|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
24.8.2009 22:04:01   
janja
srečanje - torej rečemo kar dokončno, ker komentirate itak ne kaj preveč - MARIBOR (mariborčanke posrbijo za luštno lokacijo - mislim, da so jo že našle), V SOBOTO 19.9.2009. S seboj imejte tisto kar boste jedli, pili,...pa ne pozabite na dobro voljo. Upam, da bo tudi vreme lepo. Mogoče je nekaterim predaleč, ampak mi (3-je) pridemo, pa četudi z vlakom (zaradi narkolepsije žal ne smem voziti avta). Če bo pa ati zraven, pa pridemo z avtom.

cepljenje - ne vem kako mnenje ima o tem Jasna, ampak jaz sem slišala marsikaj okrog tega. A se je katera mogoče že kdaj cepila proti navadni gripi? Jaz jih poznam kar nekaj, ki so še isto sezono potem zboleli za gripo. Glede nove gripe pa so namigovanja, da cepivo sploh še ni dovolj preizkušeno - zato pa hočejo, da bi se v javnem sektorju obvezno cepili (enega poskusnega kozla morajo najti)! Ne vem, odločite se same, jaz sem glede cepljenj tako tako. Če res ni mus, raje ne.
Vidim, da me je že Ulaa prehitela...se strinjam z njo.

kasija
- user posted image

Zdej grem pa spat. LN user posted image

< Sporočilo je popravil janja -- 24.8.2009 22:05:23 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.8.2009 22:46:21   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Pa a ti to resno, da bi iz mulcev ikebane delala??

hmmm, sori, če se ne strinjaš z mano, ampak na tak način pa res ni treba user posted image

a si kdaj pomislila, da je ta antipropaganda prav zato, ker cepiva ni dovolj za vse in da ljudje ne bi delali panike? Itaqk nameravam vprašat P, o cepljenju pa tud sama nisem razmišjla, minister za zdravstvo mi je pa antipatičen in s takimi izjavami je sploh čisto adijo. Ljudje se bojijo za svoje otroke (ok, ti se ne, moj mali je pa zelo podvržen pjučnim obolenjem), pa jim prepove dostop do cepiva, ker ga bo raje porabil zase in za svoje. naj povem, da bodo na Švedskem (ki je zame nek vzor urejene države) cepili vsakega otroka, če bodo starši to želeli.

Moja2 pa do nadaljnega spoh ne bosta šla v vrtec, oz bosta šla predvidoma januarja, ko se odpre vrtec vnaši občini, takrat bomo pa že videli, kaj in kako s to gripo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
25.8.2009 13:07:47   
Kasija
gripa se je tudi zelo bojim. sem kar vesela, da smo zdaj v vrtcu v manjšem kraju z malo skupinami, morda bo zato manj možnosti okužbe. čeprav potreben je le en bolan...  pa oboji stari starši veliko potujejo in tako tudi doma ni odveč biti pozoren. cepila pa ne bom. moja mami je ena od tistih, ki so se cepili enkrat in takrat je edinkrat dobila gripo. ne verjamam v preveč cepiv, sem bolj za tista obvezna in konec.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
25.8.2009 16:05:29   
10ka
valči user posted image samo da se je dobro končalo. javi kaj, kako ste zdaj.

srečanje -
dvomim, da nam bo uspelo. katja je še majhna in je nočem preveč matrati z vožnjo v avtomobilu.

odvajanje od plenic - sem se pogumno lotila odvajanja in jo včeraj dala v gatke. pa je bil v dveh dneh kar veliko "nesreč". če do petka ne bo kakega izboljšanja bo pač šla nazaj v pleničko.

gripa - me je tudi strah. če bi bilo mogoče, bi dala cepit sebe in user posted image , da ne nalezeva otrok (mogoče tjašo če bi P to priporočila). ko / če bo gripin bum, bomo vzeli tjašo iz vrtca in pazili na higijeno kot priporoča IVZ. kaj več se verjetno ne da narediti.

< Sporočilo je popravil 10ka -- 25.8.2009 16:06:16 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
25.8.2009 18:12:59   
drobižek
Klaudia - enkrat zadnjič si pisala o enih hlačkah, ki ne premočijo. Kje se jih da kupit?

