|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.8.2009 21:29:04   
petrazg
No, mi gremo jutri v Arboretum, če bo lepo. Pa mi prav paše tale prestavitev...

Majchi in Cappy lepo se imejta na morju...
Petra a... itak, da bo lepo vreme
Putka... no, če se boste kaj zmenile, me pa zvrcni. Mi gremo tja dopoldan...

Nočko

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
30.8.2009 16:08:35   
Putka
Petrazg, sori ker sem se potem kar izgubila... Smo bili z prijatelji, Katja je bila tečka, no ko se je čevapov najedla je bilo pa vse okuser posted image .

Prevelika gužva, otroci so morali za vsako zadevo v vrsti stat, ni bilo fajn...

Sicer so pa igrala lepo dopolnili, mi bomo septembra še kdaj šli, ko bo manj gužve.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.8.2009 22:25:00   
petra a
petra-mi smo bli do konca, pol sva pa mogla Tjašo zvlečt domov, ona bi še kar norela in norela, en cel šiht smo nardil, doma kopanje in večerja, pa obvezno risanke, na, ura je 25 čez 22, pa še vedno ne spi, standard

putka-tebe pa nisem videla

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
1.9.2009 20:40:24   
BAMBINA_
Bohdej!
Evo, pa je za nami prvi dan v vrtcu. In bilo je super. Mali se je fajn vklopil, tako, da me je vzgojiteljica poslala malo na sprehod izven vrtca user posted image Ko sem prišla nazaj, je bil zelo pohvaljen, da se je ves čas pridno igral, ko ga je tiščalo lulat je povedal, da so ga peljale na WC, ko je bilo kosilo je vse sam pojedel... Malo cvikam samo, kako bo, ko bo treba tudi spati tam.
Drugače pa je ponoči brez plenice že skoraj dva tedna.
Kdaj bo zdaj srečanje? p.s. če je možno, se dajte zmenit kje drugje kot v čolnarni, ker je to nam mičkeno predaleč..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.9.2009 8:06:09   
kjava
Jutro!
Erika je tud šla včeraj v vrtec. Je bila tam samo eno dobro uro, pa jaz naj bi bila z njo, ampak sem po 10 minutah šla domov, ker me sploh ni šmirglala in je rekla, da lahko grem. Danes mora prit šele ob desetih, po kosilu pa domov. Men je to mal bv, ker se ji je že včeraj čudno zdelo, zakaj mora že it, ker pač ve, kolk časa je Andrej v vrtcu, pa ful se je veselila it, zdej ji pa ne pustijo bit tam. user posted image

Za jutri sem jim pa kar napovedala, da me celo dopoldne ni in bo prišla pred osmo, kdaj jo bom morala prit iskat, pa še ne vem-po kosilu al po spanju.

Na srečanje nas najbrž ne bo, ker smo ponavad samo ob nedeljah vsi skupaj in ni šans, da moža prepričam, da pride user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
2.9.2009 23:10:38   
Eca
Hej!

Moram se vam malo javit, da me ne pozabite user posted image .

Vidim in berem same lepe stvari in fotke. Pa tole odvajanje in vrtec....SUPER vam gre.
Srečanje user posted image , nam sigurno ne bo zneslo. Jaz sem zdaj v največji gužvi za službo in še čez vikend delam doma.....še tavečjemu nimam časa čevljev kupituser posted image .

Kot običajno pri nas dogaja.....malo se še privajamo na novem naslovu, manjka še nam kar precej stvari.... ampak bo že enkrat.
Letos je res moje leto, saj sta se mi v tednu dni zgodili dve stvari: dobila (kupila) sem nov avto in dobila sem pogodbo za ndč JUPIIIIII. Zdajle mi je sicer žal za avto, ker sem imela enega drugega nagledanega, a ker nisem vedela kako bo z pogodbo, se nisem upala zakreditirat in sem pač kupila to kar so mi finance omogočile.

Naš Janči pa nas še kar vozi glede plenic in kahle.....so dnevi ko vse funkcionira, so dnevi ko vse polulauser posted image . Za ponoči pa ima obvezno plenico.
Uvajanja v vrtec nimamo, ker je naš že stari znanec z vrtcem, pa vzgojiteljica je ostala od lani ista.

