skuštrana
|
Hoj, babnce... Srečanje, nas ne bo, gremo na dopust Najprej Vis, potem še Sarajevo, komaj čakam... Plenice, ma, Arsen čisto razume koncept kahlice in WC, samo polula in pokaka se pa vedno zraven Ma, se ne sekiram, nekje do novega leta bo že. Cepljenje, ne, hvala Mene pa niti ni tako zelo strah. Drugače smo super, celo presenetljivo super, glede na to da imam vse 3 kričače doma, Arsen in Liza sta prava ekipa, full se lepo razumeta..Mali je itak papiga, vse kar naredi Liza mora ponovit in v Lizi vidi pravega boga Ma, čist je paf..Se dere Lizi, Lizi, Lizi....Danes je šla Liza z M v Lj in so tekle krodilske solze, ker bi on tudi šel s svojo Lizi En dan sem celo šla z vsemi tremi na kopanje v Malinsko, jupi, celo preživeli smo..In sploh ni bilo tako hudo. Privoščila sem si voziček za dva, no, dokupila sem duoseat, ki paše na našega Mutsyja, ker drugače z njimi nikamor ne pridem. Arsen bi kar nekam po svoje hodil, pa vsak kamenček, drekec in podobno dal v usta, bljek,...Drugače, tule pri nas, ko so same štenge, pa itak sling je zakon Oton tudi pridno raste, je zrastel v 2m 10 cm , tako da meri 62 cm ter ima 5700g. S tremi sploh ni tako zelo hudo, čisto ok je, je pa res da moraš vse postranske aktivnosta dat na minimum - beri forume in ostalo Ker če en dan nekaj ne naredim, se mi kar nabira in nabira in nabira pol pa se več ven ne vidim...Zvečer, ko pa vsi spijo, se mi pa ne da Aja, Arsen spi po novem v svoji sobi, no, skupaj z Lizo, brez problema se je prestavil...In ga samo dam v posteljo, rečem Arsen spi, on se uleže, vzame svojo ribi ( plišatsa riba) in zaspi..Ma, čudež, ko se spomnim kakšne probleme smo imeli s tem spanjem..Ja, no, vse ob svojem času, ha, ha... Uživajte.....