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
25.8.2009 20:25:24   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

odvajanje od plenic - sem se pogumno lotila odvajanja in jo včeraj dala v gatke. pa je bil v dveh dneh kar veliko "nesreč". če do petka ne bo kakega izboljšanja bo pač šla nazaj v pleničko.

Nočem biti pametna,a je to malo premalo cajta ,daj ji vsaj 3 tedne ,tako je bilo pri nas 1 teden - 2-3krat preoblačenje dnevno, ostalo smo polovili po mimiki-povedala niti približno nič
2 teden - smo že zgruntali njene ure -posledično nesreč skoraj nič
3 teden - čudežno pove : lulat user posted image ,zdaj si sama prinese kahlico,če smo zunaj začne slačit hlačke......vglavnem vedno da znak in smo brez nesreč

Ko sem ji plenico slekla pa sem se prvo pri sebi odločila da je več čez dan nikoli ne oblečem , prvi teden smo se tako izogibali trgovin ,v avtozic sem dala podlogo in pač v torbo vsaj 2 hlač ,pa resnično ni kazala znake da je pripravljena na odvzem plenice ,enostavno pokapirajo,ko občutijo parkrat mokro rit

GRIPA - se je bojim in sem se že zasrala eni od kolegic ,ki je bila v Grčiji ,ker sem jo odkrito prosila za distanco 7 dni......pa me je gledala,ko da sem iz lune padla.....itak sama vem da kaj dosti res ne morem preprečiti ampak glih namerno pa sebe ne misli izpostavljat še manj pa otroka.......cepljenj pa se bojim ko user posted image križa ,sama se nisem dala nikoli in tudi nisem še nikoli zbolela user posted image

Srečanje torej bo user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
25.8.2009 20:50:08   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Pa a ti to resno, da bi iz mulcev ikebane delala??

hmmm, sori, če se ne strinjaš z mano, ampak na tak način pa res ni treba user posted image

a si kdaj pomislila, da je ta antipropaganda prav zato, ker cepiva ni dovolj za vse in da ljudje ne bi delali panike? Itaqk nameravam vprašat P, o cepljenju pa tud sama nisem razmišjla, minister za zdravstvo mi je pa antipatičen in s takimi izjavami je sploh čisto adijo. Ljudje se bojijo za svoje otroke (ok, ti se ne, moj mali je pa zelo podvržen pjučnim obolenjem), pa jim prepove dostop do cepiva, ker ga bo raje porabil zase in za svoje. naj povem, da bodo na Švedskem (ki je zame nek vzor urejene države) cepili vsakega otroka, če bodo starši to želeli.

Moja2 pa do nadaljnega spoh ne bosta šla v vrtec, oz bosta šla predvidoma januarja, ko se odpre vrtec vnaši občini, takrat bomo pa že videli, kaj in kako s to gripo.

Oprosti, ni bilo misljeno zaljivo!

Glej, poznam kar nekaj ljudi, ki ,ko se se cepili pred klasicno gripo, so tako zboleli, kot prej in potem nikoli vec. Klasicne gripe je ogromno, ravno tako jih sploh ne umre malo zaradi nje, pa nihce ne dela panike.
In zal ne pomislim, da hoce nekdo obdrzat cepivo zase ampak zgolj in samo kako hoce nekdo z njim zasluziti. Sem ti tudi napisala, da kolikor vem, zdravilo ni testirano in ni nujno varno.

In ni res, da se jaz ne bojim za svoja otroka, mimogrede N. ima astmo, ravno tako jaz in ravno zato, ga ne grem izpostavljati cepivu, ki mu lahko sesuje imunski sistem, in s tem omogoci astmi razmah, ki si ga niti v snu ne zelim.

Me pa ne moti ce se cepijo vsi okoli mene z vsemi moznimi cepivi user posted image .

pa se malo linkov o tem:
http://www.zurnal24.si/cms/novice/svet/index.html?id=124118&gclid=COODjvC7v5wCFUgTzAodRWGGoA
http://razgledi.net/blog/2009/08/03/cepljenje-proti-novi-gripi-le-siroko-testiranje-novih-zdravil/
http://jezuiti.rkc.si/jozef/?id=183&fmod=0

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
25.8.2009 20:54:26   
Ulaa
Mimogrede, ko ze omenjate gripo:

A srecanje je potem varno??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
25.8.2009 20:55:08   
majoli
Jaz pa tudi mislim, da je počasi čas, da napišemo seznam zainteresiranih za srečanje in pa neko uro. A očiji tudi lahko pridejo?