Ima pa lump novo finto....gleda kaj pijemo pri kosilu in potem hoče probat. Danes sem mu dala probat Sangrio. Pazite komentar: mmmmmm, okus ima ta pijača.
10 sekund kasneje: Mama daj mi tvojo pijačo  user posted image

En dan sem obema pokazala Putkino tamlajšo plavalko - filmček. Zdaj ga moram vsak dan vsaj 3x pokazat, ker onadva bosta zdaj tudi tako skakala v morje. Spet težita, kdaj gremo na morjeuser posted image . Glede na lanske bronhitise in laringitse našega Jančija, smo se letos odločili, da gremo še enkrat na morje za krompirjeve počitnice. Tokrat bomo šli z eno mojo bivšo sodelavko in njeno dojenčico. Peljali se bomo s kombijemuser posted image . Ni mi čisto jasno.....

Evo grem.....tak čas hodim vsak dan spat, ker do te ure pišem priprave za šolouser posted image .

Lepo se imejte, uživajte s sončki!

Eca (zmatrana.....)

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.9.2009 11:01:09   
petra a
kjava-jaz se mela prvo vzgojiteljico za tjašo barbaro, super je, mi je bilo kar žal za njo ko smo šle v drug vrtec, pa z anžetom sta bila skupaj v skupini...kako napreduje šola?...v ponedeljek imam zadnji izpit, upam da ga nardim, pol pa samo še diploma, jupiii

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
3.9.2009 11:48:06   
kjava
Petra, a Z Anžetom od kai sta bla skupaj? Erika je tud zdaj z njim, samo nimajo Barbare, ampak eno starejšo, ki je ne pohvalijo preveč, pa eno ful luštno mlado punco Andrejo, ki mora bit pa res prima. Danes bo že spala tud v vrtcu.
Šola... konec septembra mam predzadnji izpit, ker celo poletje ni blo roka, pol mi pa status poteče, tko da bom zadnjega mogla plačat. Upam pa da čimprej zaključim. Čeprav se mi zdaj ne mudi pretirano...kje do marca moram spacat...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
4.9.2009 8:38:12   
kjava
Na, pa ga je že začela sračkat Erika user posted image Že včearj popoldne je govorila, da ne gre v vrtec, pa da ne bo mela slinčka, pa kar ene. In dons zjutraj je jokala in ni hotela  skoz vrata v svojo skupino, ampak jo je morala vzgojiteljica odtrgat od mene tok me je za hlače držala. Sej sem pričakovala tako reakcijo, najbrž je mislila, da če ji bo pasalo, bo šla, drugač bo pa doma.
Upam, da jo čimprej mine, ker mi jo je drugač kar hudo tam pustit. user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.9.2009 9:34:05   
petra a
kjava-se bo navadila...ja, z Anžetom od Kristine...mislim da vem kera vzgojiteljica je to, mel so še eno luštno mlado punco, blond, pa ne vem kako ji je ime, Tjaša jo je mela ful rada...kaj absolventa si že mela vpisanega?potrudi se, držim pesti.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.9.2009 9:39:45   
kjava
Absolventa sem vpisala tisto leto, ko se je Eri rodila, lani sem ga podaljšala, letos ga pa nisem, čeprav baje, da lahko za vsazga otroka eno leto dobiš. Ne vem, to so nepreverjene info. Itak sem zdej zamudila, ker bi mogla do 1.9. prošnjo dat.

Čist možno ja, da je mela Tjaša to Andrejo. Blond je , pa prijazna tud ko ne vem kaj. mam filing, da se bolj ona ukvarja z otroci, kot vzgojiteljica, pa tud poroča vedno ona, kako se je otrok čez dan obnašal.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.9.2009 9:41:43   
kjava
Jasno, jaz tud navijam zate, da ti v ponedeljek rata, pa pol ne preveč zavlačevat z diplomo user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.9.2009 9:45:20   
felicia
ojla

evo moje poročanje - imeli bomo še enega deca doma. Sem rekla da en se bo držal za eno mojo nogo drug pa za drugo. mamini sinčki kaj!user posted image

No mogoče bo v tretje punčka user posted image  bomo delal dokler ne bo itak user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.9.2009 11:10:57   
kjava
Tko se govori, feliša user posted image  Čestitke! Kok bo luštno!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.9.2009 13:20:57   
petra a
kjava-vpisi so šele v teh dneh, povprašaj...drugače imam sama podelano vse v rokih, sproti, tako da upam da diplomiram še letos, drugače imam pa po pogodbi do konca septembra 2010, tako da ni panike, podaljševala tudi nisem pogodbe iz prej omenjenega razloga (op. pogodba z delodajalcem)

feliška-čestitke za še enega korenjakauser posted image user posted image user posted image  tako se govori, delati dokler ne bo punčkauser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
6.9.2009 12:17:29   
Putka
Ah, srečanje čist pozabila. Pa bi res lahko kako lepo popoldne v septembru izbrale...

