krfjolca
|
Nogavica - res bi bilo fino, če bi se lahko na kaki kavici dobili, medve bi imeli res veliko za podebatirat. Škoda, ker je toliko km vmes . Aja1, upam, da si že boljše. Sicer pa kar pridno papaj, zdaj še lahko . Urška, upam, da se rane hitro zacelijo in da ne bo brazgotin. Anžetu se še kar pozna brazgotina na čelu od tistega nesrečnega padca, pa je že 3 mesece od tega. Upam, da bo vsaj zbledela sčasoma. Drugače smo pa pri nas tudi bolj ali manj vsi prehlajeni, Anžetu je spet udarilo na grlo, izgleda da ima res problem z žrelnico, ker ful težko diha in kašlja kot kak osliček. Tako da imamo sredi noči totalne boje, da ga nafilam z domačimi zdravili, pa čajčki, pa inhalacijami itd. Tako da je danes doma, pa jutri tudi verjetno, potem bo šel pa verjetno v vrtec, ker drugače nima vročine in tudi počuti se dobro. Tamala je imela prejšnji teden zamašen nos, zdaj je pa že boljša, tako da jo grem danes hitro cepit za rotavirus. Mora nujno dobit do 6. meseca drugo dozo, zato se mi kar mudi. Tjaša, fino, še ena gorenjka. Od kod pa si, če smem bit radovedna? Jaz sem iz Nakla, pa tudi jaz imam tak poklic, da rabim dober glas