Srečanje desetk, Maribor, 19.9.2009, ura ?:
- janja
- majoli

pleničke: se strinjam z lane; M je imel nešteto nesreč, ko je lulal v hlačke, poleg njega pa je stala kahlica. Potem je nekaj časa lulal, ko si ga opomnil oz. dal na kahlo ali WC, zdaj pa kar naenkrat že nekaj dni lepo pove ali nakaže, da bi opravil potrebo. Ni še niti slučajno suh in si ne predstavljam, da bi kam šli brez pleničke, je pa napredek. Tako, da jaz predlagam potrpljenje in vztrajanje. Naj bo malček v gatkah, kahlica stalno prisotna, pa že bo...Pa ne se jezit zaradi lužic user posted image .

cepljenje: sem ful proti in gripe se ne bojim. Če pa nas kaj napade, bomo napadli nazaj user posted image .

klaudia, pogrešam te!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
25.8.2009 21:05:27   
Klaudia
Joj kako dolgo se že nisem javila....

Prejšnji teden je imela Lia virusno vnetje ušes. In na zadnjem pregledu pri P še vedno ni bilo ok. ČEz 14 dni imamo znova kontrolo. Če ne bo ok, gremo naprej na orl. user posted image  Ima baje nek odsev v bobniču kar ni fajn. A se lahko kopa v morju?

V soboto gremo končno na morje. Za en teden na Lošinj v apartma. Tam se bomo resno lotili odvajanja pleničk. Jih bom dokončno odvzela. Upajmo da rata user posted image

valči - samo da je zdaj vse ok... user posted image

kasija - kaj veš v kateri skupini bo? ena kolegi ca jamreč čist razočarana nad določeno skupino kjer so otroci letnika 07. Da sta vzgojiteljici čist mim. Včeraj so začeli... sam vrtec je pa baje ful lep in res lapo opremljen.

gripa - se ne bomo cepili. Bo spet dobivala kapljice echinacee in to je to. Čim manj cepiva tem bolš pravim jaz. Sicer pa je prašičja gripa isto kot navadna gripa ki jo dobiš pozimi, samo mediji so iz nje nardil "smrtonosni virus"

drobižek - sama sem jih gledala ma ebayu, samo jih ima baje tudi štorklja. Bom malo pobrskala pa ti sporočim

alergije - katera ve kam lahko dam lio testirat za alergije magari samoplačniško? P mi noče dat napotnice. Roke in noge ima rahlo luskaste, zdaj je po novem dobila še na notranji strani komolca in jo zelo srbi. Za lešnik in oreh že vemo da je alergična, samo mora bit še nekaj, ker flekci kar ne zginejo... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
25.8.2009 21:05:59   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

klaudia, pogrešam te!

user posted image  evo me... user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
25.8.2009 21:25:47   
10ka
odvajanje od plenice - očitno sem imela čist narobno predstavo o tem. iz prejšnjih postov o uspešnih odvajanjih od plenic, sem sklepala, da se otroci odvadijo kar hitro, če so na to seveda pripravljeni. tjaša gre čez 1 teden v vrtec, zato sem jo mislila dati nazaj v plenico če ne rata do takrat. pa saj ne vem, na morju se mi ni dalo, ker smo imeli itak ful veliko dela, ped morjem sem pa itak še počivala od poroda. tako da zdaj je še edini moment da probamo. pa saj se ful ne sekiram zaradi "nesreč". in vedno pove da bo kakala, samo včasih 2 sekundi prej in ne utegnemo priti do kahle.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
25.8.2009 21:28:05   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Klaudia - enkrat zadnjič si pisala o enih hlačkah, ki ne premočijo. Kje se jih da kupit?

ŠTORKLJA
EBAY1
EBAY2

Susan Savannah

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
25.8.2009 21:32:26   
sanwebdra
UH, kakšna gužva . . . user posted image  kat tri naenkrat tukaj

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
25.8.2009 21:45:18   
sanwebdra
KAHLICA - tiste, ki poskušate, ne obupatuser posted image ... mi smo zdaj 5. teden brez plenice čez dan, razen za spanje (čeprav je večinoma suha plenica) in ko je šla v vrtec (po 5 tedenskih počitnicah) sem se zelo bala, kako bo. Pa, trkam, še veliko bolje kot doma.user posted image Kakanje je do zdaj potekalo izključno v hlače, v vrtcu pa se še ni pokakala, to je zdaj premaknila na popoldne oz. zvečer ... še zmeraj nam ni uspelo v celoti na kahlo, pa bo že ...

