VANILI
|
Ojmamčice! Bom pa šejaz par besed napisala. Moj dragi je odšel na triglav, vrne se v soboto, tako da kraljujemo v troje. moja služba - na koncu vseh kolobocij vendarle delav v oš kot psihologinja, kar mi je zelo ok ta hip. Živa gre v 1.razred, teo bo se še pri tašči pazil, kokr bo mogla sledit temu živemu popru. Jaz česa takega nisem doživela še... npr. zečer smo bli na enih bobnih, poredstavi oz. koncertu, je šel teo kar plesat spredaj, nič ni iskal svojo mamico!! popoldne smo šli v knjigarno oz, papirnico po še kaj, sta oba prebirala knjgice tačas, pa teo zgine nenadoma. "Mami, pusti ga, tu je, kaka!" In res, skril se je v čošak med revije in - kakal. In se ne da motit, je vzel revijo v roko in izjavil: "Mami, tete tata, pejttan!" Ja kaj pol naj?? valda sem počakala, da se je dečko v miru posr**!! torej mi sene mislimo odvajat pred pomladjo od plenic, ker enostavno se mi še ne zdi čas. Saj pove, ko kaka, a ne bi on šel a kahlico, prav odklanja, zavlče se v kak kot in hoče imeti mir. Pa tud prav. Ko je nagec bil te vroče dni, je že poštudiral, kako mora držat lulčka, ko lula. In se miu je ful fajn zdelo, ko je z lulanjem "risal! po stebričku:)) ker je skos hotel nosit ruzak, smo mu kupili mali ruzaček od mojstra boba in zdaj ga non stop nosi. Ko smo pakirali za čez vikend, je videl živo in še sam zlagal v svojga igračke joj kok lepo videt :) drugač zaspimo ob dojenju, seše ogromno doji, v bistvu bolj crklja, edino ponoči res pije, ker slišim, kako golta. Saj je res vroče, pa rabi pit. Ne me prašat, zakaj mu ne dam vode. Ne vem, po moje se še nisva odločla za prenehat. no prej sem mu dala na eni joški, pol sem ga pa odklopila in je hotel še, pasem ga stisnila k sebi in mu rekla, da je dost, da ga mam zeo rada, ga božala, on je tulil, jokcal, a na koncu se je vdal ... mi je bilo malo hudo, a ga probavam navadit na drugo obliko zaspanja, počaaaaaasi. saj vem, nehala bom dojit šele takrat, ko se bom saam 100% odločila za to... drugega ni nič posebnega za poročat. Ja, gripe se bojim,skrbimo za higieno in močno upam, da se ji bomo ognili. Cepili proti navadni se nismo, proti tej, če ne bo 100% varno, pa itak da ne... no vsaj v nečem sreča,da ne živimo v velikem mestu!! zdaj pa grem - pospravljat. lahko noč vsem!!!!