|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POPADKI
7.6.2005 19:41:00   
andy1
Zanima me kako prepoznaš popadke, če te že skozi vso nosečnost spremljajo bolečine v trebuhu. Glede tega sem negotova, imam pa še en dober mesec do konca in trebuh me iz dneva v dan bolj boli, ampak po zdravnikovih trditvah naj to ne bi bilo nič, temveč le rast in raztezanje maternice in ne popadki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POPADKI
7.6.2005 19:47:32   
Gina
Ne moreš zgrešit. Pravi popadki niso tako blagi, kot tisti pravi. Poleg tega so ponavadi redni, na določen časovni interval. Nič bat, to ne boš spregledala.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POPADKI
7.6.2005 19:48:08   
Anonimen
Prva stvar je, da se popadki pojavljajo v določenem časovnem zaporedju. Pa tudi mislim, da boš prepoznala drugačno bolečino. Jaz na primer, ki sem sicer ful teslo, sem takoj vedela, da so to popadki.

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   POPADKI
7.6.2005 19:50:12   
ajis
Živ, po dveh izkušnjah ti lahko potrdim, da popadkov ne moreš zgrešiti ali s čim zamenjati, predvsem trajajo in trajajo.
Vse naj, Sija

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POPADKI
7.6.2005 19:51:03   
snežinka *
Ko jih boš dobila, boš 100% da so pravi,ker jih ne moreš zamejat z ničemer.Le potrpežlji še počakaj malo na pikico:duda:.



(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POPADKI
7.6.2005 19:52:05   
snežinka *
sorry...potrpežljivo sem mislila

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POPADKI
7.6.2005 20:31:19   
StBarbara
nemogoče zgrešit_boli :hudicek:

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POPADKI
7.6.2005 20:32:36   
andy1
No ja, sej bomo videli kako bo, pa upam da jih bom prepoznala. Sicer pa so te bolečine, ki jih imam precej boleče, včasih neznosne in se mi kdaj pojavljajo tudi v intervalih, čez nekaj časa pa nehajo, ampak če dohtar pravi da to niso popadki, bo že moralo držati. Sicer pa bomo videli kaj mi bo rekel v torek ko imam pregled(če bom zdržala do torka:))

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POPADKI
7.6.2005 21:07:31   
lex
Jaz sem šla v bolnico, ker me je od 3 zjutraj pa do 12 dopoldne kr eki špikalo in pikalo in ni dalo miru. Včasih je bilo na dve minuti, pol pa na deset, pa spet ne tri minute itd. pa sem prišla do CTG in je pokazal en NIČ. Sem se s postle spravlala in je VODA ODTEKLA. Pa ajd na umetne popadke. Pa ti povem, da je razlika OGROMNA!!!! Mene so pravi popadki spominjali na bruhanje - kot da bi mogla neki vun potisnt. Saj sem :duda: :)-:)-:)- Vedi, da boš vedla veliko sreče!

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POPADKI
9.6.2005 16:13:42   
pravljica
jaz sem zgleda mal čudna...me je G poslala s CTG v porodnišnico...pa nisem vedela zakaj :zmeden2:
tam pa so mi rekli, da pa ja že mam popadke, jaz sem jih pa samo čudno gledala, ker nisem nič čutla
v glavnem, so mi jih pospešili z umetnimi, rodila sem pa isti dan
zdaj me je pa tudi strah, da jih ne bom "zgrešila" :zmeden:, ker res ne vem, kak občutek je to, če te začne doma kaj "grabit"...sem prvič to preskočila 8)

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?