavale.

valči, klanjam se ti. Ti si meni en tak vzor, taka pridna, pozitivna, srčna, pogumna, ful faca! Tvoji tamaučki imajo super mami!!!!Pa upam, da bodo naslednje počitnice do vaju z možem bolj prijazne.

Maks je bil danes 2. dan v vrtcu. Včeraj je bil tam dve uri, ves čas je bil zraven mož in vse je bilo ok, celo brez pleničke je bil. Danes ga je pa za pol urice zapustil in je ful jokal. Jutri naj bi ga peljala jaz malo pred osmo in ga pustila do 11.30. Jao, jao, ne vem kako bo šlo. Me itak zvija že od torka in mi je ful mučno tole uvajanje. Maks pa ne sme tega nič začutiti...

V službi (šoli) smo že na polno začeli in me že ful boli križ, skoraj sem že brez glasu, že jemljem C vitamine, ker se slabo počutim... Kako je fajn bit na počitnicah user posted image . Ma ne smem se pritoževati, a ne valči!?

Lepo se mejte!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
2.9.2009 22:14:56   
mama06
Punce, še 2 dni pa na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam

vrtec in uvajanje - naš mali in še ena sta ostala edina iz stare skupine in njima so se pridružili najmanjši črveki, ki jočejo še 100/h. Se mi prav smilijo. Pa me je vzgojiteljica opozorila, da zna bit malo krize tudi pri njem, saj bo vse drugače, drugi otroci, jok,....Ampak danes, po dveh dneh, veselo pove, da našega malego jok sploh ne gane (medtem, ko punčka iz stare skupine, ki je prav tako ostala ful joče), da se sam lepo igra, mrtvohladno je in se ne pusti motit. Je ženska tik pred penzijo, pa je dejala, da kaj takega pa še neuser posted image user posted image .

vrtec in pleničke - opažam pa, da ta teden, odkar so novi in jokavi otroci/dojenči ima v vrtcu več nesreč, saj je brez pleničke, ampak se za to ne sekiram, ker se je pač malo šoka vseeno moralo nekje pokazat. Domov dobim ene mokre hlačke in to je to.

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.9.2009 14:41:01   
sanwebdra
Kaj naj rečem, Julija je zlato dete, lula in kaka doma in v vrtcu in odkar je v vrtcu (zdaj že 2. teden) še nobene nesreče. Ne moreš verjet. Bravo mala.

Sicer pa je šla z nekaj svojimi sošolci v ta večjo skupino (ločili so jo od njenega lubčkauser posted image , pa saj ne vem al je to za pozdravit al neuser posted image ) in je spet najmlajša. Kar se mi zdi super, ker se res veliko nauči in nas včasih tako preseneti, da se samo spogledamo. Je zelo vljudna (hvala=hala, prosim=posim, izvoli=iđvoli) in kar naprej poje. Pozna že veliko besedil, čeprav ji melodija prej ostane v ušesu. Potem pa se trudi povezati besedilo z melodijo in je tak smešna, ko kakšno besedo spusti oz. se je spomni, po melodiji pa ve, da mora bit tam še nekaj, pol pa kar nekaj zamrmra. Super sladko.

Sicer pa, a se že kaj pripravljate na 19.09.?
PRIJAVE, da vas malo spomnimuser posted image  (posebej Mariborčanke):
Srečanje desetk, Maribor, 19.9.2009, ura ?(povejte tiste, ki se boste najdlje peljale):
- janja
- majoli

- sanwebdra

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.9.2009 15:48:49   
2ursae
klaudija, borovi podatki:

22meseca. 91 cm in 13,5 kg

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
4.9.2009 17:57:59   
*kinnie*
ojla

Da se malo javimuser posted image , Imam celo malček časa, ker mala dva gledata smrkceuser posted image .....

Mama06
, lepo se imejte na dopustu in maximalno uživajte!!!!

1. razred: Anja je navdušena šolarka....je šlo zaenkrat brez kakšne krizice, edino malo je jezna, ker jo ne pustim v popoldanskem bivanjuuser posted image .....o uničenih potrebščinah pa raje ne pišem....

Žan  sedaj ko sem na porodniški ne bo v vrtcu, pa se nič ne pritožuje....se je kar malo razvadil lump, ko sva dopoldneve sama....ko ni sestrice zraven se čisto umiri, lepo igra,....tako da...naj trajauser posted image ... začel je zelo velikoooo govoriti, seveda v svojem jeziku, se revež včasih tako trudi, da bi nam kaj povedal,

Srečanje: žal žal nas ne bo.....upam, da se do takrat zgodi kaj konkretnegauser posted image .....

Živa
, luštno je bilo poklepeteti, oglasi se še kaj!

Nič, grem še malo pospravljat, lepo se imejte!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
4.9.2009 21:35:14   
mama06
*kinnie* te kar pogrešam tu gor. Da bi kaj pojedli in spiliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa lepo, da ste tako uigrani in držim pesti, da bo porod čim lažji in hiteruser posted image . Pazite naseuser posted image

drobižek vidim teuser posted image . Se lahko tudi oglasiš, ne samo berešuser posted image user posted image

trma - pri nas je v polnem razcvetu in je imamo za izvoz. Se kar vrže na tla na trebuh in dere. Pa sem ga danes zjutraj v vrtcu čakala, da ga je počasi začelo minevat, vzgojiteljica in pomočnica pa v šoku, saj je baje pri njima tako priden in sploh nista mogli verjet, česa je sposobenuser posted image user posted image user posted image . Sem tačas pač malo poklepeta z njima, da se je mali odločil it v skupino.

Evo punce, jutri odhajamo na dopust, vreme pa za enga user posted image . Ampak bo že nekako. Lepo se imejte, če bom pa imela internet, se pa sigurno javim.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
5.9.2009 11:08:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

*kinnie* te kar pogrešam tu gor. Da bi kaj pojedli in spiliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image
ampak nič ne bo s pojedino user posted image user posted image ...odkar nimam več rednih obrokov na RR, sem celo shujšalauser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.9.2009 9:24:53   
2ursae
joj, mačke, zdaj vidim, da sem edina dobila sms od naše pingi, ki sporoča, da ...

fanfare prosim .....

... je v petek, 4.9. ob 22.46 jaka dobil sestrico Majo, 3300 g in 53 cm. Obe sta fajn in se veselo cartata user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.9.2009 10:27:08   
*kinnie*
Pingi,  čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?