a.biba
|
Kepica super za nuhalno!!! Pa slikica male kapice je prav fajna, saj se vidi, da je rokica, pa nosek spredaj.... nič bit žalostna, prav posrečeno slikco imaš. Glede izvidov pa res čudno, da ti ni že tako dala oz. dal, pa vseeno nič sekirat, jih boš pa kasneje nesla h ginekologu. Danes pa le pojdi, da te še enkrat pogleda, pa vprašaj za tiste krče, pa če lahko kaj dobiš. Ker o tem tudi jaz nič ne vem povedat. In se ti že vidi kaj buši? Jaz sem se prav razširila v pasu, pa zvečer imam izbočen buši, zjutri je pa še ok. Pa kolegica (ena res redkih, ki ve) reča, pa saj se ti še nič ne vidi, te ne morejo imeti na sumi. Pa dvignem termoflis in ona, no še dober, da je že bolj mrzlo, da lahko kaj več oblečeš . Maj2009 očitno si v nizkem štartu za rodit. Men še en dan pred porodom g. ni nič nakazal, da sem kaj odprta, da imam kaj kritično skrajšan m. vrat, samo da je vse pripravljeno in da lahko isti dan ali pa čez 14 dni. Tako, da nič bat, počivat nabirat moči za porod in bosta dočakala najlepši dan. No, zdaj pa upam, da pošlje, ker tretjič pa ne bom pisala...
|