Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že tako ne znam, če mi je v prvo sploh kaj pomagala, zdaj jo bom mogla pa še plačat... ajej ajej... študentkam bi lahk oprostili plačilo
...tudi jaz sem najprej hotela tega od 18-35kg, pa nam je prodajalka razložila sistem teh sedežev in je baje zelooo pomembno, da kg pašejo in da otroka ne dajemo v večji sedež, dokler ne ustrezajo po kg in velikosti....tako da sva na koncu kupila Romer, od 9-35 kg, ki ga lahko uporablja že od sedaj, pa vse do konca, ko bo šla do jahača, tisti kao podstavek..
kasneje, ko pa selimo
.
...sicer pije dovolj, ampak hrano..morem z vilico za njo skakat pol še kaj poje...nima časa..v stolčku komaj zdrži za par žlic....
pa še lepo si ga popravila
. Glede na to da je 1.
niti ne vem kako naj bi tej metulčki zgledali. Občasno se mi zazdi, da nekaj čutim...pa ne vem če je to to. Do pregleda pa je še skori 3t... DOLGO.