plamen
|
Hej! vsem za uspešne preglede! Tudi za nami je NS in smo zadovoljni. Smo kar pol ure občudovali našega sončka, ker ko smo začeli je migal, potem pa zaspal in sem kašljala, se vsedla in spet ulegla, na koncu sem celo počep naredila in potem se je končno začela akcija, da je šel v položaj, da smo lahko merili. Spol nama je tudi namignila , bomo pa še na MF pogledali kako in kaj. Aha pa PDP mi je prestavila na 24.3., ker smo malo večji (če bo katera popravljala seznamček). Ko je očka zagledala G je itak rekla, da se ne bomo čudili, če bom imela malo večji buši, bo vsaj vedela od kje , ker je velik. Naslednji pregled pa je 14.10. Jaz se mažem z mandljevim oljem, ga že tako redn uporabljam in ne vem če si bom kaj posebej kupovala za strije. Po moje bom ostala kar pri tem. Zredila se še nisem nič. 7lina7, G sem vprašala za tvoj primer in kake ima ona izkušnje. Mi je rekla, da ponavadi ko je rezultat z DHT slabši od unega brez, je ponavadi na AC vse OK. Je pa tudi rekla, da se ji je zgodilo že vse možno, da včasih DHT na polno izboljša rezultate ali pa obratno..... Tako da ne vem, jaz ga naslednjič ne bom šla delati. Tako da upam, da ti je to še ena potrditev, da bo s pikico vse OK!!
< Sporočilo je popravil plamen -- 16.9.2009 16:56:00 >
|