Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Takrat sem bila odprta že 7 cm, rekla je naj hitro pokličem bodočega očka (če nočem da zamudi rojstvo svojega prvorojenca) in me odpeljala v porodno. No čez dobro uro, ob 3:31, pa sem v naročje že dobila svoje malo bitjece. Se mi zdi, da hitreje kot je šlo sploh nebi moglo it. Cukr res luškana porodna zgodba, važno da je z obema vse ok in da se lepo cartate doma. Danes je tvoj uradni PDP in že cartaš Lenarta. Pa držimo pesti, da ne bo kakšnih krčkov in da boste še naprej pridno jedli in spali. Danes ima pa moja nečakinja 4.RD. Mi se pa zbujamo 1 x na noč in imamo ponoči in zjutraj kar dovolj polulano pleničko in se mi zdi da moja punca celo rabi malo več da se nasiti. Jaz imam dopoldne kar mir, ko je Nina v vrtcu in ati v službi (komaj čakam da vzame kaj dopusta, letošnjega ima še celega). Zadnje dni letam okoli zobarja , končno je moja zobarca začela rihtat zob, tako da imam zdravilo v njem - sicer me malo boli, a bom preživela - moram . Me je pa nekaj začel križ dajat in roke mi mravljinčijo , pa niti ne nosim dost po rokah. Ljupka za dva srčka, le pozitivno naprej - pomagalo ti bo, če najdeš stare izvode revije Mama in prebereš:Dnevnik strašno noseče mame, ki je imela prej dva fantka, potem pa je bila noseča z dvojčkoma. Veliko pametnih nasvetov, kako se je spopadala in počutila v nosečnosti z dvojčkoma lahko prebereš in boš videla tudi ti boš prebrodila nosečnost z dvojčkoma. Pa srečno. *Dotika* in lucy - vse bo ok tudi z vajinimi pikicami v bušiju. Vaney za Anžeta. Nya nismo spregledali - kaj pa potrebuje tvoja kolegica in katero konfekcijsko številko nosi - potrebuje samo zase ali tudi za ? Nekaj oblačil imam že dolgo v škatli, samo niso naj znamke in so (vsaj zame nekatera bolj za doma nosit), pa še kaj bi najbrž iz omare ven vrgla.... Imam pa tudi ogromno pliškotov, ki ne vem kaj naj z njimi.... Ja 2009 plodno leto - ko pa rojevajo(mo) tiste od 25 naprej, pa generacija od 30 dalje - se spomnim da smo bili naša generacija *82 edini v šoli po dva razreda, vsi ostali samo en razred