Sicer pa je Julija napredovala v starejšo skupino z večino svojih sošolčkov (so dodali še eno jaslično skupino, če je v Sloveniji to sploh možnouser posted image ) in še zmeraj ostaja najmlajša in najbolj gobčnauser posted image . Ne moremo je ustaviti .... bom dala enkrat posnetek gor.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
25.8.2009 21:51:01   
mama06
klaudia - najprej tebi za test alergij. Sicer je v MB, ampak je ženska na mestu, paše takoj si na vrsti http://www.aamsk.com/

odvajanje od plenic - smo pred kratkim začeli, pa je bilo ful nesreč. Pa sem za en teden vrnila plenice v uporabo in prakticirala brez zvečer po kopanju pred spanjem in ko je v par dnevih bilo OK, smo bili čez dan brez. Potem je bil 14 dni doma z mojima staršema in je mama počasi začela po mojih naodilih dajat plenice vstran. Včeraj se šel v vrtec in do danes še ni bilo nesreče v vrtcu, čeprav ni jegove vzgojiteljice. Samo za spanje jo še dobi(tudi čez dan), pa so največkrat suhe plenice. Nesreče še zdaleč niso izključene, na sprehod ali če kam grem imamo vedno rezervo za preobleč, pa jeuser posted image . Sicer pa sedaj reče lula ali pa ula in to je to za lulat in kakatuser posted image

cepljenje - definitivno NE! klasično gripo se je cepila moja mami in dobila tako gripo, da se je na koncu prelevila v pljučnico in bila čisto boga. Nikoli pred in nikoli po tem ni bila tako bolana

srečanje - se prijavljam, če ne bo kakšnih sprememb

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
25.8.2009 21:52:48   
Kasija
klaudia elian je v stari skupini, ne v lanovem. žal. sem prosila, če vpraša, če bi kdo zamenjal. samo najbrž ne bo nič iz tega. ker lanovo vrtec je 3 minute od mojega dvorišča, drugi vrtec pa 20 minut. no, saj se ne pritožujem, itak sem srečna, da smo vsaj sprejeti.
Aja, poleg bližine je še razlog želje po lanovem, da sem hodi sosedov otrok in bi si malo pomagali it iskat otrroke, če se kdaj kaj zatakne v službi.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 25.8.2009 21:57:29 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
25.8.2009 21:58:36   
mama06
drobižek tebe pa lepo pozdravljam spet med nami

Kasija - ne se sekirat. Vem, kako je to, ampak bodi močna in daj zizouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem to napisala, amapak res je. Naš še danes zaspi na zizi, če sem jaz doma, če pa me ni, pa ni problema in spi ko top. Malo za tolažbo, pa bo naslednji teden 21 mesecev odkar se dojivauser posted image in to brez premora

pa še malo nših besednih zvez, da se nasmejite:
a mama --> še mama
e toti --> še ta
kok --> sok
gagler, bagler --> bager
ato --> avto
jon --> kamion
din din --> ko greš v službo
.
.
.itduser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
25.8.2009 22:14:47   
Klaudia
mama06 - user posted image

še mal naših cvetk:

nuna - duda
ako - oči
auto - avto
takto - traktor
...

drugače smo pa še vedno na "kaži s prstom in dobiti češ" user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
25.8.2009 22:15:45   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

klaudia elian je v stari skupini, ne v lanovem. žal. sem prosila, če vpraša, če bi kdo zamenjal. samo najbrž ne bo nič iz tega. ker lanovo vrtec je 3 minute od mojega dvorišča, drugi vrtec pa 20 minut. no, saj se ne pritožujem, itak sem srečna, da smo vsaj sprejeti.
Aja, poleg bližine je še razlog želje po lanovem, da sem hodi sosedov otrok in bi si malo pomagali it iskat otrroke, če se kdaj kaj zatakne v službi.

jaz lahko to kolegico vprašam... mogoče bi bila pa za... user posted image
s katerim dnem ste pa sprejeti?

