Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tako, da kot sem obljubila punce vas zapuščam... saj sem se odločila, da je konec živčnosti in debat ipd... dost mam vsega! ČE mi uspe, KO mi uspe vam seveda pridem povedat... pred tem hočem pa res vse odklopit in se malo sprostit... Pridne bodite in upam, da vam uspe zagledati
, nosečkam pa seveda čudovito nosečnost
brez zaščite( da se mi lepo cikli uredijo) tako da če vmes slučajno uspe bomo tega vseeno zelo veseli. prepustimo se usodi.
BabyKitty pa velik sreče ti želim!
jaz mam namen ju3 klicat G da se naročim na UZ. A misliš da bi mogla kaj posebej zajamrat? Al bi znalo bit dovol to da je mama imela pregrade in da me je strah da mam jaz tut pa da pač bi rada mela bebiko in naj me raje zaj pregledajo ne pa pol ko bom mela že SS za sabo.. Bi me skor mogla dat na UZ a?
in da bom nardila izpiteka v petek ,da bom lahko pol poskrbela za mojo bebico da ji nebo nič mankalo.. skomine pa drugač tak mam vsepovsod okoli kam pogledam, ko so same nosečke al pa mamice
pa upam d boste čimprej ugledale .