Jancci
|
včasih so otroci itak jedli sam kravje mleko..pa so tut gor zrastli včasih so se sam dojili pol so tud sam kravje mleko jedli, ja...pa k je bla umrljivost in obolevnost dojenčkov ful velika, so začeli delat prve mlečne formule. kravje melko je za teleta in vsaj prvo leto, ko otrok živi praktično od mleka, naj je tako mleko, kt si ga zasluži, mleko ki je prilagojeno njemu in ne 50kilskemu teletu. pa brez zamere. Se strinjam!! Jest sm pa včeri košarko gledala. Fajn!! Ploha nogomet pa moj tut ne gleda. Sm čist srečna ker to mi je pa najbolj mem šport. ma ja, jancci tud nč ne dela Ja, jest sem samo družbeno koristna.. pa še vseen dobivam neka darila, samo jih res ne rabim. Ulla a je pol pri meni vse zaraščeno a kako??? Ja Khurde saj rib ti ne bo treba met. Itak je boljš pes!! Včeraj sem šla v lidl po sadje. Sem mela tamalo zraven in prvič sem jo dala v nakupovalni voziček sedet. Je tok vriskala in mahala z nogam, da so se ji vsi v trgovini režal. Sm pa mal razmišljala, da bi vsakmu, ki šlata mojo tamalo glih kjer se mu zazdi (tujci v trgovinah) rekla, da ima eno nalezljivo bolezen... pa bi pol gledala reakcije. (sej vem, da se iz teh stvari ni norca za delat, samo k res vsi vtikajo svoje prste kamor jih ni treba.. bom pa mal zlobna) ja sej to sm razmišlala, sam kaj pa un k daš navadno vrečo not pa sam obračaš me zanima če res ne smrdi poplonoma nč vn, tko k piše, sam jaz mism da je to nateg, tko da ja ne bom kupila vsaj še zdej ne. ja babe sem mogla mal svoje notranje boje na komp. zlit sori Če je kakica isto smrdi. Zato jo jest dajem kakat na kahlico, če ji (nam) pa slučajno kdaj uide pa tisto plenico nesem ven. Yelci dopust za 2009 ti pripada, vendar ga moraš 12 dni izkoristit v tekočem letu, se pravi 2009, kar pa pri tebi nekak ne gre. Tko da ti bo 12 dni propadlo, osatlo pa lahko pokoristiš v letu 2010 do junija. Pomoje?