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 25.8.2009 22:16:09 >

Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
26.8.2009 10:45:08   
drobižek
Klaudia - hvala za informacijo. Razmišljam, če je sploh pametno imeti te hlačke? So kot plenička potem....a jih ima katera?

mama06 - tudi jaz te pozdravljam!user posted image

duda=buba pri nas

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
26.8.2009 21:36:43   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Klaudia - hvala za informacijo. Razmišljam, če je sploh pametno imeti te hlačke? So kot plenička potem....a jih ima katera?

mama06 - tudi jaz te pozdravljam!user posted image

duda=buba pri nas

Po moje čist odvečni strošek, rezervne cotke nosit zraven pa je, itak se bo treba navadit,ker naša se že uspe v 5-ih minutah vsrat huje kot pujsa pepa user posted image

Naša že kar veliko govori, tudi po 4-5 besed skupaj ,res še rabi večina sogovornikov dešifrant( jaz)zraven,da se jo razume, a ji gre vsak dan bolje
še vedno mi je najboljša tale - čokolada - čaga user posted image
Pa še rečte,če nima prav user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
26.8.2009 22:10:30   
2ursae
živa, s si dobila moj ZS? Sem se ful razpisala, pa se bojim da me je ven vrglo ... dej prečekiraj ...

aja no, pa lep pozdrav vsem user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
26.8.2009 23:22:28   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

jaz lahko to kolegico vprašam... mogoče bi bila pa za... user posted image
s katerim dnem ste pa sprejeti?

Sprejeti smo s 1. septembrom. To bi bilo user posted image . Zadnjič sem nesla vpisnico v lanovo oddat in sem tekla med tem, ko sta oba otroka spala in sem bila nazaj kot bi mignil. Če prav vidim vrtec iz atrija in do njega vodi potka direktno iz atrija. potem se moram pa sprehajat 20 minut stran.

mama06 21 mesecev vau  A še katera doji?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
27.8.2009 12:50:59   
skuštrana
Hoj, babnce...

Srečanje, nas ne bo, gremo na dopustuser posted image user posted image Najprej Vis, potem še Sarajevo, komaj čakam...

Plenice, ma, Arsen čisto razume koncept kahlice in WC, samo polula in pokaka se pa vedno zravenuser posted image Ma, se ne sekiram, nekje do novega leta bo že.

Cepljenje, ne, hvalauser posted image Mene pa niti ni tako zelo strah.

Drugače smo super, celo presenetljivo super, glede na to da imam vse 3 kričače doma, Arsen in Liza sta prava ekipa, full se lepo razumeta..Mali je itak papiga, vse kar naredi Liza mora ponovit in v Lizi vidi pravega bogauser posted image Ma, čist je paf..Se dere Lizi, Lizi, Lizi....Danes je šla Liza z M v Lj in so tekle krodilske solze, ker bi on tudi šel s svojo Liziuser posted image En dan sem celo šla z vsemi tremi na kopanje v Malinsko, jupi, celo preživeli smo..In sploh ni bilo tako hudo. Privoščila sem si voziček za dva, no, dokupila sem duoseat, ki paše na našega Mutsyja, ker drugače z njimi nikamor ne pridem. Arsen bi kar nekam po svoje hodil, pa vsak kamenček, drekec in podobno dal v usta, bljek,...Drugače, tule pri nas, ko so same štenge, pa itak sling je zakonuser posted image

Oton tudi pridno raste, je zrastel v 2m 10 cmuser posted image , tako da meri 62 cm ter ima 5700g.

S tremi sploh ni tako zelo hudo, čisto ok je, je pa res da moraš vse postranske aktivnosta dat na minimum - beri forume in ostalouser posted image Ker če en dan nekaj ne naredim, se mi kar nabira in nabira in nabira pol pa se več ven ne vidim...Zvečer, ko pa vsi spijo, se mi pa ne dauser posted image   Aja, Arsen spi po novem v svoji sobi, no, skupaj z Lizo, brez problema se je prestavil...In ga samo dam v posteljo, rečem Arsen spi, on se uleže, vzame svojo ribi ( plišatsa riba) in zaspi..Ma, čudež, ko se spomnim kakšne probleme smo imeli s tem spanjem..Ja, no, vse ob svojem času, ha, ha...

Uživajte.....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!