Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ne vemo še ali bo punčka ali fantek - na morfologiji sem bila jaz bolj za to, da (še) ne izveva, fant bolj za to, da izveva, ginekolog je pa rekel, naj se pustiva kar pozneje presenetiti - v tistem pa pogledamo vsi trije na monitor, pa otroček pokaže:
. In tako sva se odločila, da še ne izveva
Saj bo..
pa me ni tolk fejst tiščalo lulat pa tud nisem se smejala al pa nekaj, tik preden na wc stopim mi mal ugre... Pol sem itak študirala a je sploh urin al kaj druga, sam je blo mal pa biv je urin, najverjetneje, zdaj je mir. Pa križ me že skos boli, pa v levem jajčniku me je špikalo, a je to sploh normalno za zdaj? Zjutraj pa v desnem...
, pa bo že oktober
. Sicer imava oba veselje s tem in komaj čakava, da greva kaj kupit, sploh zdaj, ko je sobo čist prenovil
, ampak čez teden je šiht, pa potem zmanjka energije za trgovine. Čez vikende sva se že parkrat nekaj spravljala, pa nisva daleč prišla.. hodva po trgovinah tko informativno, kot dva turista in nimava še nič. Aja - prvega otročka pričakujeva, pa tud ta prvi vnukec bo
v albumu...
, jerst pa veliko lubenice, melone in kumar kr so to duaretiki. No a za sončke se vse potrpi ane, tudi neslano. Res sm tko zatečena, v petek se pa naj grem svoji g. pokazat da me da na dodatne preiskave če ne bo nč bolš. verjetno ni nč posebnegapravi kr obraz mi pa ne zateka, tist je lahk znak za preklamijo.
,ki je napovedan 26.1.
pojma nimam, kaj naj naredim, da bom spala. Zdaj pa ugotavljam, če je mogoče krivo to, ker zvečer veliko pijem in spet hodim tako pogosto na wc ponoči (danes spet 3x
in
kar skoraj izenačlo sedaj pa so spet