Doma sama, pospravljam in malo po netu brskam, seveda.

Mah, vam kar zavidam, da so malčki že takole brez plenice. Katja reče ne! Pridi na kahlo, ne! Gremo na stranišče lulat, ne! Ne upam pa je kar brez pustit, ker moram potem ves čas za njo lezt, ker jo takoj kje spusti, zadnjič je lepo kakec spustila v dnevni sobi, potem gor stopila in lepo tla namazala.... Preveč dela, res. Ko bo hotla, bo pač brez.

Grem naprej pridna bit.

Čestitke Feliška. Joj, pa kolk hitro gredo tele vaše nosečnosti, ko na ticker pogledam, pa saj si že skoraj na koncu. Se moramo videt, imaš verjetno že kar lep trebušček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
8.9.2009 12:59:16   
kjava
Joj, dons bi šli lahko s feliško na en klepet pa na kavo, ker je bla na našem koncu, pa sem bla lih danes zasedena. Šit, feliša no, kakšna škoda user posted image . Ampak trebušček se ti pa nič kaj ne pozna, vsaj tkole ko si sedela ne, no. A še nič palačink ne ješ? user posted image  Pa zdej sm si končnoooo shranila tvojo cifro, k mi kar nič ni blo jasn, kdo kliče. Sem trapasta user posted image .

Bogve kdaj bo spet taka fajn priložnost, ane?

A pol se v nedeljo sploh niste dobile?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
8.9.2009 14:12:02   
felicia
ne v nedeljo se nismo dobile, žal a ne!

trebuh mam pa kar velik sam se ne vidi toliko ko sedim ja. Sicer pa kjava se bova še kaj videli, ko bom na tvojem koncu veš da!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.9.2009 17:31:17   
petra a
kjava-mam narejene vse izpite, tko da drug teden štartam z diplomo...držim pesti zate, pa upam da ti ne bo treba plačevati

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.9.2009 18:55:49   
Putka
Uf, smo se razpisaleuser posted image

Saj nimam časa za računalnikom viset, res ne. Po službi direkt akcija, sem hotla še lepo vreme izkoristit. Pa smo šli eno popoldne v mesto, včeraj v živalski vrt. Vremensko napoved so zasral, tako da smo bili v Ljubljani namest na dolenjskem..

A boste šli na Pikin festival? Baje je zelo fajn, pa punci obožujeta Piko. Ampak sem cel tist teden službeno odsotna, edino v soboto bi šlo, pa me je malo gužve strah. Tisti čarobni dan v Arboretumu je bil prava groza, povsod čakat v vrsti, za vsako delavnico, hrano... to ni za moji punci user posted image

Mislim, še s petrozg se nisem ujela po vrtcu, pa hodi Anže zdaj v isti vrtec...

Šolarka je zadovoljna, tako da tudi starši. Pa prvi roditeljski je za nami, imamo res fajn učiteljico in obe pomočnici (ena za varstvo), me ne skrbi, da bi se dolgočasila....

Aja, pa Katja je bila pohvaljena v vrtcu, ker je narisala punčko (obraz z vsem vred), jaz pa sem mislila, da je kaj narobe ušpičlila user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.9.2009 18:56:39   
Putka
Kjava!!!??? Nov ticker!!user posted image user posted image user posted image

Čestitke!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
14.9.2009 8:32:34   
felicia
ooooooo pa res Kjava - a ti pa takole kaj se mal potuhneš potem pa ticker gor pa tist ki pogleda pač pogleda. Ma ja ful lepo, bova spet mal na kofetu visele z novimi doječki kaj?user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
14.9.2009 17:46:43   
petra a
čestitke Kjava!!!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.9.2009 10:44:58   
petrazg
Kjava čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.9.2009 19:55:49   
BAMBINA_
kjava user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim.

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Ime za punčko
bušyka

Ime za fantka že imava, za punčko se pa kar ne moreva odločiti,...Prosim za pomoč :) Hvala!

Viktorija (13%)

Sofija (23%)

Izabela (30%)

Mila (22%)

Megi (12%)

Število vseh glasov: 627

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!